Отговори
# 600
  • Пловдив
и Стаси имаше проблем с дупето. Ползвам белите памперси и кърпи на Памперс, крема за подсичане на Мустела и Судокрем но пак се подсече. Направих отвара от смрадлика - след като го почистя с кърпа го бърша с напоено тампонче. Док. ни изписа и една паста ИМАЗОЛ - и от няколко намазвания има ефект.
За кърменето - още не съм го правила навън, но Вива ядеше основно в парка  Laughing . Не ме е било срам - покривала съм се с няква нейна пелена, или каквото има в количката. На който не му харесва да не гледа.

# 601
  • В две тъмни очички
ох,много неща исках да пиша и не знам с кое да започна

Биричке - Саб Симплекса запича ако го даваш след всяко кърмене както трябва да се дава! Пробвай ако искаш с еспумизан - той не запича!

За памперсите - Премиум-а на нас ни пропускаха, обаче обикновените памперс са ни екстра! Няма пропуск!

Какче
при кой Др. Алексиев бяхте - при този в Горна Баня или при този в Детски център???

Стоене по корем, това упражнение го правим от 10-я ден. В началото по 1 минутка а сега вече по 5-10 даже

Лежане по гръб, малката я слагам настрани, но тя сама се обръща по гръб, главичката обаче си я завърта на една страна

galq:), никакви подсладители все още  Peace

За чая, давайте го с лъжичка, колкото и да изплюе детето винаги поглъща малко!

На нас вечер фунтанелата ни се вдлъбва, което е признак за обезводняване,та се принудих да започна да мъча малката да го пие тоя скапан чай! Бая рев изревава  Whistling и бая мазилак става с тая лъжичка! То голямо плюене голямо нещо  hahaha! Ама няма начин!

careener,Владимира суче към 9-10 и след това се събужда към 5-6! Аз нямам намерение да я спирам от това хранене! Тя е почивала 7-8 часа и е гладна!!! Тея луди ли са??? Как ще я държиш още часове гладна??? Храни си я!  Peace

# 602
  • София
Вода не давам, но и да давах, захар нямаше да сложа  Naughty

Нощното хранене на яна го спрях почти на 2 год като стана т.е. като спрях да я кърмя. надявам се и иван дъъълго да го храня нощно време.  Blush

за подсичането при яна ми помагаше само кремчето на веледа, а сега с иван открих едно кремче павловича мас и съм адски доволна.  Peace

# 603
  • София
Специално към Дианка и Верчето - аз мажа дупето с крем против подсичане на Себамед. Досега само веднъж имаше съвсем малко пъпчици, но минаха до следващата смяна. Ползвам белия Памперс и бърша с кърпички Памперс сензитив.

Иначе ние имаме сериозен проблем с оригването и вече само на челна стойка не съм заставала, че да я накарам да се оригне. Ако не го направи връща храна, неспокойна е и я тормози коремчето. За колики давам Инфакол преди следобедните и вечерните хранения, не съм забелязала да се е запекла.

Мерси, Роси  Hug

Аз я слагам напречно по корем върху моя корем и така уригва най-бързо  Peace

# 604
Благодаря ви много Hugтака си и мислех за захарта, но все пак реших да питам,защото имах някакви такива спомени от каката Thinking
Ние се храним към 9-10 часа и после се събужда към 4 гладен, но аз го залъгвам с бибката поне до 5.30-6.00 часа и тогава го храня, за да не свиква нощно време!Аз така си патих с каката и затова сега не давам ядене.Тя  като поотрасна с това хранене и след това искаше да си играе по цяла нощ и така до 1 година и полувина будувахме - през деня спеше,ноща си играеше!Затова сега се зарекох,че няма да направя същата грешка Naughty
Лека вечер от мен Hug Hug Hug

# 605
  • София

Нощното хранене на яна го спрях почти на 2 год като стана т.е. като спрях да я кърмя. надявам се и иван дъъълго да го храня нощно време.  Blush

за подсичането при яна ми помагаше само кремчето на веледа, а сега с иван открих едно кремче павловича мас и съм адски доволна.  Peace

Еййй, Сакси, много мерси  Hug Имам един тестер от бебешко изложение. Ще взема да я пробвам тази мас  Peace

Направо не знам как са си гледали децата преди да съществува интернет  Joy

# 606

Еййй, Сакси, много мерси  Hug Имам един тестер от бебешко изложение. Ще взема да я пробвам тази мас  Peace

Направо не знам как са си гледали децата преди да съществува интернет  Joy
Joy Joy Joy

па така си е!

клео добре сме си ние с Калинчо растем и убавеем. Още не сме си ходили към Смолян но и това ще стане  Heart Eyes

за мазилата Ние сме на домашна мас. Майка ми я приготвя. Кожата ни е перфектна  Peace

# 607
мерси, момичета, за подкрепата ЗА 'нощното' хранене!  Hug

нашата вода е подсладена, така ни казаха сега, така правех навремето й с батко й, но слагам далеееч по-малко от препоръчаното.

кажете за цапотенето (сори, ама дори аз самата на съвсем нескромните си 33 г. не ползвам никакви помади, освен пшенични трициа за измиване): цялото телце ли мажете?

# 608
  • София
Здравейте мами,

Днес бяхме на консултация. Наддали сме само 600гр. и сме с 4 см. отгоре. Педи не беше доволна. Споделихме с нея, че Борис доста повръща напоследък и вече имаме съмнения за ГЕР (гастроезофагиален рефлукс) ... Утре сме в Пирогов за да отхвърлим по-страшна диагноза - пилорна стеноза.  Sad Стискайте палци да не се окаже това - лекува са само с операция.  Praynig
Утре пак ще пиша.

# 609
  • Варна
Утре сме в Пирогов за да отхвърлим по-страшна диагноза - пилорна стеноза.  Sad Стискайте палци да не се окаже това - лекува са само с операция.  Praynig
Утре пак ще пиша.
fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 610
Mirrabella, кураж! дано се разминат и диагнозите, и операцията!  Hug
иначе по старите таблици 600 г съвсем не са малко за месец.

зайке:), ама вярно си е хубав зетят, отговаря си на именцето малкият мъж!

# 611
  • Пазарджик
Mirrabella Praynig Praynig Praynig

# 612
  • ул. "Мечтание"
Мирабела, дано е по-малкото зло!  Praynig Praynig Praynig

# 613
Мирабела,стискам палци!Кураж,мила! Hug

# 614
  • София
Мирабела  fingerscrossed

Общи условия