Отговори
# 120
Добро утро мацки (не че е много утро, ама чак сега ме остави мъника да си пия кафето - а на мен ми е утро)

Пак сте подхванали кофти темата за килограмите. Аз си останах с +4. Не са много, но са достатъчно никаква дреха да не ми става. Спорд мен 2 са ми останали в задника и 2 в циците (за тия последните не се оплаквам). А аз носех предимно прилепнали дрехи и като изключим 2 пуловера и някоя тениска никакви дрехи не ми стават Sad Дано успея да ги смъкна...

За линия негра и аз се чудих. Четох някакви теми във форума и масово пишеше над 6 месеца. Т'ва е адски много Sad Юни съм на море и си искам нормалния корем без линии и излишни сланинки ако може.

Свети Валентин ще го искарам могу романтично. Милото е командировка, а ние с бебо може да си направим вечеря на свещи Simple Smile

Лохиите и при мен спираха и тръгваха на няколко пъти. Но вече спряха окончателнооооо. Другата седмица съм на лекар и после дано да устискам половинката да се прибере от командировка  Laughing

Сакси, мн готина снимка Simple Smile

Анабела, страшна сладурка си имаш. Уникални физиономии прави Simple Smile

Шана още не е писала. Дано всичко е наред и да добавим и най-инатливото бебе в класацията. - оппаааааааа промяна Simple Smile Да ти е жива и здрава малката принцеса Никол! Желая ти скорошно възстановяване. Важното е че всичко е зад гърба ти и сега остава да се радваш на малкото си съкровище  Hug

лелеееееее, колко дълго стана. не мога да повярвам, че имах толкова мн време да го напиша това

# 121
  • в Надежда-та
Честито ни изтърсаче Party За мама Шани  bouquet

За линия негра и аз се чудих. Четох някакви теми във форума и масово пишеше над 6 месеца.
там някъде ми изчезна 1-я път, след 6м.  Thinking

# 122
  • София
Нощни   bouquet Страхотна тема  Hug

Роси много сте сладки  Hug

Отивам назад да ви чета  Peace

# 123
  • sofia
Милата Шана! Да ти е живо и здраво детенце!

# 124
  • ул. "Мечтание"
...и после дано да устискам половинката да се прибере от командировка  Laughing

Ами ако не устискаш?!  Joy

Линия негра нямам, но пъпа ми е черен като на негърка.  Crazy Mr. Green

# 125
Чопи, супер и нашите са на Сторгозия. Значи ще се видим задължително.
Веднага се сетих коя Люси  Grinning

# 126
...и после дано да устискам половинката да се прибере от командировка  Laughing

Ами ако не устискаш?!  Joy

Линия негра нямам, но пъпа ми е черен като на негърка.  Crazy Mr. Green

Абе добре, че наоколо живеят само баби и дядовци щото не отговарям за себе си  Joy ако чуете по новините за прояви на геронтофилия в центъра на софия - аз съм  Joy

# 127
  • София
eеееее Шана, най-после, да ти е живо и здраво мъничето

за косата - и на Дани започна да му пада отгоре..... да видим какво ще поникне, че аз съм тъмна  пък таткото рус

Да ви питам - на епикризата от болницата пише, че са поставени ваксини срещу хепатит, БЦЖ и ФКУ - какво е ФКУ?  не го намирам в имунизационния календар

# 128
Да ви питам - на епикризата от болницата пише, че са поставени ваксини срещу хепатит, БЦЖ и ФКУ - какво е ФКУ?  не го намирам в имунизационния календар

ФКУ не е ваксина, а изследване, което се прави на бебчетата. Но не знам подробности точно за какво е. newsm78 Някоя по-компетентна мама да каже.

Според чичко google е изследване за откриване на заболяване на щитовидната жлеза. Стана ми интересно и порових Simple Smile

# 129
# 130
  • ул. "Мечтание"
Мишел, ще ме умориш от смях!  Joy Joy Joy

# 131
Мишел, ще ме умориш от смях!  Joy Joy Joy

Смей се ти, смей се на чуждото нещастие  Laughing

Аре, аз бягам да се оправяме и да водим бебан на ортопед. Направо не мога да повярвам, че малкото същество ме остави толкова дълго да се скътавам днеска - спи вече три часа (не, че се жалвам де Simple Smile )

# 132
Еха,Шанче,честито бебченце!Да ти е жива и здрава малката Никол,да е гордост за двата рода и да я направите достоен човек!
Сакси,Иван е прекрасен!Пу-пу-пу!
Анабела,Радостина е страшна мацка!
Аз от два дни съм с цикъл-обилен и истински.
За килограмите-стартирах бременността 54кг.,качих 16 за цялата бременност,5 оставих в болницата,в момента съм 63-гааааадост.Толкова много ми се иска от раз да ги сваля!Ограничила съм сладкото и тестените  неща и се надявам постепенно да си възвърна старите килца/имам 8 да свалям/.
Michelle,къде в центъра си?Аз съм на "Парчевич" и "Витошка",над "Геокса".Ако си наблизо,ще ми е приятно да бутаме количките заедно.Айде,пък дано устискаш до края на командировката Simple Smile

# 133
  • Пазарджик
Шана честито мила,да ви е жива и здрава малката душичка и много да ви радва!!!

# 134
  • София
Мами нещо ни тече малко кръв от пъпчето  Rolling Eyes Нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт