Отговори
# 420
ViFresh Пръскам нослето с STERIMAR и съм взела една помпа за носле но нищо не прави.А иначе като почиствам с клечка за уши много внимателно вадя.

# 421
  • В две тъмни очички
Чери, Чопи , вие сте силни жени!!! Целувки и прегръдки  Hug

# 422
Медът не е силен алерген. Децата под годинка, обаче не трябва да го ядат, не се мажат с него заради опасността от ботулизъм.

# 423
  • бургас
ЧОПИ,ЧЕРИ не се отчайвайте и не се притеснявайте,неприятно е но бъдете силни заради малките съкровища  Hug
аз с моите свекъри така се изтормозих че кърмата ми спря изведнъж,сега нямам и капка а тъкмо беше се увеличило количеството  Cry в крайна сметка е на тяхното-аз си останах в родопите а милото си е в бургас,а багажа ми е събран и така си остана #Cussing out
ония нещастници в събота ще минат само за малко колкото да отбият номера че са видяли малкия но се чудя само с какви очи ще ни идват на гости вкъщи след като ми забраниха аз да се прибера в бургас при мъжа си  newsm78 иска ми се сега да и звънна на оная и да й кажа че не е желана щом сама не се сеща но неискам да изгрубявам толкова и засега се здържам

# 424
Тути, и аз смятам твърдите изхождания за запек, а не по-рядкото изхождане на кашави акита Wink
Затова попитах и майките, които се оплакват, защото смятам, че може и излишно да се притесняват. Особено за бебета, които са изцяло на кърма  Peace

Клео, направо ти се възхищавам на нервите и търпението!
Аз нямаше да издържа, честно...  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 425
Здравейте. И ние се отбелязахме в  албумчето. Незнам дали ще успея да сложа линка http://januarybabies2011.snimka.bg/baby/nashite-prekrasni-bebenca.557025

# 426
  • София, Лагера
Здрасти мацки!
Шана, мила, дано бързо се оправиш! Болката ще мине, ще мине, ще мина, Никол ти остава!!!  Hug

Чопи, Чери, избива ме на агресия като ви чета. Дано си изживеете още малко емоцията, която е останала по търтеите и да ги загърбите, че само проблеми и негативни чувства ви носят  Twisted Evil
Пък мъже по света - бол!  Wink
Аз като се разведох (верно, без дете) и исках да си почина от мъже. И какво - месец и половина по-късно се хванах с един, който в момента ми е съпруг и баща на двете ми деца.  Wink Съдбата се бъзика често...

След малко отивам на фото епилация и ще оставя Тервел на майка ми. Не се притеснявам, по-скоро ми е смешно какъв цирк ще бъде...  Twisted Evil добре, че Крас ще е в другата стая (отпуска е и учи за изпит), та да не лудне жената съвсем. Досега не е пипала Тервел, Пресиян също не съм й го давала. Wink

# 427
Айде аз пак ще си понахалствам да питам, щот' миналия път никой не ми отговори...
След секцио кога започнахте да носите нормално, плитко бельо?  Rolling Eyes Забравих да питам вчера в болницата...  Whistling

# 428
Айде аз пак ще си понахалствам да питам, щот' миналия път никой не ми отговори...
След секцио кога започнахте да носите нормално, плитко бельо?  Rolling Eyes Забравих да питам вчера в болницата...  Whistling
Биричке аз започнах да го нося след 20 дни.Аз съм лепена и като си видях белега на 20 д.решх,че вече може Peace.
Но нека и другите мами си кажат мнението.
клеопатра.7 много я траеш твоето свекървище.Аз до сега да съм се прибрала.Бившата ми свеки беше чудовище ама не и се дадох.Но сининковецаи я гледаше в очите.И се разведохме от многото акъли дето ми ги въртяха.Ама да знете ми изписаха веждите smile3521
Дано да не стана като нея Twisted Evil,че нали  и аз вече имам син.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 11:43 от senedra73

# 429
  • бургас
Тути, и аз смятам твърдите изхождания за запек, а не по-рядкото изхождане на кашави акита Wink
Затова попитах и майките, които се оплакват, защото смятам, че може и излишно да се притесняват. Особено за бебета, които са изцяло на кърма  Peace

МИЛА аз нямам и избор-ща неща трябва да търпя,тя оная лудата три дена досаждаше по телефона и на майка ми и на баща ми да не ме закарат и последната вечер на татко му писна и се отказа а аз няма с какво друго да пътувам,милото няма кола в момента а сме с твърде много багаж,но това не означава че на тъпата вещица ще й се размине,прекалено много злоба събуди в мен  Twisted Evil

# 430

МИЛА аз нямам и избор-ща неща трябва да търпя,тя оная лудата три дена досаждаше по телефона и на майка ми и на баща ми да не ме закарат и последната вечер на татко му писна и се отказа а аз няма с какво друго да пътувам,милото няма кола в момента а сме с твърде много багаж,но това не означава че на тъпата вещица ще й се размине,прекалено много злоба събуди в мен  Twisted Evil
А така мачкай! Аз моето чудовище не му давам да диша  Mr. Green

chopi, cherry*  Hug Hug Децата са най-хубавото нещо! Никога аз самата не съм обичала някой толкова колкото детето ми в момента  Heart Eyes

gali&presi, bimbim Мерси за отговорите за смрадликата!  Hug

за коликите На нас засега чайчетата помагат. Аз се наливам с по 1 литър на ден с копър, маточина, лайка.

за нослето И аз всеки ден вадя от там големи залпове слуз. Малко ни е сух въздуха от радиатора , а отделно в хола сме на климатици  Tired Аз пълня ноздрите с физ. разтвор после леко накланям Калин и му запушвам устата. Той продухва всичко сам  Mr. Green

# 431
  • бургас
предлагам един линк за първа страничка
 http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=859

на мен ми е доста полезна информацията

МАМА ЗАЙКЕ как я карате с бебчето,добре ли сте? прегръщам ви и двамата  Hug Hug Hug

# 432
  • ул. "Мечтание"
Медът не е силен алерген. Децата под годинка, обаче не трябва да го ядат, не се мажат с него заради опасността от ботулизъм.

Точно!  Peace
Смята се, че след годинката вече стомаха може да се справи със спорите на бутолизма. Препоръчва се на децата да се дава акациев мед.

# 433
разгледах и аз албумчето, страхотни бебоци  Hug
за запека - когато успявах да я изходя с термометър, отпред имаше образувана тапа, но инъче си беше с нормален цвят и малко по-гъсто, предполагам, че защото е престояло, но днес е вече 5-и ден в който не е акала, не спи спокойно, плаче, пръцка постоянно  Sad, напъва се милата но нищо, аз сутринта се сдобих с така желано разстройство и се надявам след като я накърмих да я поразстроя и нея  Sad

# 434
  • София
Здравейте мами!

Пак ми остана малко време да пиша. Успявам да ви прочета.

Ние сме добре, но продължаваме с коликите. Пием Инфакол и едни хомеопатични. Като че ли се успокоява малко, но пак си е мъка. Освен това постоянно се напъва мъникът и доста често ми връща след ядене Sad По 3-4 пъти. Уж по малко, но то си се събира. Сега съм му взела и възглавничка за облекчаване на коликите и му загрявам коремчето с нея.
За коликите и връщането по телефона педито почти нищо не казва. Доста е скромна в обясненията, уж за сега е нормално. Утре сме на консултация да видим какво ще стане. Искам да видя дали наддава, че с това повръщане ме е страх да го оставям на гърдата много, защото после му става тежко и отново се почва едно напъване и връщане Sad Дано свършат скоро тези колики и да се успокои малкото ми момченце.

Много се радвам като ви чета и се радвам, че го има този форум. Чувствам ви вече толкова близки, все едно ви познавам всички. И дори ми е криво когато някоя от вас има проблем или пък много се радвам на вашите радости!

За всички с неволи - Живота затваря една врата, но ни отваря друга. Вярвам във вас и съм сигурна, че каквито и проблеми да имаме всички, ще се справим по най-добрия начин!

И накрая да ви почерпя за нашата месечинка:

Общи условия

Активация на акаунт