, и надали е само от магнитната буря.. (макар че и аз се престорих на много метеотропна, за да оправдая пред себе си и своя ужасен ден); дано сте преспали гадорията! гуш!
Бебеш, ..както казват бабите с едно дълбоко кимване - имало да става, но ви прегръщам силно и двете и вярвам, че това скоро ще е забравено!
)
във вторник сме на консултация и ще искам да ни изпишат нещо за лечението има. уж излизали само първия месец, да ама не минават сами...

Теди повърна в съня си, всичко излезе през носа и устата. Не, че не ми се е случвало да го видя и при Йоан, но разликата беше после в това, че неможеше да си поеме въздух
Носа й се запуши, устата пълна с лепкава слюнка, абе направо си бях панирана. В цялата паника, която ме обзе реших, че ми е нужен аспиратор за нос, и че така мога да й помогна. Звъннах на мъжлето да ми купи веднага и да ми донесе. Успях да издърпам гадното повърнато и сега милата спинка. Ще я следя обаче, защото татко й иска и на педи да звъня, но незнам дали няма да ме помисли за луда - с едно повръщане да го занимавам. Май повече трябва да внимавам
Сложиха и ваксината,мъничко поплака и бързо се успокои.Следобед отиваме на ортопед,педката искаше да ми даде направление ама то се оказа че Драганов приема само платено,а не им се занимава да търся друг и да сменям деня.Пъпките които бях сигурна че са бебешко акне се оказа че са себореен дерматит
Педиатърката ме сложи на строга диета-никакви млечни,яйца,риба,месо,цитруси,мъхести плодове...Ще мажем бебка само с А-дерма и да се надяваме че ще го преборим този дерматит макар че е гадно упорит
На чиста молитва ще ходим в неделя,макар че 40 дни правим днес,запазили сми час в църквата и според попа няма проблем че е по-късно,казаха че нищо не се носи,но аз съм поръчала една пита,защото не мога да меся,купих бутилка хубаво червено вино и кутия шоколадови бонбони и мисля някоя паричка да оставим в дарение за църквата и това е.
Теди повърна в съня си, всичко излезе през носа и устата. Не, че не ми се е случвало да го видя и при Йоан, но разликата беше после в това, че неможеше да си поеме въздух
Носа й се запуши, устата пълна с лепкава слюнка, абе направо си бях панирана. В цялата паника, която ме обзе реших, че ми е нужен аспиратор за нос, и че така мога да й помогна. Звъннах на мъжлето да ми купи веднага и да ми донесе. Успях да издърпам гадното повърнато и сега милата спинка. Ще я следя обаче, защото татко й иска и на педи да звъня, но незнам дали няма да ме помисли за луда - с едно повръщане да го занимавам. Май повече трябва да внимавам
Че чакането ще ме съсипе ако кажат пак септември...

Препоръчани теми