САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 61

• 61 024
  • 770
  •   1
Отговори
# 585
  • Добрич
ИЗВИНЯВАМ СЕ ако някого съм обидила със забележката си,не предположих че толкова хора ще се засегнат,но като вляза да търся код в темата и тя е засипана с еднотипни постове "може ли код на лични".   bambam     

# 586
  • добрич
G16RR чанта с жирафа и бд ако някой иска код да свирка че събрах доста е някои нямат бд но с проба може и да се докара.
A да помоля тези които пробват комбинации ако попаднат на сета за момиче не сак рапунцел а сет да пиши на лч.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 15:15 от aleks_2005

# 587
Днес си поиграх с букви и цифри и си намерих кодче за играчката /за съжаление само едно/, но пък за вас имам десетина кода 20/29  със следните подаръци - CAS PARME и SAC BLANC и 20/35 с подаръци SAC DE COUCHAGE
ROSE RAIPONC и BLEU TS3. Пробвала съм ги всички. Пишете на лична.

# 588
G16RR чанта с жирафа и бд ако някой иска код да свирка че събрах доста е някои нямат бд но с проба може и да се докара.

bouquet много благодаря за кода  Hug От два дни се мъча да хвана такъв.

# 589
Днес си поиграх с букви и цифри и си намерих кодче за играчката /за съжаление само едно/, но пък за вас имам десетина кода 20/29  със следните подаръци - CAS PARME и SAC BLANC и 20/35 с подаръци SAC DE COUCHAGE
Запълнила си си кутията Peace Ако може на мен да пратиш за бялата чанта и чувалчетата!  bouquet

# 590
 newsm78 направо си е за лични кодовете.
Докато си подготвя поръчката кода стана неактивен на aleks_2005
Направо на нищо не прилича .......

LaKate ако може да ми изпратиш код 20/29 ще съм ти много благодарна  Hug

# 591

Може ли и на мен едно кодче 20/29, няма значение подаръка?  Praynig

# 592
  • София
Направо си спретнете един чат в скайп и си разменяйте кодове....  Mr. Green
Лошо, че и от там може да ви го тафнат. .. Joy

# 593
Разбрах замисъла Grinning, ако може и намен кодче на лични 20/29 може и без подарък Praynig

# 594
Направо си спретнете един чат в скайп и си разменяйте кодове....  Mr. Green
Лошо, че и от там може да ви го тафнат. .. Joy
Joy

# 595
# 596
Не разбирам защо не пишете кодовете в темата newsm78, тя нали е за това .............

Защото докато споделиха един код и вече стана неактивен. Явно не само ние четем форума, а има чужди шпиони

# 597
кодовете са толкова специфични и еднократни и ако се публикуват в темата, биват мигновенно грабнати и уползотворени не от този, за когото са предназначени. Laughing
Eто този цитат е много добър  Mr. Green

# 598
Мили момичета ето и от мен един код F3GJB - дава CAS PARME+бд. Поръчката може да е и до 10 Е. Аз си поръчах за 14Е и се хвана.

И да си изкажа мнението междувременно. Какво е това " Имам код, но ще го изпратя ако ми пишете на лични" Как може такова нещо? МНОГОУВАЖАЕМАТА от мен мама Евка да не би да си ги крие кодовете? Каквито и кодове има или намери  ги публикува тук - да услужи на всички ни. Така, че се засрамете, направила го е заради нас- не постъпвайте гаднярски като си изпращате кодовете на ЛИЧНИ.

Това е за Евка Hug

# 599
  • добрич
Това е така защото един код като се пусне поръчка с него после е невалиден.

Общи условия

Активация на акаунт