САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 61

• 61 023
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-garcon.aspx?product … minipdp=undefined
Цвят vert за 3г., има ли начин за намаляне цената от 33euro или???? Sad

# 601
G16RR чанта с жирафа и бд ако някой иска код да свирка че събрах доста е някои нямат бд но с проба може и да се докара.
A да помоля тези които пробват комбинации ако попаднат на сета за момиче не сак рапунцел а сет да пиши на лч.

Алекс,за този подарък ли става въпрос?
VOTRE CADEAU : SET ROSE FAI ZSN36

# 602
Да помоля на ЛС код за БД +подарък тази дървената играчка за теглене или дет. чанта.Пробвах,не става!

# 603
  • Плевен
Здравейте!

Дали има шанс да си изнамеря код за чантата с портмоне сиво и розово ? Имах две , обаче приятелките ми ги гепиха  Mr. Green  Сега се сетих , че и на мен би ми свършила добра работа  Crazy

# 604
Имам код за сак парме, а търся този с играчката.
Благодаря! Hug

# 605
Днес получих няколко поръчки и в едната вместо бяла чанта имаше нощница на кокун за бременни или за кърмене с болеро памучна, че и моя номер.Може да я ползвам за спане или за домашна.Хубава е  Grinning ето я http://www.laredoute.fr/vente-nuisette-et-cache-c%C5%93ur-(ensem … pdp&pos=5_n_n

# 606
Аз също!

Сега пуснах със същите букви, но разместени - за играчката.

Цитат
Az namerih edin kod za igrachkata Vert Anis - HGFKL, bez minimalna suma i s bezplatna dostavka.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 16:43 от reni79

# 607
Az namerih edin kod za igrachkata Vert Anis - HGFKL, bez minimalna suma i s bezplatna dostavka. Nadqvan se da vi svarshi rabota Simple Smile
Суупер си   bouquet  Ето и един от мен за розовия чувал - HDGFS!

# 608
Мили момичета ето и от мен един код F3GJB - дава CAS PARME+бд. Поръчката може да е и до 10 Е. Аз си поръчах за 14Е и се хвана.

И да си изкажа мнението междувременно. Какво е това " Имам код, но ще го изпратя ако ми пишете на лични" Как може такова нещо? МНОГОУВАЖАЕМАТА от мен мама Евка да не би да си ги крие кодовете? Каквито и кодове има или намери  ги публикува тук - да услужи на всички ни. Така, че се засрамете, направила го е заради нас- не постъпвайте гаднярски като си изпращате кодовете на ЛИЧНИ.

Това е за Евка Hug
Жалко е, че все още някои дами не разбраха смисъла на подаване на кодче в ЛИЧНИ....под масата  Wink . Според теб постъпвам гаднярски, а според мен твоя код е безсмислен след като си го ползвала вече, а и Евка ми разреши   bouquet

# 609
G16RR чанта с жирафа и бд ако някой иска код да свирка че събрах доста е някои нямат бд но с проба може и да се докара.
A да помоля тези които пробват комбинации ако попаднат на сета за момиче не сак рапунцел а сет да пиши на лч.

Алекс,за този подарък ли става въпрос?
VOTRE CADEAU : SET ROSE FAI ZSN36
 Cryналичен след 3 седмици, евентуално

# 610
6T6T6- BOITE DE RANGEMENT и БД

# 611
r31st  за сак парме

# 612
VOTRE CADEAU :
BOITE DE RANGEMENT ---- MNHTX без БД
sac parme + бд ---- 63zsn

# 613
ето и две от мен, с БД и без минимална сума
KHGLF, N0NMR - бялата чанта
HFKLG, HGLKF, DFFRT- лилавата чанта
нацелих и няколко за онзи, липсващия комплект, дето може и да не се появи

Благодаря на кодчетата за чувалчета, които получих на лични!!!!  bouquet

Значи сега чакам отнякъде кодче за играчката и продължавам да пробвам Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 17:34 от Doro

# 614
Искам и аз да помоля някоя добра душа за код за зелената играчка на лични.Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт