Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 612
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Браво Дани ,  много е сладко  hahaha hahaha hahaha hahaha  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Имам страхотна и талантлива вдъхновителка! Hug  love001
слънцеееееееее   bouquet

# 376
  • Варна
Дружина ,тук съм! Grinning И почвам!
Пепел от рози, малииииииии , какви гифтчета! newsm09 Два шедьовъра отново! smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Кесара, уби ме днес с тези "гладна кокошка " и "слип стегнал"! smile3532 smile3532 smile3532 Как ти идват на ума бе?! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Дани, ама и твоя "Изгубен " хич не лъже! Joy Joy Joy"Като магаре упорита, първо бие, после пита..." smile3532 Място не мога да си намеря от смях, само рипам като заклано петле! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Имаме си и резюме, четох го и го гледах мнооооого умно! #Crazy #Crazy #Crazy
Вени какво да направя  , на мен само щуротии ми идват на ум  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy, вие сте по сериозните стихове

# 377
# 378
Дани, smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51много добре си го написала!
Розичке, поздравления за новите гифчета , прекрасни са, както и всички до сега ! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 379
  • Варна
Абе, тия фрагмани все по- кратки и по- кратки ги правят! Crossing Arms Гледам в първия сезон има фрагмани и по една минута, че и 3-4 секунди отгоре! #Crazy Пък сега, почнаха с по 50 сек фрагмани, намаляват, намаляват и сегашния е само 37 секунди! Crossing Arms Аааа... smile3516 Накрая ще почнат и без фрагмани да я карат!  doh А ние тука ще мрем от любопитство какво ще се случва в следващата серия, щото аз все още съм върл фен и хич не съм загубила интереса си към сериала! Naughty И аз упорита като магаре- колкото повече ме разочароват, аз толкова повече искам да гледам! Laughing

# 380
  • Варна
Абе, тия фрагмани все по- кратки и по- кратки ги правят! Crossing Arms Гледам в първия сезон има фрагмани и по една минута, че и 3-4 секунди отгоре! #Crazy Пък сега, почнаха с по 50 сек фрагмани, намаляват, намаляват и сегашния е само 37 секунди! Crossing Arms Аааа... smile3516 Накрая ще почнат и без фрагмани да я карат!  doh А ние тука ще мрем от любопитство какво ще се случва в следващата серия, щото аз все още съм върл фен и хич не съм загубила интереса си към сериала! Naughty И аз упорита като магаре- колкото повече ме разочароват, аз толкова повече искам да гледам! Laughing
съкровище сега предлагат по три , количество за сметка на качество  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 381
кесара,Дани newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 382
  • Варна
абе слънце голям майстор си ,страхотни гифчета - евалла   bouquet  bouquet  bouquet

# 383
Вече изобщо не мога да погледна сериозно на филма,дори и резюмето ме разсмя  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha За да направят Ямур щастлива Еда и Харун ще трябва да се държат като истински мъж и жена  Joy Joy Joy Joy  
съпрузите се обгрижват  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и нашите двама така трябва да правят. Любвеобвилни в хола , война в спалнята , веселба ще има. Интересно ще бъде как ще спат в една спалня   Joy Joy Joy Joy Joy Joy
харун ще спи на походно легло  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
или на надуваем дюшек  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ОХ не с това ме поболяхте от смях да знаите

Вечер докато се карат се редуват да го надуват
А сутрин докато се сдобряват за пред Ямур се редуват да го издишат  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Направо си го представих ох мале

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 20:19 от dejavue

# 384
Момичета,оставям ви временно за да изгледам "Такси 3".Страхотна комедийка.Ще хвърлям поглед от време на време за да не ви изспускам от поглед и вас.

# 385
Здравейте сладурки Hug Hug Hug
Ееее, Кесарче, днес си била във вихъра си smile3521 smile3521 smile3521, много сладурски стихчета newsm47 newsm47 newsm47
Браво и на Вени за "Сълза" и на Дани за "Изгубен" smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525
Пепелче, царица си на гифчетата newsm51 newsm51 newsm51
Имаме си фрагмент и Хубавелко явно започва операция по укротяване на опърничавата, а резюмето според чичко google е отново много ясно, точно, разбираемо и изчерпателно #Crazy newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 #Shocked #Shocked #Shocked

# 386

Кесарче, днес си във вихъра си - поздравления за поредното хубаво стихче с тези красиви бели рози!
 Ако позволиш, едно предложение от мен: вместо "нощничка прозрачна" да е "невзрачна", че Харун като я види с тая прозрачна нощница може да ревнува, да не се е нагласила за някой друг примерно.

Рози за Розичка и нейните гифчета и Дани за "Изгубен"!

От тия гифчета , дето ги гледам вече 15 мин. да ви кажа - това не е само актьорска игра. Тия двамата са гаджета, та ако ще и Господ да отрича  #Crazy

# 387
  • София
Вече изобщо не мога да погледна сериозно на филма,дори и резюмето ме разсмя  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha За да направят Ямур щастлива Еда и Харун ще трябва да се държат като истински мъж и жена  Joy Joy Joy Joy  
съпрузите се обгрижват  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha и нашите двама така трябва да правят. Любвеобвилни в хола , война в спалнята , веселба ще има. Интересно ще бъде как ще спат в една спалня   Joy Joy Joy Joy Joy Joy
харун ще спи на походно легло  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
или на надуваем дюшек  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Като гледам Еда как е заключила вратата май Харун ще спи пред нея hahaha hahaha Joy
Май го е заключила в банята. Thinking Що не влезе при него , да гледаме общи снимки?
Харун се е преоблякъл в спалнята с надеждата Еда да падне от чара му,ама тя го заключва отвън и души дрехите му за женска чужда намеса  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 388
  • Варна
този фрагмент нещо еротично ми въздейства , още една смешка
Харун след дългото спане на пода  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Виж какво принцесо моя ,
пак ще те направя  своя,
колкото да ми се дърпаш,
човека просто бъркаш ,

ароматът ти ме подлудява,
на физиката ми се отразява,
от желание животно ставам,
на сухо много няма да оставам,

с мен игрички не играй ,
ами бързо се осъзнай ,
че хвана ли те аз на тясно,
обгрижване ще пада бясно,

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 21:03 от kesara

# 389
  • Варна

Кесарче, днес си във вихъра си - поздравления за поредното хубаво стихче с тези красиви бели рози!
 Ако позволиш, едно предложение от мен: вместо "нощничка прозрачна" да е "невзрачна", че Харун като я види с тая прозрачна нощница може да ревнува, да не се е нагласила за някой друг примерно.

Рози за Розичка и нейните гифчета и Дани за "Изгубен"!

От тия гифчета , дето ги гледам вече 15 мин. да ви кажа - това не е само актьорска игра. Тия двамата са гаджета, та ако ще и Господ да отрича  #Crazy
шефче , веднага ще го коригираме  hahaha hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: сб, 12 фев 2011, 21:05 от kesara

Общи условия

Активация на акаунт