Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 42 298
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
резюмето не е обнадеждаващо, но си мисля, че Джемил няма да допусне да се разделят , не и сега, когато вижда щастлива внучката си
Според мотото "Любовта се възражда от пепелта" първо тя трябва да умре.Точно това мисля,че ни чака в следващата ,а може и в по следваща серии.До момента тя все още е налице.Какво ли ще се случи за да умре?Страхувам се,че ако Еда приеме да се омъжи за Арас това ще е капката която ще прелее.Но как ще има връщане след това? Thinking

# 436
Какво ще говори Харун с Джемил? Кое е важното решение на Харун? Как това решение ще засегне първо Харун и Еда, а после всички останали? Какво има в ума на Арас, стоейки изправен срещу Еда?

/ Цитат от резюмето /

Знам, че звучи нелогично, но да не би Харунски да се оттегли в най-важния момент и отново да стегне куфарите я за Лондон, я за Париж?!  newsm78 newsm78 newsm7

Мокси, и на мен ми се вижда нелогично, да ги изостави точно сега, когато пък и има някакви подозрения кой е Кенан, но какво друго може да е това негово съдбоносно решение, освен да замине за някъде по далеч newsm78 newsm78 newsm78

# 437
# 438
# 439
Г-жа Броненосец,благодаря за превода на резюмето!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Не знам какво ще става,но поне липсват природните стихии!
Joy

# 440
резюмето не е обнадеждаващо, но си мисля, че Джемил няма да допусне да се разделят , не и сега, когато вижда щастлива внучката си
Според мотото "Любовта се възражда от пепелта" първо тя трябва да умре.Точно това мисля,че ни чака в следващата ,а може и в по следваща серии.До момента тя все още е налице.Какво ли ще се случи за да умре?Страхувам се,че ако Еда приеме да се омъжи за Арас това ще е капката която ще прелее.Но как ще има връщане след това? Thinking

Все се надявам, че до момента със заветното "Да" между Арас и Еда няма да се стигне...Ама знае ли човек...
Възможно е и Харун като вижда Еда да страда толкова, да вземе решение да напусне къщата и живота и....Докато един ден осъзнаят, че не могат един без друг...

# 441
Мацки и господа,

Аз си мисля, че сценаристите са ни подготвили нещо много сладко. Едно готино сдобряване и влюбване отново между Еда и Харун. Мен ме кефи, защото знам колко страхотна е тръпката от това да сте скарани с любимия и да си правите напук и накрая пак да се сдобрите Simple SmileSimple SmileSimple Smile надявам се да го пресъдадат така добре, че да го усетим и ние Simple Smile

Дали от слънчевия ден,или защото не обичам да си представям "лошото",но и аз мисля като Сарони.
Резюмето не ми звучи чак толкова песимистично,и не знам защо са ви обзели тези черни мисли.
Повече от това,което сме видяли между Еда и Харун,едва ли може да се случи.....остава да видим само най-хубавото-и това ще стане,независимо дали ще е след 2,или 5 епизода.
А както не веднаж сме си напомняли-това е само филм,и всичко се случва точно като "на кино".

# 442
Какво ще говори Харун с Джемил? Кое е важното решение на Харун? Как това решение ще засегне първо Харун и Еда, а после всички останали? Какво има в ума на Арас, стоейки изправен срещу Еда?

/ Цитат от резюмето /

Знам, че звучи нелогично, но да не би Харунски да се оттегли в най-важния момент и отново да стегне куфарите я за Лондон, я за Париж?!  newsm78 newsm78 newsm7

Мокси, и на мен ми се вижда нелогично, да ги изостави точно сега, когато пък и има някакви подозрения кой е Кенан, но какво друго може да е това негово съдбоносно решение, освен да замине за някъде по далеч newsm78 newsm78 newsm78
Според мен щом в резюмето се казва  "за последен път", значи нещата ще се развият в положителна посока и няма да се стигне до заминавания или сватби  Thinking

# 443

Все се надявам, че до момента със заветното "Да" между Арас и Еда няма да се стигне...Ама знае ли човек...
Възможно е и Харун като вижда Еда да страда толкова, да вземе решение да напусне къщата и живота и....Докато един ден осъзнаят, че не могат един без друг...
Ох,дано да не ни сервират такива безмислици като сватба с Арас.Нека Харун да замине и да се разделят временно но не и сватби с други.Ако Харун замине сигурно ще остави Ямур на Еда.Горкото дете не можа да се порадва на двама родители  smile3518

# 444

Мокси,аз мисля,че заради Ямур,Еда никога няма да се омъжи за някой друг!А и колко пъти е повтаряла,че Харун е Любовта й,независимо от всичко,и дали са заедно,или не.

# 445
  • Русе
Не знам за вас, но за себе си съм категорична - стигне ли се до сватба между Еда и Арас, аз няма да гледам Незабравима!

# 446
  • Варна
Не знам за вас, но за себе си съм категорична - стигне ли се до сватба между Еда и Арас, аз няма да гледам Незабравима!
Вени не се товари толкова

# 447
  • Варна

Харун се появява на сватбата на Арас и Еда с гръм и трясък, включил турбото, турил страшния поглед, влиза и точно преди Еда да каже "да", вади пистолета, грабва ошашавената приятно изненадана булка, мята я на рамо, смразява цялата аудитория със заплахи и страшния си поглед- запазена марка "а ла Харунски", тръшва Еда в мерджана и отпрашва директно към вилата на Хаят, за да изконсумират спешно събудилата се любов и да удовлетворят натрупалите се греховни желания и нужди- ние си знаем как става, един път вече видяхме, искаме още!!! easter Oha! Хубавелко- хищник, Газелка- палавница, свещи, омачкани чаршафи...и всичко пак на бис до сутринта! newsm53 smile3521 smile3508 newsm09 newsm09 newsm09
Пък Арас да си пие и да си гледа снимките! smile3533

# 448
Ами,дали не е възможно виждайки страданията на Еда и чувствайки се виновен,че всичко идва от неговите неприятели реши да се отдръпне привидно от нея,решавайки да се заеме с разкриването на Кенан и всички замесени с него и по този начин да я предпази и нея. newsm78

# 449
  • Русе
Вени не се товари толкова
Аз не, но бушоните ми няма да издържат!

Общи условия

Активация на акаунт