Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 451
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Момичета, стига сте се ядосвали на безумията на сценаристите! Гледайте по-ведро на нещата, и не забравяйте, че все пак това е само филм!!!

# 77
# 78
Момичета, стига сте се ядосвали на безумията на сценаристите! Гледайте по-ведро на нещата, и не забравяйте, че все пак това е само филм!!!
newsm10 smile3521

# 79
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
newsm10 smile3521
newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51

# 80
# 81
Някой си сменят само аватарчето а други местожителството.
Диди,Вени честити да са ви новите аватарчета.Много са красиви .Само не разбрах Зизу защо си сменя местожителството и то на 5.05.2011год. newsm78

# 82
  • Русе
http://www.facebook.com/video/video.php?v=137480139644127&comments

Това май е новичко! Гледали ли сте го? smile3506

# 83

Като гледам и на наш Харун му е весело от сценария

# 84
  • Русе
Дори,ето ,че си извадила "Усмихната серия - Еда"! Да не би да искаш финал/според думите на Йозлем в интервюто/? hahaha
Прекрасни снимки! newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51
Вени, предпочитам сега щастлив финал отколкото да гледам тези безумици.Опорочаване на образите на Еда и Харун и тяхната любов.Веднъж изгубено доверие и любов която умира не може  да се върнат в същия вид.Вече е кръпка.Незнам дали се изразих ясно и дали ме разбираш какво искам да кажа.Тези които най много им пречиха и бяха против сега станаха божи кравички.Бату най-умния и прозорливия,а Харун най големия глупак и наивник.Е,как да ми харесва.Ох,казах си,че повече няма да се ядосвам и да се паля повече заради този филм.
Ако го завършат точно сега, няма да има щастлив финал. И това не ми харесва! Бре, че трудно да ни се угоди! hahaha

# 85
  • Русе

Мокси, то и тук му е смешно даже! Grinning

# 86
Някой си сменят само аватарчето а други местожителството.
Диди,Вени честити да са ви новите аватарчета.Много са красиви .Само не разбрах Зизу защо си сменя местожителството и то на 5.05.2011год. newsm78

Решила е да стегне куфарите и да си спретне пътуване до Истанбул....По "следите" на Харун и Еда- до Ава, езерото Суна, Кулата на девиците........ Hug

# 87
и малко горещи моменти.....

# 88

Мокси, то и тук му е смешно даже! Grinning

Тук имам чувството, че си казва наум " В какъв филм се вкарах, няма излизане"!

# 89

Общи условия

Активация на акаунт