Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 349
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Еда ще се стъписа от решението на Харун. Това ще е нейната точка на пречупване. Няма да може да му повярва ,че наистина е готов да я остави с Арас и ще реши, че го е загубила . ЗАТОВА ЩЕ МУ ПОЗВОЛИ ДА Я ЦЕЛУНЕ ПРЕД АРАС БЕЗ БОЙ.   Това ще е решението за Харун -Еда ще миряса рано или късно. . Насила ще види,че нищо не става/Златнарибка/

Златнарибке, "насила" при Еда не дава резултат! Тъкмо обратното. А че ще миряса,дай Боже! Този миг чакам 70 епизода вече?! hahaha
Точка на пречупване, казваш...а в каква посока? Според мен, Еда не му разрешава целувката, Харун сам си я взема. Дали греша,ами ще видим в сряда! Peace

# 601
1.И двамата, Харун и Арас, се мразят един друг, но сега се засичат при съвсем различни обстоятелства. Ще успее ли Харун да помогне на Арас да избегне смъртоносната клопка, заложена от Хазар?
О ще успее разбира се, нали е СуперХару! Но това ще породи сериозни проблеми и нов враг за него и семейството му-Хазар./цитат златна рибка/
Съгласна съм,че Харун отново си създаде и то много сериозен враг в лицето на Хазар.Може пък да се вижда края на Бату и ни подсигуряват нов враг на Харун за да има пълнеж на сериите. newsm78

# 602
Фрагментът не ме впечатли особено, нито снимките, но заради последният абзац от резюмето мисля, че ни очаква интересна серия Thinking

Да си призная, някои герои много взеха да ме отегчават. Доста преекспонираха образа на Бату. Много убийства вече лежат на гърба му ненаказани -на прима виста се сещам за детегледачката, Денчер, Феяз и Саадет. Как пък за Феяз и Саадет полицията не предприе никакво разследване Thinking Бату е по-мощен и от мастития мафиот Хазар-първият винаги успява с плановете си, а вторият - Арас му натръшка охраната, застраши живота му пред очите им, които го оставиха да си тръгне необезпокояван и не на последно място - пратил килър-аматьор doh
Арас-уж крупен бизнесмен, а са му отредили роля на някакъв глупак-просто във всички сцени с него има някаква смешка (Керем и на малкия му пръст не може да стъпи  ooooh!)и в повечето случаи изглежда адски неадекватно в ситуациите, в които се намира. Аз все пак му симатизирам-дали крие, кой е Кенан или каквото и да е-той е добър човек.
Джамил-и него го люшкат насам-натам. Много е хаотичен. Като изгубен човек е.
Ниса-отдавна е излишна-още от както не отвори стаята със снимките и след побоя над Бату -нищо не допринесе нейната героиня за филма. В първия сезон поне внасяше свежест.
Бурак-изкарват един по един основни герои за филма-той беше м/у Кенан и Харун и можеше нещо да помогне, но уви... Преди известно време се чудих, защо толкова мрази Харун, но сега гледайки някои серии по Диема, виждам , че Харун един път не е говорил с него нормално, а се държи с него като с утрепка и му говори винаги с ирония. Затова и Бурак явно го мрази.

Дано поне Еда и  Харун се развият в правилната посока, защото всеки друг финал, освен да бъдат заедно ще обезсмисли целия филм.
Извинете за дългия пост Praynig, който го е прочел до край, дано не съм го отегчила.

# 603
Еда ще се стъписа от решението на Харун. Това ще е нейната точка на пречупване. Няма да може да му повярва ,че наистина е готов да я остави с Арас и ще реши, че го е загубила . ЗАТОВА ЩЕ МУ ПОЗВОЛИ ДА Я ЦЕЛУНЕ ПРЕД АРАС БЕЗ БОЙ.   Това ще е решението за Харун -Еда ще миряса рано или късно. . Насила ще види,че нищо не става/Златнарибка/

Златнарибке, "насила" при Еда не дава резултат! Тъкмо обратното. А че ще миряса,дай Боже! Този миг чакам 70 епизода вече?! hahaha
Точка на пречупване, казваш...а в каква посока? Според мен, Еда не му разрешава целувката, Харун сам си я взема. Дали греша,ами ще видим в сряда! Peace
Аз също мисля,че целувката Харун си я взема насила и Еда веднага ще го отблъсне.Еда скоро едва ли ще миряса.Според мен все още не са ни показали,че любовта е умряла.Това тепърва в следващите няколко серии предстои и чак след това ще дойде реда на възкръсването и.

# 604

Харун ще си я вземе  Heart Eyes , разбира се , Еда няма да се противопостави бурно и Арас ще реши ,че я приема . Според мен тя ще е вцепенена. Crazy. Относно точката на пречупване Еда да престане с постоянните си натяквания и обвинения и да си даде сметка ,че още обича Хару . Ако това стане, се надявам да се бори за любовта си т.е. да си влезем в стандартния цикъл на филма: много се обичат ,ама все не са заедно или играта на гоненица .Просто нашите сценаристи си имат любими теми . Относно сюжетът със семейните войни, те нямат нито достатъчно идеи, нито достатъчно черно чувство за хумор а ла Войната на семейство Роуз, за да им се получи филма JoyЗатова смятам, че ще се върнат в амплоато си.

# 605
  • Русе
Фрагментът не ме впечатли особено, нито снимките, но заради последният абзац от резюмето мисля, че ни очаква интересна серия Thinking

Да си призная, някои герои много взеха да ме отегчават. Доста преекспонираха образа на Бату. Много убийства вече лежат на гърба му ненаказани -на прима виста се сещам за детегледачката, Денчер, Феяз и Саадет. Как пък за Феяз и Саадет полицията не предприе никакво разследване Thinking Бату е по-мощен и от мастития мафиот Хазар-първият винаги успява с плановете си, а вторият - Арас му натръшка охраната, застраши живота му пред очите им, които го оставиха да си тръгне необезпокояван и не на последно място - пратил килър-аматьор doh
Арас-уж крупен бизнесмен, а са му отредили роля на някакъв глупак-просто във всички сцени с него има някаква смешка (Керем и на малкия му пръст не може да стъпи  ooooh!)и в повечето случаи изглежда адски неадекватно в ситуациите, в които се намира. Аз все пак му симатизирам-дали крие, кой е Кенан или каквото и да е-той е добър човек.
Джамил-и него го люшкат насам-натам. Много е хаотичен. Като изгубен човек е.
Ниса-отдавна е излишна-още от както не отвори стаята със снимките и след побоя над Бату -нищо не допринесе нейната героиня за филма. В първия сезон поне внасяше свежест.
Бурак-изкарват един по един основни герои за филма-той беше м/у Кенан и Харун и можеше нещо да помогне, но уви... Преди известно време се чудих, защо толкова мрази Харун, но сега гледайки някои серии по Диема, виждам , че Харун един път не е говорил с него нормално, а се държи с него като с утрепка и му говори винаги с ирония. Затова и Бурак явно го мрази.

Дано поне Еда и  Харун се развият в правилната посока, защото всеки друг финал, освен да бъдат заедно ще обезсмисли целия филм.
Извинете за дългия пост Praynig, който го е прочел до край, дано не съм го отегчила.

Няма отегчение или скука в нито един пост, на никого! Така ,че не се притеснявай! Peace
Не винаги Харун така му е говорил, прегледай първите епизоди. Бурак сам започна така да се държи, явно след като се е съюзил с Бату. И спазваше ироничното си положение докрай. Бурак е мошенник и тарикат, но не е убиец. Просто не е съзнавал и предполагал докъде може да стигне Бату.
За Хазар и аз имам същите подозрения.

# 606

Здравейте „трайно, отчайващо, неспасяеми“ момичета.
И аз прекарвам всяка свободна минута пред монитора, вие станахте неразделна част от ежедневието ми. Благодаря Ви за прекрасните стихове, снимки и запреводите на г-жа Броненосец, Роси и Милена  bouquet  bouquet  bouquet
В началото гледах всяка серия по няколко пъти и я поглъщах с очи и сърце, но милите сценаристи успяха да ме доведат до състояние на апатия. Ние си разсъждаваме върху пясъка, който ни хвърлят с фрагманите и резюмето в очите, а те ехидно потриват ръце и ни гледат сеира.
Жал ми е особено за Йозлемчето, защото ако филмът претърпи неуспех, това ще се отрази зле на кариерата й, нали беше споменато, че предишни филми с нейно участие са били спрени. Тя е много добра актриса и не заслужава това и мисля, че трябва да я подкрепяме, за да не падне рейтинга.
 Hug Hug HugХубав ден ви желая

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 13:47 от marmalon

# 607
  • Варна
Здравейте дружина неуморна

браво на Диди 88 , страхотно стихче   bouquet  bouquet  bouquet

Мокси благодаря съкровище за невероятното оформление на стихчето , златна си , но ти го знаеш   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

благодаря на всички , които правят красоти с ,които ни доставят такава  радост , снимки ,гифчета , колажи , постове   bouquet  bouquet  bouquet

# 608
Момичета,благодаря ви   bouquet Много се радвам,че стихчето ви харесва

# 609
# 610
# 611
  • Русе
Бре, нашето момче пак е "на улицата"! #Shocked #Shocked #Shocked #Shocked #Silly #Silly #Silly #Silly tantrum tantrum tantrum tantrum smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

# 612
  • Русе
А момичето ни подготвя някоя дяволия! smile3508 newsm47

# 613
  • Варна
днес пак ще се включвам , откъм хумора

По природа  съм много инатлива ,
С Харун обичам   да съм и шавлива ,
От секс  до лудост го докарвам,
На другият ден пък го разкарвам,

Често настроенията сменям ,
Тактиката с него си променям,