Тема Незабравима (Unutulmaz) 165

• 41 407
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
Момичета нали скоро се коментираше ,че и двамата са поканени в съвместен  нов проект newsm78

# 736
Осъден

......................................
Не съм виновен.....
Че ще се превърна в спомен...
Обичах те, но за любовта голяма
е необходимо да се борят двама...

Не съм виновен.....
Че съм такъв, какъвто съм...
Още съм принцът от приказката...
Мъжът, който те обича истински...

На самота не ни обричай...
Не ме осъждай, просто ме обичай...
Най- жестоката за мен присъда
ще е без теб да бъда...

Дани , специални извинения , задето те пропуснах!!!
Страхотно стихотворение!!!

# 737
  • София
Момичета нали скоро се коментираше ,че и двамата са поканени в съвместен  нов проект newsm78
Това много ме съмнява  newsm78 newsm78 newsm78 ,според мен в друг проект заедно не трябва да се появават,не и заедно,защото винаги ще ги възприемат като Харун и Еда  hahaha hahaha hahaha

# 738
Да, наистина се чу подобна новина , но аз лично мисля ,че това не беше достоверна информация , а предположения на фенове ,като нас!!

# 739
  • София
Това много ме съмнява  newsm78 newsm78 newsm78 ,според мен в друг проект заедно не трябва да се появават,не и заедно,защото винаги ще ги възприемат като Харун и Еда  hahaha hahaha hahaha

Големия синхрон в играта ...им от Незабравима....на това ще залагат в бъдещите им проекти.Те знаят как да си подават репликите......Например чудесно биха изиграли брат и сестра.Като любовна нова двойка....незнам що пък не ....могат си го хората .Най-важното е ...да имат нови проекти и ние да им се любуваме Laughing Laughing Laughing

# 740
Рекси  и аз мисля така!!
На мен лично ще ми е много трудно да ги възприема заедно ,но в други роли , с други имена и различен сюжет!!Ще очаквам от някъде да се появи я Мелда , я Бату , я накой друг представител на котилото Гюлер!!

# 741
  • София
Това много ме съмнява  newsm78 newsm78 newsm78 ,според мен в друг проект заедно не трябва да се появават,не и заедно,защото винаги ще ги възприемат като Харун и Еда  hahaha hahaha hahaha
Големия синхрон в играта ...им от Незабравима....на това ще залагат в бъдещите им проекти.Те знаят как да си подават репликите......Например чудесно биха изиграли брат и сестра.Като любовна нова двойка....незнам що пък не ....могат си го хората .Най-важното е ...да имат нови проекти и ние да им се любуваме Laughing Laughing Laughing
Новината за общ проект може да е била в личен план,например бебенце  Crazy Crazy Crazy Айде размечтах се Laughing Laughing Laughing

# 742
  • София

Самотата....тежка и болезнена.Добре ,че нашето момче е пич......та се оправя ....някак си Thinking ooooh! Thinking

САМОТА

Далеч.....от вас
Самотен скитник в нощта
Прегърнал мъката ...
Изгубвам се в мрака

Далеч.... от вас
Без вашите души
Потапям се.....
В страшното на тишината

Безсилен съм....
А от това ....боли
Сълзите само ми говорят
Далеч от вас и вашите ....очи
Погубен съм...
Тъгата.... ме души

# 743
# 744

Пожелавам Ви приятна вечер! Забавлявайте се.....
Да отменя Вени , като побутна новата темичка напред!! hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 745
  • София
Рекси  и аз мисля така!!
На мен лично ще ми е много трудно да ги възприема заедно ,но в други роли , с други имена и различен сюжет!!Ще очаквам от някъде да се появи я Мелда , я Бату , я накой друг представител на котилото Гюлер!!

А Меги.....Бату до тогава трябва поне 10 пъти да бъде очистен от лицето на земята hahaha Joy hahahaАма то знае ли човек.....С аблата да не ги съберат newsm78 #Crazy newsm78

# 746
  • Русе

Самотата....тежка и болезнена.Добре ,че нашето момче е пич......та се оправя ....някак си Thinking ooooh! Thinking

САМОТА

Далеч.....от вас
Самотен скитник в нощта
Прегърнал мъката ...
Изгубвам се в мрака

Далеч.... от вас
Без вашите души
Потапям се.....
В страшното на тишината

Безсилен съм....
А от това ....боли
Сълзите само ми говорят
Далеч от вас и вашите ....очи
Погубен съм...
Тъгата.... ме души

Боб, красив стих и много, много тъжен! Hug Hug Hug newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 747
  • Варна
браво Боб 99 , страхотна самота  smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

И аз съм ви подготвила порция смях , ама го постнах в новата тема

# 748
  • Русе
Рекси  и аз мисля така!!

А Меги.....Бату до тогава трябва поне 10 пъти да бъде очистен от лицето на земята hahaha Joy hahahaАма то знае ли човек.....С аблата да не ги съберат newsm78 #Crazy newsm78
Аз затова проклех Бату, да бъде бит, разпнат, отстрелян, затворен, в психото...всичко накуп!

# 749
Боб много тъжна "Самота"

Общи условия

Активация на акаунт