Примерно на един приятел чупих керемиди в прозореца. Целта ми беше него да счупя, но нямаше камъни, а съм толкова точна, че не можех и прозореца да уцеля, та ги чупех в перваза.
И то защото не ми угоди да излезем там дето исках. Ами да не е луд да ходи с мен? Всъщност той си каза, че нормален човек няма да излиза с мен и е прав.Обикновено като се ядосам, троша нещо - някакъв предмет, който е наблизо, тръшкам врати. В дома, в който израснах, бях изкривила врата, бях счупила вратата на гардероба и на нощното шкафче.

На един приятел вадих нож, на същия този веднъж като се прибирах от работа и беше заключено, обаче оставил ключа в ключалката и аз не мога да отключа. И звъня, звъня, не отваря, помислих, че е с друга. Като се ядосах, като ритнах 2 пъти вратата и избих ключалката.
Не че е много смешно, но моята ярост граници няма. Не знам дали има друга жена като мен. В училище се посбивах с момчетата, често ги надвивах. По агресивност заминавам много мъже. Не знам кой би бил толкова луд, че да ме търпи.
.
Аз съм забелязала, че интуитивно усещам, че сме от една порода, но понякога дребнавостите в другите деви откровено ме дразнят, защото са насочени в различна от моята "сфера на дребнавост" 
и аз съм естествено
Аз съм си чупила телефона от бяс
Но обичам да помагам
?
Все едно не сте вие?
.