Жената Дева/6/

• 31 212
  • 752
  •   1
Отговори
# 555
А всъщност в какво се изразява лошотията ви?
Вие, момичета, сте ангелчета пред мен. АЗ не съм толкова по дребнавите спорове и кавги, аз направо действам!!!
Примерно на един приятел чупих керемиди в прозореца. Целта ми беше него да счупя, но нямаше камъни, а съм толкова точна, че не можех и прозореца да уцеля, та ги чупех в перваза.  hahaha И то защото не ми угоди да излезем там дето исках. Ами да не е луд да ходи с мен? Всъщност той си каза, че нормален човек няма да излиза с мен и е прав.
Обикновено като се ядосам, троша нещо - някакъв предмет, който е наблизо, тръшкам врати. В дома, в който израснах, бях изкривила врата, бях счупила вратата на гардероба и на нощното шкафче.  Laughing Да не говорим, че веднъж като се ядосах, издрасках тапетите.  ooooh!
На един приятел вадих нож, на същия този веднъж като се прибирах от работа и беше заключено, обаче оставил ключа в ключалката и аз не мога да отключа. И звъня, звъня, не отваря, помислих, че е с друга. Като се ядосах, като ритнах 2 пъти вратата и избих ключалката.  Joy
Не че е много смешно, но моята ярост граници няма. Не знам дали има друга жена като мен. В училище се посбивах с момчетата, често ги надвивах. По агресивност заминавам много мъже. Не знам кой би бил толкова луд, че да ме търпи.  Laughing Знам, че съм чудовище.
Анч, чувството на хумор на Девата е нещо като английският хумор.
.

Моето чувство за хумор е чиста проба английски хумор - обикновено само аз си го схващам.  Laughing
А самите вие разбирате ли се с Деви? Wink Аз съм забелязала, че интуитивно усещам, че сме от една порода, но понякога дребнавостите в другите деви откровено ме дразнят, защото са насочени в различна от моята "сфера на дребнавост"  #Crazy
Мъжът ми е дева- луд е като мен, малко по-малко всъщност. С него се разбираме сравнително добре щото знаем какво ни е и гледаме да не се предизвикваме един  друг, че става страшно.  Laughing

# 556
  • София
Не че е много смешно, но моята ярост граници няма. Не знам дали има друга жена като мен.

Има. Но гледам да се обуздавам.

# 557
 Joy Joy Joy

Чупила съм си СИМ картата от бяс аз.  hahaha

# 558
  • София
Аз само дистанционни и телефон  Laughing
Между другото Анч,мислех по едно време да си татуирам Carpe Diem Wink

# 559
И аз искам същата татуировка, но припадам от игли, така че ще си остана само с мерака.  Laughing

Като каза телефон си спомням, че веднъж си метнах телефона в стената от бяс. Мхм. Лоши сме.  Laughing

# 560
Хей девички обичам ви много  txtloves и аз съм естествено  Laughing   Най - яката зодия сме  newsm08 Аз съм си чупила телефона от бяс  Joy  И съм много отмъстителна ако някои ми е направил нещо лошо.Иначе съм много добра то и за това много се възползват от мен  #2gunfire Но обичам да помагам Confused Мисля че най - красивите жени са деви  newsm74 newsm18

# 561
Хей девички обичам ви много  txtloves и аз съм естествено  Laughing   Най - яката зодия сме  newsm08 Аз съм си чупила телефона от бяс  Joy  И съм много отмъстителна ако някои ми е направил нещо лошо.Иначе съм много добра то и за това много се възползват от мен  #2gunfire Но обичам да помагам Confused Мисля че най - красивите жени са деви  newsm74 newsm18

Да, и аз съм чела това за красивите жени и зодията. Пишеше,че сред Девите има повече красиви жени в сравнение, с която и да е друга зодия  newsm10

# 562
Време да си повдигнем самочувствието, а? Simple Smile

# 563
  • Колибите
Време да си повдигнем самочувствието, а? Simple Smile

Естествено, кой, ако не ние Grinning?

# 564
Деви, искам да ви питам нещо... Няма да съм многословна, на който му се е случвало ще ме разбере отведнъж...

Деви, откачате ли през февруари и март (или в началото на пролетта).. Всяка година във всяко едно отношение? smile3538  baduu  girluu Все едно не сте вие?

# 565
Не, идва пролетта и ми е едно весело и оптимистично.
Аз лично откачам през октомври и ноември.

# 566
Аз пък винаги съм си откачена. Не ми трябват сезони.  Joy

# 567
  • в тристайна гарсониера :)
Аз пък винаги съм си откачена. Не ми трябват сезони.  Joy

+1

# 568
  • Колибите
Деви, искам да ви питам нещо... Няма да съм многословна, на който му се е случвало ще ме разбере отведнъж...

Деви, откачате ли през февруари и март (или в началото на пролетта).. Всяка година във всяко едно отношение? smile3538  baduu  girluu Все едно не сте вие?

Като теб съм.
Даже мога да кажа, че мразя пролетта Sad.

А като контрапункт на Вишната, се чувствам най-добре през септември и октомври.

# 569

Като теб съм.
Даже мога да кажа, че мразя пролетта Sad.

А като контрапункт на Вишната, се чувствам най-добре през септември и октомври.

Не, аз всъщност много обичам пролетта, но буквално превъртам… Взимам невероятно смели и прибързани решения в тоя период и хормоните ми се побъркват. Няколко месеца по-късно си казвам… "Дааа… тия ги забърках през пролетта, както всяка година, но следващата година ще е различно."

Обаче не е … Пак се повтаря. Адреналин. Еуфория. Лудост. По едно и също време всяка година..

Общи условия

Активация на акаунт