Жената Дева/6/

• 31 212
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • В голямото море...Живот
Всяко зло - запаметено,, прошнуровано, подредено.... Mr. Green
Прощавам...май.
Някакъв такъв тип човек съм - искам да ми е спокойно и мирно на душата. За тая цел не трябва да се товаря с простотии (общо казано) и се стремя с всички да съм наред. На кой не му изнася да се изнася   Whistling

# 646
Помня лошите неща,но не отмъщавам. Искало ми се е, но си казвам,че не си струва да се занимавам с по-глупави хора от мен. Wink Просто си имам едно-две на ум за този човек и внимавам с него, а ако е възможно въобще не контактувам с него. И аз си изживявам нещата сама, дерзая се и ми е болно. Не обичам да искам обяснения, защото не ми се слушат плоски оправдания. И моят асцендент е Скорпион.

# 647
  • София близо до Витоша
Помня лошите неща,но не отмъщавам. Искало ми се е, но си казвам,че не си струва да се занимавам с по-глупави хора от мен. Wink Просто си имам едно-две на ум за този човек и внимавам с него, а ако е възможно въобще не контактувам с него. И аз си изживявам нещата сама, дерзая се и ми е болно. Не обичам да искам обяснения, защото не ми се слушат плоски оправдания. И моят асцендент е Скорпион.

Дам  Hug

# 648

Дам  Hug
newsm26

# 649
Мдаа... същото се отнася и за мен, също асцендент Скорпион..  Satisfied

# 650
  • София близо до Витоша
Момичета един въпрос ме интересува към вас : разбирате ли се с зодия Риби , за мен това е единствената зодия с която не мога да намеря общ език , разногласия с тях ? А най-лошото е ,че вече разбера ли , че човека срещу мен е Рибки , нещо се обръща в разговора ни и винаги имам едно наум .

# 651
  • в тристайна гарсониера :)
Аз нямам проблеми с тази зодия, на мен зодия рак са ми ... и аз не знам какви  Grinning Разбирам се с тях, но са ми странни.

# 652
Аз нямам проблеми с тази зодия, на мен зодия рак са ми ... и аз не знам какви  Grinning Разбирам се с тях, но са ми странни.
+1 Със зодия рак и лъв си имаме пререкания иначе с рибите никакви проблеми!

# 653
  • София близо до Витоша
явно само аз , не мога да се разбера с тях

# 654
  • Бургас
Момичета един въпрос ме интересува към вас : разбирате ли се с зодия Риби , за мен това е единствената зодия с която не мога да намеря общ език , разногласия с тях ? А най-лошото е ,че вече разбера ли , че човека срещу мен е Рибки , нещо се обръща в разговора ни и винаги имам едно наум .
Офф,какво да ти кажа, мъжът ми е риби и сме постоянно в контра за всичко-като двата полюса на магнита Simple Smile но пък, кой знае, може би затова още сме заедно. Е, да де, ако не бях аз да правя компромиси и да отстъпвам за всичко, едва ли щяхме да се търпим толкова време.

# 655
Риби мъже аз лично не понасям, защото са ужасно стиснати и пресметливи.

# 656
Всяко зло - запаметено,, прошнуровано, подредено.... Mr. Green

Е тъй съм аз. Помня дори учениците от училище дето ме тормозеха и тайно си мечтая да им го върна един ден.  Mr. Green Дори понякога си го представям.  Mr. Green Надявам се да имам шанс един ден да си върна за всички нанесени злини. Дори на мъжете дето са се отнесли зле с мен.

# 657
  • в тристайна гарсониера :)
Това с представянето ми е много познато  Mr. Green

# 658
  • Благоевград
Дори понякога си го представям.  Mr. Green Надявам се да имам шанс един ден да си върна за всички нанесени злини. Дори на мъжете дето са се отнесли зле с мен.

Много ви благодаря,значи не съм само аз Laughing

# 659
  • София близо до Витоша
Дадоха ми да прочета една книга за зодиите , Боже колко вярни неща пише в нея, чак се учудих .
Книгата е Линда Гудман - Слънчеви знаци .

алекс 11 и при мен е така , помня , ядосвам се и искам да им се върне , за злото което са ми сторили .

Общи условия

Активация на акаунт