Юлчето е креативно, пакости твори безспирно

• 28 055
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Хайде да се включа и аз ,че напоследък само чета и няма време за писане.
Относно буденето баткото беше на АМ будеше се до 2 години по няколко пъти на нощ.Беше ме направил луда направо .Зареждах по няколко шишета вечер,вода ,боза ,сок ,чай...Беше концерт по желание това не иска изхвърля го през кревата,иска друго и така.Един ден реших край с шишетата ако се събуди ще му давам вода и то от чаша.За една седмица го отучих от нощното даване на каквото и да е ,и спря да се буди.
С Марти съня се влоши от както го захраних.Сега се буди повече отколкото като новородено.На кърма сме.
За попарата аз ще давам ,даже днес купих сухар и от утре ще започвам.Аз лично много я обичам ,баткото като малък хапваше ама не много ,а сега я яде, и му харесва.
За гърнетоот две дена го слагам и вече има резултат.Още с първото слагане сътворихме камарка.Ние обаче още от 4.5 месец ,се акаме над легенче,сега вече ще е на гърнето.За пишането далеч съм от идеята, че ще пиша съзнателно там.А за акането , аз си знам кога го прави и го поставям, за няколко минути сме готови.Нито го насилвам, нито го тормозя,сработихме се някакси Wink.
Новото при нас е че сме на антибиотик от днес.Тази негова хрема няма минаване имал е заден ринит.От няколко дни даже започна и да хърка като спи.Та така с нас, не ми се даваше антибиотик,ама два месеца е доста време така да  се влачим с това носле.Дано поне има ефект от него.Иначе сме наддали 200 гр и 2 см.

# 301
 И аз да споделя за моя опит относно спането на бебчовците.
И тримата са кърмени , двамата до годинка , за третия ще видя..докога ще издържа .
 Големия бате , кърмен нещо като почасово .След първия месец се е будил през ноща ...май нямам такъв спомен , да си търси цица за залъгалка или манджорно Mr. Green Heart EyesНо пък като първескиня бях мноого стриктна ,всичко което изчетох се стараех да спазвам, поне се стараех то не че има файда Heart Eyes
Малкия бате се е будил през ноща само когато е бил зъбоникнещ период и то на кучешките зъбаци  Heart Eyes
А сега , сега   със принца  Laughing освен че спим с него заедно , и се чудя що ми е горно пижама требе ми една пелеринка на раменцата Mr. Green  централите са на разположение денонощно  Mr. Green..вече почвам да се замислям що ми требеше кърмене на поискване . Много по лесно е почасово .. там няма хър-мър-няма глезотии , вечер папане  ама нъцки ... и бебо свиква , че ако наддаде вой ще получи само вода ..днес така , утре така , и спира със сръдня и си спи спокойно  до сутринта .. Heart Eyes
Дали няма нещо вярно в твърдението , че требе железна ръка в мека ръкавица Mr. Green Heart Eyes Да се затегави малко и майката ..така четох в една стара -ретро книга за отглеждането  Mr. Green Току виж се събудя някоя сутрин от бебешкия му поздрав с хайл маман  Mr. Green Heart Eyes

Не се оплаквам нищо че като го прочетох и аз изглежда така Mr. Green .. не ми тежи засега поне недоспиването Flutter  пък да видим докога ще сме така

# 302
  • Бургас
галя76,и Стефания пи АБ заради това,явно сополи, които се стичат назад,но при нея няма подобрение,кашля си както и преди това,чак сега педиатърката предположи,че може да е от нослето,нищо че я трових 10 дена.Днес взимам коларгол и започвам да лекувам хремата и се надявам да спре с кашлицата,която от сироп и АБ не мина.

# 303
Mira, можеш да пробваш и Коризалия...би трябвало да става за бебета, пък може и да помогне. newsm78

# 304
  • Бургас
Mira, можеш да пробваш и Коризалия...би трябвало да става за бебета, пък може и да помогне. newsm78
В сряда ще отида до хомеопата да ми изпише и той нещо,това трябваше да направя в самото начало ама съм патка,дано не ме изгоно човека като му кажа какви ги свърших.Да ми каже потенция и схема,че на своя глава ме е страх.

# 305
buggy-->, много ти се радвам като те чета за захранването...като за първо дете е много 'революционно'. Wink

Значи викаш да не публикувам снимки във ФБ на 7 месечния си син, който е захапал доволно мамината баничка със спанак, че и мен ще ме разнасят из форума  Wink За протокола - баницата е без  яйца, сирене и други неподходящи продукти  Peace

# 306
kydravoto,динята е богата на фолиева киселина.И да не стане вкусна кашата,поне ще е полезна.  Simple Smile Peace

Анди,на какво приличат вашите кошмари?Будене,плач,по колко време?Откога  ги има?Коментира ли нещо?

# 307
buggy-->hahaha

Селма, пробужда се с вик и проплакване, и започва да рита с крака и да се отвива. Като го гушнеме, веднага се успокоява и пак заспива. От скоро започна вечер да ми казва, че не иска да сънува нищо, само Чебурашка например или Къртичето. (не знам дали се сещаш - едно чешко детско).

# 308
   Благодаря за споделеното,Анди.  Simple Smile
   Дано по-бързо му отминат!  Praynig
   При моя син продължиха около 1 година и половина и бяха.....един кошмар и за нас..... #Crazy #Crazy #Crazy

# 309
Преди малко във фейса гледах снимки на едно 6 месечно бебе, което нагъваше парче пица  Shocked Останах потресена.  Rolling Eyes Това е безрасъдно според мен и неправилно. То хубаво да захранваш от рано щом си решил, ама още от сега пица  ooooh!

Моля те дай линк да видя, че ми стана интересно  Peace

Therisa , Честит Рожден Ден  nbirthday

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 19:25 от Elena :)

# 310
  • Бургас
Сега видях,че сте писали за попарата.И каква стана тя,индийчето на 6 месеца го бухат с люто,щото им е кухня,пък нашата попарка безмислена и отживелица.Аз пък ще давам попара и то с кеф,децата растът и имат нужда от повече калории и разнообразно хранене.Аз лично искам да дам и сирене и сухар и масло на Стефания,всички те са източник на белтъчини,мазнини и въглехидрати.В началото винаги я подслаждам с плод,после си и слагам захар и накрая към годинката мед.
В момента Стефания яде,зеленчукови пюрета и каши+плодови,всичко мамино производство,въвела съм маслото,добре че беше то,че да прояде пюрета.
Смятам седмия месец да е месеца на месото,да се захраним и с него.
Осмия месец,въвеждам любимата попара.
Девети месец жЪлтък.
Десети месец,да живее млечната кухня.
Десети месец ще я отбия.Та това ми е схемата,дано и нейната да е такава

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 19:30 от Mira 1919

# 311
Здравейте Simple Smile
Само искам да споделя постижението ми днес с яденето на зеленчуковото пюре. Много трудно изяждаше повече от 30-40гр от както започнаха да ни никнат зъбчета. Днес се сетих за дозатора от Панадола и направих пюренцето малко рядко. Така му дадох цялата доза, редувайки дозатора и с лъжичка Simple Smile

Интересно ми е колко кърмения  сте заместили?

Ние започнахме захранването 5 месес, заместих обедното към края на месеца и понеже много се запичаше започнах да му хравя в 17-18 пресен плод с царевично нишесте, 7 месец започнах и попарата. Сега от два дни не виждам желание за млякото си след сутрешната и следобедна закуска и не съм го кърмила. Дали това означава, че ще заместим и тези кърмения?
Не е ли рано да има само едно дневмно кърмене в три?

Режима ни най-често изглежда така:

6-7 кърмене
9 попара
12 зеленчуково
15 кърмене
17-18 овесени ядки с пресен плод
21 кърмене
22-30 кърмене и сън
През ноща се буди различно, но поне веднъж задължително

# 312
  • в 1001-та нощ
Danito_d - нашият тати - кара точно такъв вирус ....и мен закачи ...само, че аз вдигам доста по-висока Т - винаги и не лягам да хленча докато не"умра", а той като повече мъже хленчи на умряло - вски път  Mr. Green

# 313
glpn,ние още нямаме заместено кърмене.  Peace

# 314
Danito_d - нашият тати - кара точно такъв вирус ....и мен закачи ...само, че аз вдигам доста по-висока Т - винаги и не лягам да хленча докато не"умра", а той като повече мъже хленчи на умряло - вски път  Mr. Green

Alena, определено е вирус. От днес и аз кашлям а тати цял ден лежи с Т 38.

Честит рожден ден на мама Krisa  Hug

nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт