Юлчето е креативно, пакости твори безспирно

• 28 046
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
  Маритке,кат' каза "секс"....Ето ви един виц от другата отчетна.  Laughing

Брачна двойка към 40-те. Отива сутринта жената на работа - сияе!!! Колежките в тръпнещо вълнение чакат да им разкаже.
Тя:
- Снощи, да знаете какъв секс правихме с моя!!! Чудо!!! Първо 2 часа любовна предигра!!!После 5 часа див секс!!! И накрая, като свършихме си говорихме, говорихме до сутринта!
Мъжът отива на работа - тотално скапан, кофти настроение, мрак тотален. Колегите се чудят.
Той:
- Снощи, егати, трябваше да правим секс. Първо 2 часа не мога да го вдигна. После 5 часа не мога да свърша. И накрая взех, че се разсъних и не можах да заспя до сутринта...

# 376
  • в 1001-та нощ
 Joy

# 377
Ох, Данито много неприятно дано сте по-добре.
Маритке, въпреки ситуацията запазваш чуството за хумор, тази мома англичанка и швейцарка ме разби. По този повод мойта приятелка от Испания си заминава днес, терминът и е на 28 юли, а голямото детенце на 04.08 прави пет. Тя е абсолютно сама, дано бебето и да е кротко като се роди живот и здраве. Та тя сподели, че е имала много трудни моменти точно заради живота в друга страна, въпреки че дъщеря и е била кротка и не е имала проблем с ревливо бебе. И ето нави се на 34 години, смела жена, пак никой няма да и помага там. Аз съм по-лабилна имам чуството, че ще лудна.
Селме, вицът е страхотен.
Хайде зоват ме, хубав ден.

# 378
  • София
Danito, как сте тази сутрин? Предполагам температурата вече е спаднала. Ако е нашия вирус от тази седмица, не се притеснявай - минава бързо - за ден-два. Температурата е стряскаща, знам, но в случая тя е най-добрият ни приятел - тя е защитна реакция на организма и помага на организма да се справи с вируса. Ако се притесняваш от гърчове, само някои деца са предразположени към гърчове и получават такива и при по-ниска температура.

Селма, вица ме кефи. При нас в обаче в момента ситуацията е обратна.

# 379
В момента е 38,9 градуса при положение, че му давам температуропонижаважо  Sad
Малкият мрънка и трудно спи.

# 380
Селме, страшен виц!  Laughing

Калоян от доста време успешно пие от чаша на Томи Типи. Проблемът е, че в повечето случаи изобщо няма желание за вода и по-скоро си играе. Важното е, че чашата все пак влиза в някаква употреба.  Wink

Дани, дано детенцето ти се оправи по-бързо. Предполагам колко ти е трудно да се грижиш за него, когато и ти самата не си добре.  Praynig

# 381
Добро утро момичета,
Danito, надявам се да сте по-добре вече Praynig.
И Теди беше с температура 2-3 дни, но педиатърката каза, че е от зъбите. Но беше голям кошмар, поддържаше си 37,5-38 градуса температура, венците му горяха, не искаше нищо на хапне, нито мляко, нито пюрета, нищо, не спеше, или по-точно спинкаше само в ръцете ми. Днес вече е по-добре, но зъб така или иначе няма newsm78.

# 382
  Дани,така бяха и моите двама преди 2 -3 седмици.Да ти кажа  "не се притеснявай" не мога,понеже знам,как аз самата се притеснявам при високите температури....Но,както казва Диман,този вирус минава бързо,а температурата само подпомага оздравяването.

Как се държи Вики,между другото?
  Юлия при Т към 39  се изправяше на крака и беше доста бодричка. Rolling Eyes

Ivalina82,и при вас ли е горещо.... ooooh!

# 383
Селма, вица ме кефи. При нас в обаче в момента ситуацията е обратна.

Не можеш да го вдигнеш ли?  Joy Joy Joy Joy Joy

Извинявай, ама не се сдържах.  Joy Joy Joy

# 384
danito, дано бързо се оправя малчо. Нали знаеш, че при нужда може и по-начесто да редуваш Нурофен с Парацетамол,на 2 часа е ок, ако Т се вдигне твърде много и не пада под 39.
И хладките обтривания помагаха много при нас.

# 385
  • в 1001-та нощ
Danito_d, каква диагноза поставиха? вземаха ли кръв? какво изписаха?

грипът, който броди е подобен на симптомите на зъбче и не засяга дробовете  ooooh!

# 386
  • Бургас
Данито,освен всичко което са ти писали до сега си позволявам и една рецепта от народна медицина,не вярвам да навреди.Досега не я бях правила но ни помогна,свали Т на големия син за норматив.
Значи намазват се петите с мед.аз накапах обилно на памук и сложих на петите,поле се слага чорап,найлонови торбички и пак чорап.до 15 мин започва спадането.Дано помогне,чувала съм и за разбит белтък пак така намазан.но не се наложи да опитвам с него.Дано му минава на малко,при Стефания има остатъчна кашлица,която много ме притеснява,дано минава вече.

Последна редакция: нд, 20 фев 2011, 14:25 от Mira 1919

# 387
  • София
Диване, разсмя ме. Няма проблем, имам чувство за хумор.

Mira, аз все да ти пиша за Коларгола. Ти сигурно имаш опит с него, но аз да си кажа. Той втвърдява сополите, а не ги лекува. И наистина аз бях впечатлена от него, докато не разбрах че сополите спират да текат, но пак са си в носа под друга форма. Сега всяка сутрин ги изсмуквам с помпичка. Бебо няма диагноза заден ринит, обаче, ако това има значение.

# 388
  • Бургас
diman ,как така ще ги втвърдява,те са на база сребърна вода и са за отбъбване на лигавицта,имам опит да ,винаги е помагал за спиране на сополите.Под каква форма остават в носа ShockedА помпа за нос все още отказвам да ползвам,та така,в сряда ще говоря и с хомеопат и докато минем всички лечения ,ще избият зъбите и ще ни мине,подозирам Laughing

# 389

Значи намазват се петите с мес.аз накапах обилно на памук и сложих на петите,поле се слага чорап,найлонови торбички и пак чорап.до 15 мин започва спадането.Дано помогне,чувала съм и за разбит белтък пак така намазан.но не се наложи да опитвам с него.Дано му минава на малко,при Стефания има остатъчна кашлица,която много ме притеснява,дано минава вече.

Мед има предвид Мирето. Че това мес е между мед и мас  Mr. Green

Данито  Hug Hug Как сте? Дано се оправи бързо малкия сладур

Общи условия

Активация на акаунт