Юлчето е креативно, пакости твори безспирно

• 28 020
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз сменям пампитата през 3 часа горе долу,след всяко ядене,като нощнияяя седи от 21ч. до 9ч.Е ако е наакан го сменям веднага щом усетя.

# 616
  • Пловдив
Здравейте и от нас с Борко,
Ние все така продължаваме да сме предимно на кърма.  хапва пюренца много малко. За сега фаворита ни е авокадо с банан - хапна около 40 гр.   chef
Все още нямаме зъбче, за последния месец е качил 150 гр и 1 см.
За двигателни умения - почти нямаме  Mr. Green Не седи стабилно, рядко се обръща сам, за стоене прав и дума не може да става. Нямаме проходилка, нито бънджи!.
Думичките също са ни кът - да-да-дааа, ай-ай-аййй и ръмжи като мече.
За сметка на това продължава да си реве в количката или като го оставя сам в стаята  Thinking
За памперсите - сменяме около 4-5 на денонощие, но Борко ака на 2-3 дни.
Някой беше питал, къде в Пловдив се правят изследвания на бебе- -ние ги правихме в Тримонциум (до Патологична), също и в Писанец правят. И на двете места е по здравна каса.  Peace

# 617
С леко закъснение,но все пак честит рожден ден, Izabella!   bouquet

# 618
  • София
С леко закъснение,но все пак честит рожден ден, Izabella!   bouquet

bouquet Hug Hug Heart Eyes

# 619
Много съм изкуфяла! Мислех си, че след като родя ще отшуми, ама нейсе... Забравих да ви почерпя вчера  Blush И моят мъж имаше рожден ден hbdtu Да ми е жив и здрав!
За малко да излезем снощи да празнуваме, но едната баба точно вчера реши да си ходи на БГ, а другата беше прекалено уморена да се занимава с бебета  newsm61 smile3514
Преди време споделяхте, че не щете друг да ви гледа децата. Е, аз не бих отказала малко помощ от баби. И двете са ми на близо, но помощ ZERO.

Понякога сменяме и по 10 памперса, щото беба много често ака. Иначе средно по 6-7.
И аз искам голямо семейство. Колкото и да е трудно, радостта е много по-голяма.

# 620
Изследвания в Пловдив - препоръчвам Писанец, защото боцкат с пластмасовите пирамидки, а не с перцата, много по-малко боли, а и лаборантката, при която бяхме(в лабораторията до Военна болница) беше много мила.

Kosty, да е здрав рожденника и много да те слуша и радва. А празнуването ще го направите друг път.   bouquet

# 621
Изабела, Честит Рожден Ден   bouquet

Кости, Честит Рожденник   bouquet

Ние сменяме по 3-4 памперса на денонощие. И да се похваля имаме си 4-то зъбче  :mrgreen:

Малката обича да й пея и много се радва на смени муцунки и звуци  Heart Eyes

# 622
  • Пловдив
Elena честито зъбче  Heart Eyes
И ние сменяме по 3-4 памперса за денонощие, последния го слагаме към 21,00ч и го махаме сутринта около 9,00ч, малката спи през цялото това време и няма начин да я преобувам нощем,пък  и тя през ноща рядко пие вода и памперса сутрин е почти сух.

Аз да питам - какъв течен прах, за бебенцата, ползвате?
Досега съм ползвала на sur care и тео бебе - доволна съм и от двата, но искам да сменя с нов   bouquet

# 623
  • София
А на мен въпросът ми е: Искам да дам Божидар на ясла септември 2012, когато ще е на навършени 2 години. Кога трябва да кандидатствам за ОДЗ?

Догодина по това време. Не знам само дали шансовете няма да са по-малки за Ясла 2, отколкото сега за Ясла 1. И на мен ми се иска да го пусна на градина (ясла) след 2 навършени години, но се чудя заради недостига на места какво да правя.  newsm78 Много тъпо че приемат в ОДЗ-тата от 1-годишна възраст, Като чета по форумите повечето майки не са склонни да си дават децата толкова рано на градина, но са принудени да го правят, за да си гарантират място.

# 624
  • София
Izabella, честито ти 21 годинки! Да се чувстваш винаги на толкова! Вече можеш и в американски бар да влезеш...

Като казах американски бар, да ви кажа че оня ден не можахме да влезем в една българска сладкарница с децата. На вратата пишеше че вътре се пуши и е забранено за лица до 18 годишна възраст. Еба си оксиморона: "сладкарница, забранена за деца". А сега да им направя и антирекламата - става въпрос за сладкарница "Неделя".

# 625
  • Stavanger, Norway
Аз пък като част от голямо семейство не искам да имам повече от 2 деца. За да обърнеш внимание на всички трябва само с това да се занимаваш. Може би ако се виждах като стояща си вкъщи домакиня бих го направила (смятам, че е по-трудно от това да работиш нещо  Naughty). Иначе и аз се кефя на големи семейства. особено това вчера ми зпълни душата  Peace
pepina83 , не съм ползвала течен прах (гел) за пране, но си купих сапунени ядки и за моя най-голяма изненада ми хареса как перат. А идват и много по-евтино от праховете  Peace

# 626
  • в 1001-та нощ
Момичета  Hug  добавих анкета за име на новата тема, предложенията са по реда на постъпване, дадени бяха още в предната тема, след като бях пуснала анкетата Wink))

Можете по всяко време да изпращате идеи  Hug аз ги складирам до момента на обявяване  Hug

# 627
Izabella, много щастие и дълголетие на патерици!
Kosty, да ти е жив и здрав мъжа и много да ви глези, теб и малката принцеса!
Elena Simple Smile честити зъбче 
 Heart Eyes   Heart Eyes   Heart Eyes
pepina83 аз ползвам Persil baby (внасят го от Гърция)
diman според мен с-ца Неделя хич не е за малки деца, аз обикновено сядам отвън за едно бързо кафе, вътре да ме убиеш немога да се навра, ходя там защото ми е много близо (200м) и кафето им е добро (лате макиато  Peace)

# 628
Здравейте маминки,

исках да попитам някоя от вас давала ли е на бебо риба...аз закупих едни пюрета с риба и се чудя да ги давам ли вече....нали и рибата се води от по леките меса/ бялата/ .

Ние вече сме с 4 зъбчета и от вчера ни мъчи 5-тото... Simple Smile нямат почивка нещо...
Моето момче вече се изправя съвсем право на дивана и на леглото...май  скоро съвсем няма да има почивка за мен  Grinning

Днес направих кандидатурите за ясла, но като гледам как има по 10- 12 свободни места за нашият набор много ме съмнява че ще ни вземат....
Успех на всички , които кандидатстваме !

# 629
Най-накрая и ние минахме ДКна 8м -9.1кг и 70см/600 гр и 2 см за 2 месеца.
Заради алергията към АМ не може нито попара да давам,нито жълтък и за глутена още ще чакам.
Тази нощ се буди на 15 мин и Панадол не помогна,1 зъб излезе лесно,но сега е ужас!Пак се събуди...

Общи условия

Активация на акаунт