Юлчето е креативно, пакости твори безспирно

• 28 051
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
Честито зъбче на Мая! Да е беличко и здравичко, и все така леко да изкарва и останалите зъбки.

Рибката, моят Малчо от 2-3 дни ме "удря" през ръцете, когато се опитвам да му помогна с някое парче, което е хванал неудобно или му се хлъзга  hahaha С крушата особено е голяма драма, ама го оставям да се бори сам за прехраната си  Joy Чак като се увери, че няма да може сам и се облегне назад, ми позволява да му хвана парчето и да му го подам в ръката, така че да може да го изяде.

# 346
Селме, те едва ли ядат със зъбите, по-скоро с венците, мисля.

Наистина Юлия не яде със зъбите,а захапва  или стърже със тях.  Simple Smile После дъвче с венците и т.н..

За системата всъщност разбрах,че тя не е точно холандска,затова и в един от предните си постинги написах "холандска" в кавички.
  Момичетата,които активно четат и пишат в онази тема,да уточнят.  Wink Peace

Гаца Баца (марита),много сте зъбати!  Grinning Браво!
Захранването....Няма да ви избяга!Не се притеснявай!  Hug

# 347
Възможно ли е първият зъб да е кучешки?  #Crazy

Снощи докато си чеса венците с пръста ми напипах странично малка твърда точица, тази сутрин като погледнах се белее като пуканка, но пък е на мястото на кучешките зъби?!? Баси вампирското зъбче...  Shocked

Вампирско, но какви яки снимки ще станат  hahaha Joy

И ние хапваме основно кърмица. Повече от 40-60гр зеленчуково пюре не иска, а аз и не настоявам. Давам докато спре да отваря устенца и почне да гледа на всички останали посоки. Плодовите по ги харесва, но и при тях максимум 60-80 гр да хапне.
Каша с плод май само може да хапне цели 100гр.

За пиенето на вода - откакто почна захранването доста вода пие вече. Учим се от преходна чашка да пием, но давам и от шише. След пюренце задължително предлагам и така спря да иска да суче отново след пюре. Явно е била жадна.

А днес ме изуми - докато съм спяла и таткото се занимава с нея, тя с две ръчички се опитала да си стигне шишето с чай лайка на масата и си пийнала Heart Eyes Помислих, че е била гладна, но когато е гладна нищо освен кърма не приема и ревва веднага. Много е хубаво, когато може да разберем какво иска  Heart Eyes Heart Eyes

# 348
scarly,браво на умничката Габи!  Heart Eyes

# 349

Марита, нищо ли не иска малкият? Докъде сте със захранването?

абсолютно нищо вече неиска! вчера яде три лъжички ябълково пюре и аз подскочих от кеф! няма каши,няма киселчета тани! само кърма! след първоначалното уж средна приемлицвсот захранване от известно време упорито отказва всичко.и домашно готвени,и купени всякакви марки пробвам...не!

селме,сега ми се струва,че цял живот ще е на кърма Mr. Green

скарли,вашето си е мухане чко в сравнение с нас. моя и една лъжичка ако товори устата почвам да щракам с пръсти.писна м ида хвърлям! просто ми омръзна,но как д аспра да предлагам? така хептен ще зациклим.

аз един,два пъти пробвах с вели парчета по онзи метод,дето все го забравям (като вас селме),но Алето се задави и край! страх ме е,мъжо ми се скара и няма д аопитвам.това и без това не е хранене реално.аз искам да си набавя някакви витамини и минерали от тези храни,защото не съм сигурна как м ие кърмата в това отношение.храня се много скапано.буквално нямам време да ям,а камо л ида си го приготвя преди това и общо взето преживявам с някакви трохи,които изнамирам по шкафовете в нас.доста съм и позаслабнала.влизам си в дрехите не от преди бременността,а от преди да понапълнея преди бременността.

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 18:03 от Гаца Баца (марита)

# 350
Какво толкова правите, Маритке, че нямаш време? Чудно ми е, защото аз време за почти всичко намирам...  newsm78  Hug

# 351
Какво толкова правите, Маритке, че нямаш време? Чудно ми е, защото аз време за почти всичко намирам...  newsm78  Hug
   Ако ми заспиваха така децата ,като твоите ,Дунайке....  Е-хе! Laughing

# 352
За системата всъщност разбрах,че тя не е точно холандска,затова и в един от предните си постинги написах "холандска" в кавички.
Момичетата,които активно четат и пишат в онази тема,да уточнят.  Wink Peace
BLW схемата е позната като "холандската" тук, във форума, главно заради Фата, която дълги години живееше в Холандия. Тъкмо тя отвори темата за BLW. До колкото знам, преди това доста е обяснявала как си е захранила близнчките  Peace

Скарли, Борко и той се научи да пие сам от шишето преди два три дни. Аз му го оставих на табличката към столчето за хранене и доста дълго се бори с него. Най-накаря му хвана цаката де. Трябваше да го занимавам с нещо, че се беше наял и започна да изхръля всичко на земята, а ние с баща му още не бяхме прикючили с вечерята. Сега му давам една лъжичка да се учи да борави с нея Simple Smile

# 353
  • София
buggy, scarly, шишетата ви за вода какви са? С биберон ли са?

# 354
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Възможно ли е първият зъб да е кучешки?  #Crazy

Снощи докато си чеса венците с пръста ми напипах странично малка твърда точица, тази сутрин като погледнах се белее като пуканка, но пък е на мястото на кучешките зъби?!? Баси вампирското зъбче...  Shocked

Да  Peace  С едно момиче имаме разлика от 1 месец- те са по-големите. На нейното бебче му излезе първо кучешкия  Laughing  тя се шегува, че е като "глиганче" , така си му казва тя  Peace

Исках да попитам - взех си консерви на Бондюел - червено цвекло за себе си. И се чудих дали мога да дам и на Борко? Разбира се смесено с друг зеленчук..може и да го посваря още малко  Thinking

# 355
  • Stavanger, Norway
Маритке, не спи ли твоя Але? Моят Алекси започна да спи сутрин от 9 до 11 и после пак има един двучасов сън между 14-16ч и съм мнгоо рахат. То преди какво беше 1-2 часа будува, после 30мин спи...Сега си готвя, простирам, почивам си...

# 356
buggy, scarly, шишетата ви за вода какви са? С биберон ли са?

Давам водичка и от шише с биберон и от преходна чаша. От чашата засега не владеем много добре, доста се пооливаме  Mr. Green

Но шишенцата с биберон ги разпознава добре.

От няколко вечери сме на фаза "Няма да заспя без мама", а до скоро баща ѝ я приспиваше. И е много важно да стиска с всичка сила пръстчето на мама, ако и тати е там просто е бонус - пръстче за стискане с другата ръчичка  Laughing  Само да понеча да се измъкна и да я оставя на баща ѝ настава един рев, едно чудо  Crazy

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 21:42 от scarly

# 357
Надявам се и ние да имаме по  продължителен сън през деня, че сега са две придремки по половин час, върша всичко на бегом. Днес се събуди в 6.30 и заспа преди един час, като ще се буди и през ноща задължително. Цял ден мрънка, всичко яростно се слага в устата, зъбите си ни мъчат. Аз давам банана да го смуче, но тя си отхапва парченце със долните зъбки и почна да ме хваща страх да не се задави, а се сърди като тръгна да го вадя.
Хайде лека и спокойна нощ.

# 358
Маритке, не спи ли твоя Але? Моят Алекси започна да спи сутрин от 9 до 11 и после пак има един двучасов сън между 14-16ч и съм мнгоо рахат. То преди какво беше 1-2 часа будува, после 30мин спи...Сега си готвя, простирам, почивам си...

ами не.трудно и бавно заспива,спи леко и късо и всяко мръдване вкъщи го буди.като спи се парализирам,за да не му преча,но пак така или иначе не прекалява със спането.вечер ако не съм до него се буди.така,че лягам и немога дори мъжа си да видя.абе живота ми е доста странен и теговат.

дунайке,селма ти е отговорила.мойто дете нито яде,нито спи като хората.навън също правим циркове.аз съм на ръба на истерията,а освен това направих детска градина в нас и гледам едно момиче на 3 год. и търся още едно.за пари де.аз съм вече с две малки деца.

# 359
Ох, желая ти в най-скоро време да се нормализират нещата при вас. И да си отдъхнеш и насладиш на майчинството.  Hug

Селме, не знам твоите как заспиват, ама явно ти остава време да сътвориш нещичко и в кухнята.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт