Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 119
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Докато се чудя за едни сандали, те взеха, че ги вдигнаха  Crossing Arms

# 556
  • ...край Дунава
Лелеееее, опасни са тези от Javari, бях си сложила тези : http://www.javari.co.uk/Pepe%20Jeans%20London%20Trainer%20BNJ-12 … QCKNYM,B00332ETTA

в кошницата-щях да взема и бели и черни-за 14.10 паунда, но си викам айде утре, че да пристигне последната поръчка която направих.....сега са 47 smile3515

Ами честито на купилите си, мисля, че намалението беше до тук, прегледах повечето-непоносими цени са станали ooooh!

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 22:49 от Sisley83

# 557
  • София
Тъкмо си мислех е сигурно не са червени и не са за теб пък то... Hug

# 558
  • До сърцето...
Три от нещата в кошницата ми ги вдигнаха тая вечер.  #Cussing out Докато се чудя и доизибирах ...изгоря мъжо ми...
Дали ще ги понамалят отново тия ????

Р.S. Поръчах ги от Амазон  Party
 Ментолка, благодаря за идеята   bouquet

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 23:58 от Radika

# 559
  • Варна
Ехеее, всички обувки на които се чудех са с вдигнати цени  #Crazy
В амазон са още старите цени, но няма номера и цветове.

# 560
И моите са ги навдигали, само едни са останали намалени, но се разорих и май ще ги изпусна Sad

А сега забелязах, че ето тези намалени бяха 51 паунда, а сега не са намалени (уж) и са пак толкова  newsm78

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 23:39 от Миоки

# 561
  • Варна
Аз пуснах от Амазон с посредник, така уж не се оскъпява много.
Ама големи врътки правят с цените, ту вдигат за определен цвят или номер, ту намалят нещо, понякога с 1-2 паунда, понякога с повече... Подреждам по цени а такива с увеличените цени са между намалените... Май по този начин активизират купувачите  Joy

# 562
Може би ще има пак намаления през лятото...

# 563
Аз пуснах от Амазон с посредник, така уж не се оскъпява много.
Ама големи врътки правят с цените, ту вдигат за определен цвят или номер, ту намалят нещо, понякога с 1-2 паунда, понякога с повече... Подреждам по цени а такива с увеличените цени са между намалените... Май по този начин активизират купувачите  Joy
А чрез посредник като се поръчва, кога те правят поръчката? Колко време след като пуснеш заявката?
Аз поръчах едно яке от друг сайт през посредник, ама се притеснявам че ще свърши докато направят поръчката  Sad

Иначе това за обувките на редовна цена сред тези със специална и аз го забелязах  Laughing
Следващото голямо намаление подозирам, че ще е чак август  Rolling Eyes

# 564
  • Варна
А чрез посредник като се поръчва, кога те правят поръчката? Колко време след като пуснеш заявката?
Аз поръчах едно яке от друг сайт през посредник, ама се притеснявам че ще свърши докато направят поръчката  Sad
Упс.. не с посредник а на адреса на превозвач Embarassed

# 565
Нищо де, въпросът ми важи Simple Smile
Аз с посредник, защото сметнах, че ще ми излезе по-тънко. В другата тема за пазаруване с посредник не ми отговориха момичетата, за това питам тук.
извинявам се за оф топика

# 566
  • Варна
За съжаление не мога да ти отговоря, и аз за пръв път поръчах не директно и много неща не са ми ясни още. Няма ли някаква обратна връзка с тях? Не те ли оведомяват, когато пуснат поръчката?

# 567
mentolka, само да кажа, че вчера ми бяха дошли парите.

# 568
Ще се пръсна от яд #2gunfireГолямо чудене и чакане за още намаление и те взеха, че върнаха редовните цените на всички обувки, които бях набелязала! То за това е приказката "Не оставяй днешната работа за утре" Naughty Дано да се смилят и по-скоро да има намаления, че сега не се пипат..........

# 569
  • Варна
mentolka, само да кажа, че вчера ми бяха дошли парите.
Значи да се надявам, днес да се появят и моите.
snejinkata26, тъкмо ще икономисаме парички  Wink

Общи условия

Активация на акаунт