Oбувки с безплатна доставка от javari.co.uk - 2 :)

• 44 044
  • 745
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
rossi-varna това Н в размерите на Gabor означава, че модела е за по-широк крак и в описанието го пише. А ето какво пише в сайта на Габор: With the „comfort“ line of products, Gabor offers shoes in widths G (extra width) and H (comfortable extra width). This means that these shoes have extra volume in the ball and instep areas and provide any foot with the room it needs

red shoe, английската номерация е +2.

# 736
red shoe, английската номерация е +2.

Да, да, сега разгледах една таблица с различните номерации на кутия Геокс, действително ангийските и по нея идват по-малки  Thinking
Жалко, че на самите обувки пише само европейската номерация, иначе щеше съвсем точно да се види кое на кой номер отговаря.

# 737
Момичета, някой поръчвал ли е от тази марка http://www.javari.co.uk/Camel-Active-Womens-Traci-Boot/dp/B003JK … ve&sort=price? Може ли да ми кажете отговарят ли си номерата, че според таблицата нещо умалени ми се струват?
Аз уж си записвам за всяка коментирана в темата марка дали си отговаря, за Camel някой беше писал, че са уголемени с половин номер. Аз на таблиците в сайта много вяра нямам по принцип, че на места има разминавания.

Честито на всички за новите придобивки, да ги "скъсате" от носене! Не знам как успявам да устисквам с поръчките при такива показвани красоти... Толкова години си ходех почти без обувки (с моя номер), а сега направо не зная къде да ги събирам. Че и на висок ток не се бях качвала до миналата година, нали в България на високи токчета максимум 40 се предлага, на хората с 41 крак не им трябват официални обувки, за тях само цвички (да не ви разправям на бала си с какви бабешки чепици бях).  #Cussing out  

# 738
момичета умирам от яд, не успях събота и неделя да си поръчам едно моделче на replay - имаше го във всички цветове и размери и вчера го търсих, за да пуснем поръчка с приятелка и изобщо го няма  Rolling Eyes Rolling Eyes Cry Cry

# 739
п.п. Някой знае ли как да разбера размерите на това чанте newsm78
Eто това намерих цък надолу има размерите. Портмоне с дръжка е по-скоро Simple Smile

# 740
  • София
В събота вечерта късно пуснах една поръчка с едни боти за мен (нося 42 номер, поръчах 9  Rolling Eyes ) и едни Гола за мъж ми. Пуснати са с куриер UPS, сега ми дава, че са в Румъния и до края на деня ще са доставени. Нямам търпение. Куриера обажда ли се преди доставката, че съм дала моя телефон, но следобяд ще летя и няма да съм в БГ днес и утре. Мисля да накарам мъжа ми да им се обади.

# 741
  • Варна
Момичета как изпращате обувките за връщане? Кой изпращач ползвате и колко ориентировъчно излиза? Обратна разписка изисквате ли?

# 742
От Hush Puppies имам този модел UK3, нося 36 и са добре, но са доста плътни около глезена и прасеца.
Сега чакам пак от Hush Puppies, но този модел, този път uk4, защото исках и едни по-свободни.

# 743
Момичета, заповядайте в НОВАта темичка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567249.msg17974784#msg17974784 Heart Eyes

Ако искате да добавите нещо към първия пост, кажете, ще го направя!

Моля, преместете питанията си в новата тема, защото тази ще я заключат.  Hug

# 744
  • Варна
rossi-varna това Н в размерите на Gabor означава, че модела е за по-широк крак и в описанието го пише. А ето какво пише в сайта на Габор: With the „comfort“ line of products, Gabor offers shoes in widths G (extra width) and H (comfortable extra width). This means that these shoes have extra volume in the ball and instep areas and provide any foot with the room it needs

Момичета, обувките, които получих и за които писах по-предните страници на Габор са за тесен крак. Вероятно могат да станат и за по-широк, но определено модела е тесен и елегантен. Според мен не е подходящ за много широк крак.

# 745

Благодаря ти! Пуснах една 5ца от тези http://www.javari.co.uk/REPLAY%20Womens%20Ettie%20Brown%20GWF05% … 9NLWWK,B004DI6KPO
Пък ако са ми малки ще му мисля после! Изглеждат страхотно за бъзоходки за лятото  Mr. Green

стахотни са и многоо ме е яд че 5-цата е свършила  #Cussing out  ако ти се окажат малки аз съм насреща  baby_neutral
[/quote]

стискам палци на kamitoo да й станат, но ако не станат и аз съм на опашката за тях  Laughing, пропуснала съм ги

Общи условия

Активация на акаунт