активация

• 7 075
  • 33
  •   1
Отговори
Здравейте, не занм вече какво да направя, смених си имейла с които се бях регистрирала преди години. Когато исках да вляза, трябваше да получа код за активация на ел.поща, но при многото ми опити и имейли които получавах бяха празни. Просто не знам какво да направя вече, Моля администраторите да ми помогнат, ако може да активират ауканта ми / името ми е rene_ /.

# 1
Активирах профила Ви.

# 2
благодаря ви
 Hug

# 3
здр и моя проблем е като на потребител Ренета по горе потребителското ми име Spasiok7 моля за помо6т

# 4
spasiok74, активирах профила и може да се логнете с потребителското си име и паролата.

# 5
много благодаря Simple Smile Hug

# 6
аз имам същия проблем,получавам празен мейл за активация,моля активирайте потребител jorinka

# 7
  • София
Не виждам профил jorinka да има нужда от активация. Пробвайте да се логнете с името и паролата си.

# 8
извинявам се, пропуснах снощи да пиша, че го активирах

# 9
Здравейте ! И аз имам проблем с активацията на профила ми - НЕ ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ С КОД ЗА АКТИВИРАНЕ НА ПРОФИЛА !

Сигурна съм, че пощата ми е изписана правилно. Пробвах да се регистрирам и от другия си компютър с друго име - Момичето от Принстън и ОТНОВО НЕ ПОЛУЧИХ НИЩО (там въведох другия си имейл).

Мога ли да помоля администраторите да ми активират профила ? Вече не знам какво да правя, никъде другаде не съм имала такъв проблем..

# 10
  • София
Здравейте ! И аз имам проблем с активацията на профила ми - НЕ ПОЛУЧАВАМ ИМЕЙЛ С КОД ЗА АКТИВИРАНЕ НА ПРОФИЛА !
Активирах miu-miu

# 11
Много Ви благодаря !

# 12
  • Бургас
Да се включа и аз с проблема си. Преди десетина дни ми "разбиха" пощата и са ми сменили паролата, оттам дойде и проблема с регистрацията ми в Бг - мама. Не мога да вляза в стария си профил, който беше dida_p. Пробвах с Активация, както бе описано от Мамма в една друга тема, но нищо не се получи. Искам, ако е възможно да си върна стария профил, но съответно вече с променени парола и e-mail. Ще съм Ви благодарна ако нещата могат да се оправят.

# 13
Няма за какво да се "хванем", така че да сме сигурни, че Вие сте собственичката на профила.
Мейлът Ви е друг, паролата не я знаете, IP адресът Ви не съвпада с този на потребител dida_p ...
Съжалявам, но няма как да Ви дам достъп до профила без да имам техническо основание, на база на което да съм сигурна, че Вие сте собственичката му.

# 14
  • Бургас
Какви данни трябва да Ви дам. Предишният ми е-mail беше di_pavlova@abv.bg, старата парола също я знам, мога да ви я пратя, но след като ми хакнаха мейла се оказа, че с нея не мога да влаза тук, не мога да си отворя и старата /горепосочена/ поща. Регистрацията ми трябва да е някъде от периода 2005 - 2006 година, не съм много сигурна. Имах около 690 публикации. Други данни, ако трябват, също ще пратя.

Общи условия

Активация на акаунт