Тема Незабравима (Unutulmaz) 166

• 27 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Привет,Незабравими!

Рекси,Кометче ,честити ви нови аватари.

На момичетата,които ще пътува до Истанбул,пожелавам много забавления и незабравими мигове.
  love001  love001  love001

Поклон  newsm20 пред талантите,които украсяват темата.

Хубав ден на всички и дано след серията довечера да имаме повод за много усмивки.

# 661
Дали Харун наистина ще напусне къщата,виждайки страданието на Ямур?Абсурд е да я раздели от себе си,детето ще се поболее.Или просто ще се откаже от Еда,в смисъл няма да настоява,но и тази игра на щастливо семейство е голяма грешка.И аз не знам.Много объркано е положението и някак изход просто няма.Във всеки случай Ямур ще страда.Не ми се вярва и Харун да замине,къде ще ходи точно сега,когато е на крачка от Кенан?Дали пък фрагмама е леко преувеличен и ние веднага се хванахме,че Харун ще ги остави за "тяхно добро".Много въпроси,много чудо...а отговора чак довечера.

# 662
  • Варна
Здравейте и от мен с днешна дата.

По повод на екскурзиите -и аз да споделя с Вас моя една тайна. Смятаме семейството ми в края на октомври (25-30.10.2011) да ходим до Истанбул. Там ще се състои световния женския турнир по тенис, а мъжът ми му е фен. Та се надявам да видя и Серхан там (нали е супер тенесист). Може да изкарам късмет.

# 663
Здравейте и от мен с днешна дата.

По повод на екскурзиите -и аз да споделя с Вас моя една тайна. Смятаме семейството ми в края на октомври (25-30.10.2011) да ходим до Истанбул. Там ще се състои световния женския турнир по тенис, а мъжът ми му е фен. Та се надявам да видя и Серхан там (нали е супер тенесист). Може да изкарам късмет.

Значи определено с теб можем и да се засечем, Алекс....Ние също с половинката ще ходим на женския турнир по тенис  Hug

# 664
Привет на неуморните труженици на Унутулмазия! Hug Hug Hug
Алекс, желая ти приятно изкарване и незабравими моменти, както и на групата заминаваща на 5 май.
Манпла , благодаря за виртуалната разходка!  bouquet
Диди , нека винаги се будиш с това чувство като тази сутрин!  bouquet Хубав и бързо отминаващ ден, че довечера какво ли пак са ни приготвили ''любимите ''ни сценаристи!

# 665
Добър ден на всички заминаващи, пристигащи, или постоянно пребиваващи някъде!

Уинона, за теб - добър апетит!

А аз ще изпия едно кафе, представяйки си прелестите на Виена /Каламитси, аз съм влюбена в този град и все натам лети духа ми/.

# 666
# 667
В днешна статия от турски сайт пише,че Йозлем щяла да сменя колата,порше кайен и това сме щели да видим в днешния епизод.Намери си  съдружник и й порасна работата на наша Еда  hahaha

# 668
Здравейте и от мен в най-хубавия ден за нас-СРЯДА!     

# 669
Добър ден на всички! Останаха някакви си 12 часа преди серията довечера. Поздравявам ви с едно стихче и ви желая приятно чакане.

Инат

Инат магарешки във мене спи
Моли се ти да не се разсъни
Съгледа ли те, лошо ти се пише
и няма кой сълзите ти да брише

Магарето в калта не си оставям
Аз да си го върна не забравям
Не карай ме инат да ти покажа
Сурово мога тебе да накажа

Със Арас недей игра игрички
Знам ти номерата вече всички
Звяра не събуждай ти във мене,
че скоро ще ми паднеш на колене

Ще искаш пак при тебе да се върна
Ще искаш теб отново да прегърна
Но не ме познаваш, моя хубавице
Да плюя няма аз във свойто лице

# 670
В днешна статия от турски сайт пише,че Йозлем щяла да сменя колата,порше кайен и това сме щели да видим в днешния епизод.Намери си  съдружник и й порасна работата на наша Еда  hahaha
Едва ли би приела кола от Арас  #Crazy #Crazy #Crazy

# 671
Baigun, smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501,oтново невероятно стихче , поздравления!

# 672

Е, да - старият джип й отесня вече, след като така се разгърна на бизнес фронта. Скоро очаквам да се трансформират с Арас в холдинг - примерно може да се казва холдинг "Едарас". Да сложат една голяма табела и Харун не го виждам. Особено, ако му кажем как звучи това име на български.

# 673
Едва ли би приела кола от Арас  #Crazy #Crazy #Crazy
Такова порше караше Харун в началните серии и в последните на 1-ви сезон , когато уж катастрофира.

# 674
В днешна статия от турски сайт пише,че Йозлем щяла да сменя колата,порше кайен и това сме щели да видим в днешния епизод.Намери си  съдружник и й порасна работата на наша Еда  hahaha
Едва ли би приела кола от Арас  #Crazy #Crazy #Crazy
Е никой не казва,че Арас й я подарява  Peace
Нов капитал,нови възможности...Шегувам  се разбира се.Само предавам информацията,а може и в статията да не пише нищо такова,а грешно да съм я разбрала.Който желае да го преведе  Hug
 Unutulmaz' dizisinin gözü yaşlı oyuncusu Özlem Yılmaz, Porsche Cayenne sahibi ünlüler kervanına katıldı. Bu akşam 71'inci bölümü yayınlanacak dizide rol gereği sürekli ağlayan Özlem'in, çekimlere yeni arabası yerine, yapımcı şirketin aracıyla gittiği öğrenildi.
А може пък самата актриса да си е купила нов автомобил  ooooh! моя грешка   bouquet

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 11:39 от didi88

Общи условия

Активация на акаунт