Тема Незабравима (Unutulmaz) 166

• 27 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе

Е, моят лимит свърши, утре повече! Grinning

Лека нощ на всички! smile3524

# 601
Момичета от мен лека и спокойна нощ засядам да гледам филма по Диема  Hug

# 602
Каламитси благодаря ти за виртуалната разходка  Peace

# 603
  • Варна
Едно стихче от мен Peace

Ако

Опитвах и опитвах...
Да простя...
Убеждавах се всякак...
Себе си изпитвах...
Ще го преживея някак,
си казвах...
Над това съм, си казвах...
Не става...
Не мога да забравя...
Нито да простя...
Сърцето плаче,душата крещи...
Но не става...
Не се забравя...
Как без теб деня ще срещна?!...
Без твоите очи...
Без твоите ръце...
Остана само разбитото ми сърце...
Ако можех да простя,
нямаше да ги има тия сълзи...
Да залича спомена...
Нямаше да съм така сломена...
Нямаше така да страдам...
И щях да се надявам...
Ако можех да простя,
всичко щеше да е лесно...
Щяхме да живеем оня живот чудесен,
за който винаги сме мечтали...
Който го бяхме изстрадали...
Само ако можех да простя...
Но не би...
Не спират моите сълзи...
И много ме боли...

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 23:12 от danidorina

# 604
Интересно ми е какво може да съживи занулена любов? Според мен нищо, ама ще видим какво ще предложат сценаристите.

Добър вечер,момичета!
Днес, след като прочетох този пост, макар че съм го посъкратила,ми дойде някаква идиотска идея за това какво би съживило любовта между нашите любимци. И цял ден съм като болна от това, за което си помислих. Някакъв голям стрес или премеждие свързано с Ямур. Може Бату да реши отново да отвлече детето, за да измъчва Харун и Еда. Тогава нашите любимци, свързани в мъката си по Ямур, да преосмислят нещата помежду си.

# 605
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
За екскурзиантите– няколко безплатни съвета:
Като израз на добра воля:
1.Задължително си взимате паспорт/визитка/ на хотела. Улиците са лабиринт, сокаци,  без изход,заради магазините и шарениите,всичко ти стои еднакво! Ако си зле с ориентацията – се губиш.
2.Помни си името на хотела!Може да ти потрябва! Ако се объркаш, влизаш в някой хотел
на рецепцията,за да се разбереш на руски или английски!
3.Ориентирът Ви е улицата с трамваите! И в някоя пресечка, ще бъде Вашия Хотел!
4.Шопинг. Аз лично не виждам смисъл от това занимание!Скъпо! Моловете – според мен са дрипарници! Едно е Зара  в Солун,друго е Зара в Истанбул!стоят ми малко като кич!Хубавото е това, че в Моловете всичко е с цени и се ориентираш! Отделно от това в много магазини
се пазарува само на едро! В останалите магазини е някакво безумно пазарене!  Не ходя там! Но въпрос на вкус!
5.Задължително си обменяш лири. Дребни суми. За кафе или балкава! Единственото, което си заслужава да купите са баклави и кори за баница! Изяждаш си пръстите!Знам, къде тези неща са най-евтини, но не знам да го обясня! Баклавата е 20 лири/кгр.минимум
5.Пазите си чантите и документите!Всякаква сбирщина има!
6.Градът е микс от Ориента и Запада, доминиращо е ориенталското.  Физиономии като Харун и Еда няма да видите. Но има много, много история!
Задължително е да се види:
-обектите на историческия център вкл. Св.София и подземните резервоари.
-Топ Капъ или Долмабахче сарай – не съм впечатлена от тях. Високи входни билети – около
20 лири.
-Златния рог, Босфора и хълма Йедитепе!
-хубаво е да се разходите из еврейския квартал Пера.Там убиха Динчер от филма!
-православните черкви, ама най-лесна за намиране е Св.Стефан!
-разходка из Капалъ чаршъ
-разходка с корабче из Босфора! Задължително! Да не се пропуска! Невероятно е!Виждаш
Кулата на Девицата!
-модния Аквариум – ако имате специални интереси в това отношение! Мен ме е страх от акули!
-разни рибни ресторанти – пълни глупости! Те не са като гърците и не могат да приготвят
риби! Мое мнение!
-Гар, Ориент – битови заведения, не ми харесват! Защото има прекалено много кючек и ми
дотяга! И са огромни зали – едни маси, като на сватба!
Най-хубаво ми е в Таш Хан – стилно е, уютно, с мярка са гюбеците. Има изпълнение
на ориент.танци от мъж, което не съм виждала на друго място!
Засега толкова! Ако се сетя, продължавам. Писането не ме плаши!
Страхотен град за разходка!

Каламитци, благодаря за съветите, но ние не отиваме за първи път в Истанбул. Просто отиваме по женски за пореден път на купон.

# 606
  • София

Е, моят лимит свърши, утре повече! Grinning

Лека нощ на всички! smile3524
Божееееееее,кой е направил този колаж  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Харун и някакви кючекини  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 607
Здравей, Каламитси! Аз не бих се лишила от такъв гид като теб при следващото си посещение в Истанбул. Първия път много бързо задрапах да се връщам, ама поне кори за баници довлякох в армейски количества. /Как можах да се присетя за бюрека сега?!/

# 608
Каламитци, благодаря за съветите, но ние не отиваме за първи път в Истанбул. Просто отиваме по женски за пореден път на купон.
[/quote]

Нищо! Това е универсална инструкция за общо ползване от форума!Докато пишех, направо ми се прииска да тръгна за Истанбул!Но съм затънала в един безсмислен ремонт!
 Много жив град! Една Виена примерно е умрела отвсякъде! След 8 часа вечерта, когато се изнесат туристите от центъра,там останат само бюргерите-пенсионери.Мъртвило!В заведенията никой не говори и не се смее на висок глас, а само си шепнат!И аз като Бай Ганьо на Алеко ще кажа:
Какво и е на Виената? Хора, къщи, салтанати.....!Посоката е Истанбул!

# 609
Здравей, Каламитси! Аз не бих се лишила от такъв гид като теб при следващото си посещение в Истанбул. Първия път много бързо задрапах да се връщам, ама поне кори за баници довлякох в армейски количества. /Как можах да се присетя за бюрека сега?!/

Благодаря ти! За 3 дни сме го преобърнали Истанбул!  bouquet  bouquet  bouquet

# 610
Каламитси благодаря ти за виртуалната разходка  Peace

И на теб ти благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet

# 611
Добър вечер на всички!
 newsm09 smile3555 smile3555 smile3555 Убихте ме, значи, като олимпийци сте! Нямате настигане! Виждам, че сте на тема Истанбул. Мое мнение е, че това е наистина един незабравим град! Аз също бих отишла там отново! smile3521

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 23:57 от kometka76

# 612
Здравейте,компания,
докато кажа "Добър вечер",и някои вече казаха "Лека нощ"!
Леле какви спорове са се водили снощи за това кой е по-,по-, Еда или Харун-аз си мислих ,че тази тема вече сме я изчерпали,но явно е неизчерпаема.Но понеже мисля.че всичко съм си казала по въпроса,не ми се повтаря.
Това е любов,а не съревнование,така че не разбирам защо се мъчим да издигнем непременно единият по-високо от другия!Ако и двамата съумеят и взаимно си помогнат да извисят любовта над собственото си его-тогава ще постигнат истинско щастие!

# 613
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Нищо! Това е универсална инструкция за общо ползване от форума!Докато пишех, направо ми се прииска да тръгна за Истанбул!Но съм затънала в един безсмислен ремонт!
 Много жив град! Една Виена примерно е умрела отвсякъде! След 8 часа вечерта, когато се изнесат туристите от центъра,там останат само бюргерите-пенсионери.Мъртвило!В заведенията никой не говори и не се смее на висок глас, а само си шепнат!И аз като Бай Ганьо на Алеко ще кажа:
Каламитци...като те чета изпитвам нужда да те познавам лично. От София ли си...? Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 23:59 от Зизу

# 614

Каламитци...като те чета изпитвам нужда да те познавам лично. От София ли си...?

Не! От провинцията съм!

Общи условия

Активация на акаунт