, ти започна по -рядко и от Халеевата комета да ни навестяваш.
Честит ти нов аватар , много ти ходи за знаеш.
Убихте ме, значи, като олимпийци сте! Нямате настигане! Виждам, че сте на тема Истанбул. Мое мнение е, че това е наистина един незабравим град! Аз също бих отишла там отново! 
, ти започна по -рядко и от Халеевата комета да ни навестяваш.
Честит ти нов аватар , много ти ходи за знаеш. 
. За съжаление нямам време напоследък, тръстиката ме е погълнала изцяло.
Убихте ме, значи, като олимпийци сте! Нямате настигане! Виждам, че сте на тема Истанбул. Мое мнение е, че това е наистина един незабравим град! Аз също бих отишла там отново! 
на живо е още по-красиво. Направо магнетично. Каламици го е описала точно. И най-важното - както казва Каламици, там не се срещат често хора с физиономиите на Еда и Харун. Всички изглеждат така сякаш са дошли от Анадола.

на живо е още по-красиво. Направо магнетично. Каламици го е описала точно. И най-важното - там не се срещат често хора с физиономиите на Еда и Харун. Всички изглеждат така сякаш са дошли от Анадола.
това е заради "Незабравима". Първо от филма събрах впечатления за града. Сигурно и при теб е било така. 
Препоръчани теми