Тема Незабравима (Unutulmaz) 166

• 27 664
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Кометке, welcome, ти започна по -рядко и от Халеевата комета да ни навестяваш. hahaha hahaha hahahaЧестит ти нов аватар , много ти ходи за знаеш.    bouquet

# 616
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Нищо! Това е универсална инструкция за общо ползване от форума!Докато пишех, направо ми се прииска да тръгна за Истанбул!Но съм затънала в един безсмислен ремонт!
 Много жив град! Една Виена примерно е умрела отвсякъде! След 8 часа вечерта, когато се изнесат туристите от центъра,там останат само бюргерите-пенсионери.Мъртвило!В заведенията никой не говори и не се смее на висок глас, а само си шепнат!И аз като Бай Ганьо на Алеко ще кажа:
Какво и е на Виената? Хора, къщи, салтанати.....!Посоката е Истанбул!
Каламитци...като те чета изпитвам нужда да те познавам лично. От София ли си...?

Не! От провинцията съм!
Вай, вай, вай, язък... doh doh doh

# 617
Добър вечер на всички!
 newsm09 smile3555 smile3555 smile3555 Убихте ме, значи, като олимпийци сте! Нямате настигане! Виждам, че сте на тема Истанбул. Мое мнение е, че това е наистина един незабравим град! Аз също бих отишла там отново! smile3521

Привет,Кометка,
ах,с това корабче,и тези сини небе и вода-направо си е изкушение.За кръчмите да не говорим!
И като си помислиш ,даже не е и толкова далече!

# 618
Кометке, welcome, ти започна по -рядко и от Халеевата комета да ни навестяваш. hahaha hahaha hahahaЧестит ти нов аватар , много ти ходи за знаеш.    bouquet
Наде, привет! Виждам, че и без мен си прекарвате чудесно и се забавлявате искрено. Не успях да прочета всичко, но всички са във форма очевидно - поети, творци, преводачи newsm51 newsm51 newsm51. За съжаление нямам време напоследък, тръстиката ме е погълнала изцяло. ooooh!

# 619
Интересно ми е какво може да съживи занулена любов? Според мен нищо, ама ще видим какво ще предложат сценаристите.

Добър вечер,момичета!
Днес, след като прочетох този пост, макар че съм го посъкратила,ми дойде някаква идиотска идея за това какво би съживило любовта между нашите любимци. И цял ден съм като болна от това, за което си помислих. Някакъв голям стрес или премеждие свързано с Ямур. Може Бату да реши отново да отвлече детето, за да измъчва Харун и Еда. Тогава нашите любимци, свързани в мъката си по Ямур, да преосмислят нещата помежду си.
Само  гадже на Харун ще свести Еда и ще съживи връзката! И това не е безумна идея! Вече не останаха герои във филма! Едже-Лондон, Бурак-пътник, Тюркян-заминава за операция,Ниса - болница!

Е, вече трябва нов персонаж!

# 620
Добър вечер на всички!
 newsm09 smile3555 smile3555 smile3555 Убихте ме, значи, като олимпийци сте! Нямате настигане! Виждам, че сте на тема Истанбул. Мое мнение е, че това е наистина един незабравим град! Аз също бих отишла там отново! smile3521

Привет,Кометка,
ах,с това корабче,и тези сини небе и вода-направо си е изкушение.За кръчмите да не говорим!
Незабравимке, smile3503 на живо е още по-красиво. Направо магнетично. Каламици го е описала точно. И най-важното - както казва Каламици, там не се срещат често хора с физиономиите на Еда и Харун. Всички изглеждат така сякаш са дошли от Анадола.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 00:15 от kometka76

# 621
  • София
Добър вечер на всички!

Привет,Кометка,
Наистина е много красиво  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 622
Добър вечер на всички!

Привет,Кометка,
Незабравимке, smile3503 на живо е още по-красиво. Направо магнетично. Каламици го е описала точно. И най-важното - там не се срещат често хора с физиономиите на Еда и Харун. Всички изглеждат така сякаш са дошли от Анадола.

Може би,затова първият път като ходих ,ми се видя ужасно(бях и по-малка).И години наред повтарях,че никога няма да стъпя повече там.Докато.....не се влюбих в този град!

# 623
Може би,затова първият път като ходих ,ми се видя ужасно(бях и по-малка).И години наред повтарях,че никога няма да стъпя повече там.Докато.....не се влюбих в този град!
Мдаааа,  Thinkingтова е заради "Незабравима". Първо от филма събрах впечатления за града. Сигурно и при теб е било така.

# 624
  • София
Истината, истината и пак истината, но цялата, не ще съживи, а ще възпламени любовта им, но нещо не виждам като как ще се случи това и кога най-накрая ще започнат да разплитат чорапа, дето го плетат вече втори сезон.
- Истината за лъжите на Мелда, които Харун все още не знае, ако нещо не съм пропуснал
- Истината за Бату и всичките му действия досега, но не съм оптимист в това отношение
- Истината за Едже, като се почне от аерогарата и се свърши с прословутата снимка и филма, но и тук нещо нямам особени надежди.
- Истината за Арас, който вече знае кой е Кенан, но по тактически съображения си трае.
- Всички останали истини, които не изброявам тук, за да не ви отегчавам, но вие си ги знаете

А финал Мелда-Харун е направо абсурден - би бил истинска подигравка.  

И винаги да ме броите от тези, които искат Харун и Еда заедно, независимо от всичките им кусури, глупости и дори простотии понякога. Умни, глупави, ревниви, добри или лоши, те добре са се намерили, обичат се безумно и си пасват идеално, но не всичко още са разбрали и не са се научили как да живеят заедно.

# 625

Абе, симпатяги са си хората там, какво да кажа... Grinning

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 00:30 от kometka76

# 626
Интересно ми е какво може да съживи занулена любов? Според мен нищо, ама ще видим какво ще предложат сценаристите.

Добър вечер,момичета!
Днес, след като прочетох този пост, макар че съм го посъкратила,ми дойде някаква идиотска идея за това какво би съживило любовта между нашите любимци. И цял ден съм като болна от това, за което си помислих. Някакъв голям стрес или премеждие свързано с Ямур. Може Бату да реши отново да отвлече детето, за да измъчва Харун и Еда. Тогава нашите любимци, свързани в мъката си по Ямур, да преосмислят нещата помежду си.
Само  гадже на Харун ще свести Еда и ще съживи връзката! И това не е безумна идея! Вече не останаха герои във филма! Едже-Лондон, Бурак-пътник, Тюркян-заминава за операция,Ниса - болница!

Пропуснах  Ашъл!  В Бодрум е!

# 627

Добър вечер,момичета!

Каламитси,скъпа,не ми се гледат повече нови персонажи.А колкото до Еда и Харун,те могат да си играят по нервичките и без да има никой наоколо.Ама и това вече ми омръзна.Искам с нещо да ме изненадат-някоя хубава изненада!

# 628

Абе, симпатяги са си хората там, какво да кажа... Grinning

Страхотна снимка,браво,Кометка!За момент ни пренесе там с твоите снимки!Ужасно много обичам да пътувам!

# 629
Момичета, днес за Серхан са дадени 107 гласа, а за Йозлем - само 61. Мисля, че това е несправедливо, не бива да се смесва Еда с Йозлем, актрисата играе превъзходно и заслужава да бъде възнаградена чрез нашето гласуване.
Желая приятна вечерна оставащите и лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт