Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 970
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Момичета, ще помоля за помощ, че не съм съвсем наясно Flutter.
Само от Ларедут-френския сайт ли влизаме- от къде може да се променя езикът на сайта-напр. да стане на английски или не може. Защото засега може би само френски не знам и и не мога да се оправя #Cussing out.
А най-отдолу на началната старница има много знамена на държави, като натисна английското знаме и ме препраща към английски сайт струва ми се, но той работи само в рамките на Англия?
Та как да се справя с този проблем, на кой сайт да си направя регистрация, за да мога да поръчвам и да има доставка до България?
Благодаря предварително  bouquet.

# 736
  • StZ
Amen, би ли споделила за коженото яке Типстър дали си отговаря на номера и изобщо изглежда ли като да е от естествена кожа?  Laughing И аз съм го поръчала, но в размер 162, нося 34/36! Мерси!
zorni4ka, много моля, би ли споделила след колко дена ти излезе втори ред на отказания артикул? И аз имам, отказан е с дата 15.02, a това става вчера, не знам как така в бъдещето се движат, все още няма втори ред, ама аз побързах да им пиша да ми го пратят(ваучера) на мейла. Дали има шанс това да стане днес  Confused Мерси и на теб!
Ако нямаш втори ред няма смисъл - излезе ли веднага можеш да пишеш Peace Peace
Добре, но кога излиза този втори ред? Мерси!
Страшно съм нетърпелива, а и искам да си поръчам едни дънки, опасявам се, че докато се светнат да ми пратят ваучер, те вече ще са заминали на кино...
тази поръчка ми беше от 23.01  Crazy - втори ред излезе днес, но предполагам, че е различно за всяка поръчка

# 737
Jean pantalon imprimй dos, co...
MAGIC STREET
Ref :2504367       бели   15 Е
Ref :2504359               черни 15 Е
 с малко упоритост дънките светват в кошницата по реф.№
има всички номера

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 15:24 от veronika

# 738
  • насън...
Amen, би ли споделила за коженото яке Типстър дали си отговаря на номера и изобщо изглежда ли като да е от естествена кожа?  Laughing И аз съм го поръчала, но в размер 162, нося 34/36! Мерси!
според мен отговаря...и е доста прилична имитация... Peace

# 739
Jean pantalon imprimé dos, co...
MAGIC STREET
Ref :2504367  15E
има доста номера

Дънките са уникални-аз ги взех за 29 и нещо Е-отговарят си  Peace

# 740
Момичета, ще помоля за помощ, че не съм съвсем наясно Flutter.
Само от Ларедут-френския сайт ли влизаме- от къде може да се променя езикът на сайта-напр. да стане на английски или не може. Защото засега може би само френски не знам и и не мога да се оправя #Cussing out.
А най-отдолу на началната старница има много знамена на държави, като натисна английското знаме и ме препраща към английски сайт струва ми се, но той работи само в рамките на Англия?
Та как да се справя с този проблем, на кой сайт да си направя регистрация, за да мога да поръчвам и да има доставка до България?
Благодаря предварително  bouquet.
ПОвечето го превеждане с гугъл. Не от самия сайт. Там те праща в представителствата.

# 741
Яке момиче до 5 години, хубаво, реф.номер за 5 евро 2518392 http://www.laredoute.fr/vente-parka-bebe-fille.aspx?productid=32 … color=2&qsf=1

# 742
www.laredoute.fr/vente-robe-maille-dentelle-manches-3-4.aspx?pro … iginminipdp=cross sell pdp-дантелена рокля
Момичета тази рокля колко струваше преди?
Последно беше 15 евро от поне две седмици  Peace иначе аз я взех на същата цена, която е в момента  Grinning
laki същият, кафявият от 1 евро  Peace много дефицитна стока, бреей  Crazy
Stefoni аз нося 34/36 но изчитайки коментарите поръчах 38/40 и добре че...роклята пак ми стои тясна в раменете и ръцете, а не съм никак якичка  Peace

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 15:30 от бейлис

# 743
  • В полето, под тепето.
Amen, би ли споделила за коженото яке Типстър дали си отговаря на номера и изобщо изглежда ли като да е от естествена кожа?  Laughing И аз съм го поръчала, но в размер 162, нося 34/36! Мерси!
zorni4ka, много моля, би ли споделила след колко дена ти излезе втори ред на отказания артикул? И аз имам, отказан е с дата 15.02, a това става вчера, не знам как така в бъдещето се движат, все още няма втори ред, ама аз побързах да им пиша да ми го пратят(ваучера) на мейла. Дали има шанс това да стане днес  Confused Мерси и на теб!
Ако нямаш втори ред няма смисъл - излезе ли веднага можеш да пишеш Peace Peace
Добре, но кога излиза този втори ред? Мерси!
Страшно съм нетърпелива, а и искам да си поръчам едни дънки, опасявам се, че докато се светнат да ми пратят ваучер, те вече ще са заминали на кино...

Ето как беше при мен
Nº  20110190836398 du 19/01/2011    Remboursement somme due    Envoi de la note d'avoir    04/02/2011    6,56 €

Nº  20110190836398 du 19/01/2011    ARTICLE MANQUANT    Envoi de la note d'avoir    31/01/2011    5,96 €

Да помоля за референтен на дългата жилетка от 3 е, тази която я има и във вариант без ръкав! Praynig
Аз изрових за лилавата, но не се получава! Sad Тази!
http://www.laredoute.fr/vente-cardicool.aspx?productid=324179319 … e=1&pos=2_n_n

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 15:39 от Теси

# 744

Ако някой е получил 34/36 от роклята - може ли размери  Praynig Днес едно чаках, друго поръчах... Мерси на момичето за линка с Геоксите.  Hug Червения цвят го гледам отдавна и не ме впечатляваше, но днес бяха заредили 37 в черно и след дъъъъъъъъъъъъъълго колебаене ги метнах в коша. Ужасна съм  Embarassed

# 745
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Благодаря jerry, значи са я намалили!Отзиви за нея освен ,че е умалена ,дантелата хубава ли е?

едно момиче писа,че дантелата не кой знае какво,но за ежедневна е ефектна,май ако се колебаеш между 2 номер по-големия вземи,че не е еластична дантелата

Аз я платих на 11,97 евро. Взех си номера, който нормално взимам 38-40, но самата рокля е тясна и ако се вземе по-големия номер ще седи по-добре.

# 746
  • София
MAGIC STREET
има доста номера

кой размер са? Ако може размерчета  Praynig

bouquet   bouquet   bouquet

# 747
  • Sofia
MAGIC STREET
има доста номера

Били ми казала ако мъжа ми носи дънки 32 или 33 , кой размер да взема?

# 748
Момичета, не се лъжете да поиръчвате маратонките Пума от 19.80. Имаше 44 наличен в кошницата, люснах тривките и направих поръчка. Уж всичко беше точно, но след 10-ина минути статусът на маратонките в поръчката беше "изчерпани", въпреки, че все още бяха налични в другата ми кошница. Съответно веднага писах да ми анулират поръчката, ама парите така или иначе са блокирани. Дее... ги френските им номера! Заради маратонките не успях да си поръчам велурения блузон, който дебна вече нам си колко време, а днес го пуснаха и в два размера. И си поседя достатъчно, поне 42, повече от 15 мин. Ама като в картата бяха останали жълти стотинки...
Дънките Уайоминг наистина са уголемени, ще имам за размяна един 50 и един 52 размер. Жалко, защото наистина са хубави- и плат, и кройка...

# 749
  • Хасково
Да помоля за референтен на дългата жилетка от 3 е, тази която я има и във вариант без ръкав! Praynig
Аз изрових за лилавата, но не се получава! Sad
[/quote]

Поръчах я в два цвята: в синьо - 252.2667 и в лилаво - 252.2683

Общи условия

Активация на акаунт