Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 969
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 885
Балеринките Геокс от следобеда вече са ми фактурирани  Party не че е гаранция че ще дойдат де...

Иначе получих няколко неща. Тази момчешка жилетка е разкошна - много плътна, дебела и определено си отговаря на номера. Малкия скоро ще направи 4 год. и е висок 105, от жилетката 4г/102см му е леко голяма.

Пижамата от био памук в розово също е много сладка (беше 6 евро).

Болерото на Klaya в сиво и цикламено и цикламения потник са много приятна комбинация, но потника 34 определено ми е свръх тесен.

Комплектчето на Пума 102 р-р е наистина много добро! (намалено с код)

Тази рокля-пуловер е доста плътна и дебела.

# 886
  • Добрич
Знаете ли кога блокират парите по картата-когато обработят поръчката или когато излезе 2ри ред,или...

Понеже две поръчки вече ми ги преполовяват,а останалите неща-мога и без тях,та си мислих да изпразня картата преди да е блокирана сумата.Поръчките за от 10.02 и 14.02

# 887
  • София
Знаете ли кога блокират парите по картата-когато обработят поръчката или когато излезе 2ри ред,или...

Понеже две поръчки вече ми ги преполовяват,а останалите неща-мога и без тях,та си мислих да изпразня картата преди да е блокирана сумата.Поръчките за от 10.02 и 14.02
Мисля че вече ти е блокирана сумата - в момента в който правиш поръчката, а ти ги теглят когато  се появи втори ред - тоест когато се пусне поръчката

# 888
  • София
Балеринките Геокс от следобеда вече са ми фактурирани  Party не че е гаранция че ще дойдат де...

Иначе получих няколко неща. Тази момчешка жилетка е разкошна - много плътна, дебела и определено си отговаря на номера. Малкия скоро ще направи 4 год. и е висок 105, от жилетката 4г/102см му е леко голяма.

Пижамата от био памук в розово също е много сладка (беше 6 евро).

Болерото на Klaya в сиво и цикламено и цикламения потник са много приятна комбинация, но потника 34 определено ми е свръх тесен.

Комплектчето на Пума 102 р-р е наистина много добро! (намалено с код)

Тази рокля-пуловер е доста плътна и дебела.

роклята-пуловер на колко я взе? Ако може реф.номер  Flutter
  bouquet

# 889
Сега ще ви уморя от смях с един въпрос...какво следва сега? Мина това намаление. Кодове вече няма - почти. Кога ще почне всичко на ново?

# 890
Пуснах по погрешка потника на пума 44 и исках да отменя поръчката. Беше на 1 ва стъпка но не става.

Ако някой го иска да ми пише на лични иначе като пристигне ще го пусна в другата тема
а коя е тя newsm78

# 891
Случайно реф.номер? Blush

# 892
Здравейте, някой има ли стария реф номер на тази блузка.  Благодаря предварително, колебаех се между два номера и междувременно качиха цените.

http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt.aspx?productid=324194728&a … =1&pos=72_a_n

# 893
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-metro-shox-a-patte-auto-ag … nipdplinkclicked=
Момичета много се двуомя за номера на тези маратонки.Аз  по принцип нося 35,но в някой модели и 36 ми е добре.Ако някой си е поръчал 35,да ми измери стелката,ще съм му много благодарна.

# 894
Възможно ли е поръчката ми да е от 01.02. и още да не са изтеглили парите?! :S:S:S

# 895
Пуснах по погрешка потника на пума 44 и исках да отменя поръчката. Беше на 1 ва стъпка но не става.

Ако някой го иска да ми пише на лични иначе като пристигне ще го пусна в другата тема
а коя е тя newsm78
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=558657.510;topicseen

# 896
Нали когато пускаш поръчка ти се блокира веднага суамта за нея, и тя стои в блокирани, докато не се изтегли? Тогава вече виждам транзакция от картата ми към Лр в нет-банкирането ми.
Обаче миналата седмица сметката ми стана от 1,50 на -20 лв и малко, което беше много странно....Има ли начин в банката да не виждат кой ми е блокирал сума? newsm78 Или кой ми е изтеглил пари, без да има наличност и съответно да мина на ' - ' ? Не съм теглила, поръчвала и т.н. неправомерно от картата си, така или иначе знам колко имам и толкова ползвам.

# 897
  • Добрич
Ужас...как така минава на "-"
В банкирането нищо ли не се вижда от миналата седмица?

# 898
  • София
Рисото по реф. номер ли го поръчахте? Нещо не го намирам вече в сайта. Някой има ли линк или номер  Praynig

# 899
Ужас...как така минава на "-"
В банкирането нищо ли не се вижда от миналата седмица?
И при мен така стана. Днес ми се появиха по сметка в която имах 2.60лв пари и станаха 43лв общо. Веднага прехвърлих част от тези пари в друга сметка и сега съм на -9лв в първата Joy Според мен са някакви грешки

Общи условия

Активация на акаунт