Laredoute.fr - 190 - Краят на голямото намаление - 14.02 - 20.02

• 86 969
  • 2 162
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Варна
Здравейте! Моля за помощ..... реших да си направя последната поръчка от намалението и изненада........ таксата за обработка, която беше от 10% сега ми е около 7 евро за покупки за 14 евро  Сещам се , че в една от предишните теми някой имаше същият проблем , но немога да намеря точно в коя тема беше. Може ли да ми помогнете - какво е решението на проблема???

Да не би да имаш доставка, която е 5.95 Е  

Ами да - но понеже ще използвам ваучер и нали с него немога да използвам код който да ми махне тази такса от 5,95?

Може да използваш и код за БД и ваучер в една поръчка  Peace

# 1 216
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Мнооого съм хЕпИии!
Успях да направя поръчка с Мастъркард, дето ЛР не ми го щеше. Направо направих ей такива очи #Crazy, когато поръчката мина. Това ми беше за компенсация, задето ЛР направо изискали плащане за поръчка, за която има вече блокирана сума, поради което парите в дебитната сметка не излизаха и не ми стигаха за нищо. Поръчах това:
2519410 - велурена чанта в кафяво 15е
2539896 - рокля шареничка с къс р-в 7е
6966640 - сутиен 2е, а той е много важен , защото с код 40762 дава БД.

Какво представлява тази рокля

# 1 217
Здравейте! Моля за помощ..... реших да си направя последната поръчка от намалението и изненада........ таксата за обработка, която беше от 10% сега ми е около 7 евро за покупки за 14 евро  Сещам се , че в една от предишните теми някой имаше същият проблем , но немога да намеря точно в коя тема беше. Може ли да ми помогнете - какво е решението на проблема???

Да не би да имаш доставка, която е 5.95 Е 

Ами да - но понеже ще използвам ваучер и нали с него немога да използвам код който да ми махне тази такса от 5,95?

Embarassed извинявам се - сега видях ,че сумира двете такси - аз първоначално се ядосах като я видях и не продължих напред
Благодаря и ползотворно пазаруване Simple Smile

# 1 218
Отзиви за това якенце http://www.laredoute.fr/vente-coupe-vent-enfant-garcon.aspx?prod … =2&pos=61_n_n или някой ако има излишно 4-5 годинки моля пишете ми на лични.

# 1 219
Laki , да си жива и здрава, че пусна реф. номерче на чантата. Тъкмо я ровех от няколко дни и се тюхках, че не съм я поръчала. Успях сега, мерси...дано и я получим  Peace
Поръчах си и Пупон-чо пак, имам един от продавалника, чакам един на 3 евро, сега метнах още един на 6евро. Все за подаръци ще ги наместя, много е сладък...направо ми иде да си заръчам и за мен. А и като се сетя, че това беше артикулът, заради който станах за 1-ви път през нощта, за да го "хвана" на 3 евро...Абе шашава работа....
Аз чакам утре поръчката от 27,01, в София е вече, ама днес е дошла.

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 16:17 от Анонимен

# 1 220
Цъфси,Пупончо за колко го взе сега? Че аз си чакам от по 3 Е,ама пуста лакомия...Пък у нас 2 момчета имам ...

# 1 221
Сутринта пуснах поръчка и сега като влизам в саита да я проверя виждам че са ми отказали един артулул, какво трябва да правя? Те сами ли ще ми възстановят сумата или направо ще се върне в картата?Не съм получавала писмо от тях, освен това потвърждение че съм пуснала поръчката.

# 1 222
http://www.laredoute.fr/vente-pull-col-roule.aspx?productid=3241 … minipdp=undefined

Ref :2511177
rose poudre
42/44     
7,00 €
Хваща и други цветове, вкл. и черно, което е 29.90е

# 1 223
Отчет с 1 поръчка и 2 подаръка с код, пътували самосиндикално, защото решили, че няма място в огромните почти празни кашони с олекотените завивки, които дойдоха доста по-рано  hahaha

http://www.laredoute.fr/vente-legging-laque-stretch-facon-reptil … ross%20sell%20pdp - този клин в цвят таупе 34/36 - 3Е. Очаках да е маалко по-тъмно почти към черно. Цветът е тъмно сивкаво-кафеникаво. Ще снимам по-късно. Все още умувам дали е мой стил и дали ще го задържа.

Червеното палте за 10Е (и то май стана форумска униформа  hahaha ) 36 р/р - много приятно. Отговаря на очакванията.

Черна къса рокля за 7Е беше с леко висока талия, джобчета и лек набор отпред - хубава е, от трикотажен плат леко еластична. Пак ми е дълга  hahaha

Жилетката от 5Е с двете копчета на врата - http://www.laredoute.fr/vente-gilet-manches-longues.aspx?product … =1&pos=23_a_n Много приятна и изглежда топла. Стои по-затворено от това на снимката.

Сивото якето от 10Е (като това карираното) ХЛ за мъжа. На мен ми харесва, за размера не знам дали съм улучила. Довечера ще се разбере.

Клинчетата 34/36 за 3Е двата и едно сиво поло за 3Е беше, доста тъничко, но не лошо.

# 1 224
Сутринта пуснах поръчка и сега като влизам в саита да я проверя виждам че са ми отказали един артулул, какво трябва да правя? Те сами ли ще ми възстановят сумата или направо ще се върне в картата?Не съм получавала писмо от тях, освен това потвърждение че съм пуснала поръчката.
Потвърдителното писмо е автоматично.Едва ли ще ти фактурират отказаното.Блокираните пари ще се отблокират автоматично от банката ( 14-45 дни) Peace

# 1 225
Някой да има стария реф.номер на това якенце да се пробвам да го поръчам ако стане http://www.laredoute.fr/vente-blouson-a-capuche-enfant-fille.asp … p;pos=20_n_adidas

BLOUSON
Coloris : BORDEAUX
Taille : 94
Ref : 2800586
Vendu et expédié par :
La Redoute

# 1 226
Цъфс, много се радвам! Дано всичко да е наред!

ДейзиГ, търсих линк на роклето, но уви! Нямам снимка запазена също.Ако този надпис ти говори нещо:
ROBE
Coloris : VERT KAKI IMPRIME   или Robe en twill
                                                      LA REDOUTE CREATION
Taille : 36
Ref : 2539896
Все ми се изплъзваше, поради някаква причина все не успявах да я пусна, а тя била за накрая!

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 16:51 от laki

# 1 227
Потвърдителното писмо е автоматично.Едва ли ще ти фактурират отказаното.Блокираните пари ще се отблокират автоматично от банката ( 14-45 дни) Peace
  bouquet

# 1 228
на мъжкото карирано яке можете ли да ми кажете някакви размери на М и L
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-pur-coton-a-carreaux … minipdp=undefined

Вчера и аз търсих тези мерки и milcky се отзова за размер Л -

Цитат на: milcky
ширина при раменете – 45 см., ширина под мишниците – 57 см., ширина на ластика долу – 48 см., дължина – 68 см., дължина на ръкава по външния ръб – 70 см./ по вътрешния – 56 см., ширина на ръкава горе – 25 см. / долу – 11 см.
 bouquet

благодаря
така като гледам мерките умалено ми се вижда за този номер, вие как мислите?

имам ХЛ - ако вършат работа мерките ще ги меря, мисля че не е умалено
много ще съм ти благодарна, ако кажеш мерките на ХЛ
На ХЛ размерите са
дължина от рамо 67, ширина подмишници 66, ширина при раменете 52, ширина на ластика долу 56, дължина на ръкава от рамото 70, дължина от мишницата 56
Да обърна внимание, че якето се различава от снимката по ластиците - черни са
Според мен якето си отговаря на номера. Аз също поръчах ХЛ и е точно - даже и ръкавите, с които обикновено имаме проблем, че са къси, е точно. Но ластиците на нашето са сиви, а не черни. newsm78

# 1 229
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Лаки благодаря. Аз поръчах много рокли от това намаление, но за 7 евро ще я пусна и без снимка.

Преди малко получих на мейла тракинг номер за поръчка от 03.02.

Общи условия

Активация на акаунт