My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 976
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
някой ще прави ли сколо поръчка да се включа ?

# 256
Добро утро, момичета  Hug

Заредили са добри неща в сайта, който каквото хване ... бързичко в кошницата и поръчка  Grinning

Радвам се, че предизвиках обсъждане на ски каски и очила  Wink Много съм благодарна за полезните ви коментари ... поръчвам каските Худора и по живо, по здраво ... по тях ще се познаем на пистите  Laughing

ПП: пуснах поръчката, получих и автоматичния мейл ... добре че е той, за да знам какво съм поръчала   Crazy Маратонки, якенце и сандалки издебнах между другото... списъка намалява, дано намаленията се запазят още някой ден  Laughing

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 11:33 от ivasl

# 257
  • София
ivasl, и за теб ли ще взимаш каска? Имай предвид, че детските каски в общия случай са регулируеми, к. не е необходимо за възрастен, тъй като вече не му расте главата.  Peace Аз иначе карам без каска, а ти, ако си начинаеща, може би въобще няма да я ползваш... То си е въпрос на личен избор, де!  Hug

# 258
Благодаря за уточнението, Спяща  Grinning  Каските са за децата ... нас "кучета ни яли"  Mr. Green за сега съм без каска. Права си, че за нашите главици, разчитаме само на качествени и количествени промени ... по-големи няма да станат  Joy

# 259
на моето дете взех каска в комплект с очила (маска) от тойса на карера. бяха страшно намалени и изгодни и аз съм много доволна. имайте предвид, че не всички очила пасват на всички каски. поне при големите, но предполагам и при малките. зависи от профила. и при някои съчетания, остава дупка м/у каската и очилата, което не е добре. макар че дечицата едва ли се носят с огрмони скорости по пистата. но все пак не е приятно
относно тези маски, които се слагат под каската. купих и такова. но никола не пожела да го сложи. то си е за студ. но ние не го изкарваме на -20, както на нас ни се случи тая година
аз много препоръчвам да се кара с каска, начинаещ или не. просто на пистите има всякакви хора и дори и вие да си карате контролирано и леко, няма гаранция, че някой няма да ви налети
ще се изненадате колко е удобно с каска Simple Smile
отивам да разгледам и аз пак дали е останало нещо интересно. не можах да заредя с яке за следващата година

# 260
Някой знае ли кодче за нов клиент?

# 261
За първи път се опитах да пусна поръчка и като че ли успях! Thinking
Поръчах това и това:
http://www.mytoys.de/ESPRIT-ESPRIT-Kinder-Jacke/Jacken/Mini-Jung … a01.05.12/2105569
http://www.mytoys.de/killtec-KILLTEC-Kinder-Ski-Overall-Itsy-Che … a01.05.25/2014317
Даже успях да си намеря код в нета - учудвам се на себе си!
Толкова бързах , за да не изчезнат артикулите, че даже не помня как успях да поръчам! Сега пише, че поръчката ми е в процес на обработка!

# 262
Моля, ако някой ще прави поръчка да ме включи  bouquet

# 263
Dennia и ivasl , благодаря ви за топлото посрещане на моя милост в темичката  Hug  Hug  Hug
Dennia страхотни сандалки! Simple Smile

# 264
Моля, заповядай, Hope , такива сме си мили и топли в темичката  Grinning
На Дени сандалките са красиви, но цената им е стресираща  Mr. Green освен за размер, дано се издебнат и с добро намаление  Wink

Мегало, права си за целите ски-маски-шапки-с-отвор-за-очите  Peace
И нашите деца карат без тях, само с шапка, вече и каски ще имат  Peace При вятър и голям студ, сме с компромисен вариант ... половинка от тези маски, нещо като "шал", с лепки на вратлето, специална форма за носле и "дупчици" за въздух ... Каска, очила и половинка маска покриват изцяло детските личица.
И аз съм ЗА карането на колело, ролери, ски и подобни с каска, никога не сме застраховани от себе си и от другите  Peace

# 265
Моля, заповядай, Hope , такива сме си мили и топли в темичката  Grinning
На Дени сандалките са красиви, но цената им е стресираща  Mr. Green освен за размер, дано се издебнат и с добро намаление  Wink
Да, леко е стресираща наистина, но ужасно много ми харесват и ще се прежаля. Намерих си номер в амазон, но ще изчакам да заредят лятната колекция  в Бг, защото да не повярва човек, но тук цените на Geox са по-добри.

Чета си и се образовам по ски-темата Mr. Green. ех, мореееее......

# 266
  • София
пак за заредили сайта, отивам да пусна една бърза поръчка  Mr. Green

# 267
Момичета,защо не мога да видя линковете ви-отваря ми главната страница само... Thinking

# 268
  • гр.Добрич
Защото тези артикули са се изчерпали.

Гледам, гледам, но всичко, което ми допада обърнато в лева е  #Crazy

# 269
Спинки,мерси! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт