My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 401
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Момичета, помогнете!
След като писах на Тойса, че са ми изпратили грешен пакет с артикули, те ми пратиха това писмо:

vielen Dank für Ihre E-Mail an myToys.de.

Wir bedauern, dass offenbar ein falsches Paket an Sie versandt wurde. Bitte senden Sie es komplett
an uns zurück.

Adressieren Sie Ihr Paket an folgende Anschrift:

Retourenstelle myToys.de GmbH
Hafenstr. 13 Tor 7
DE-63450 Hanau

und geben Sie es in der nächstgelegenen Filiale Ihrer nationalen Postgesellschaft ab. Bitte vergessen Sie nicht,
dem Paket einen ausgefüllten Retoureschein beizulegen. Sollten Sie diesen nicht mehr besitzen, genügt auch ein
formloses Anschreiben, aus dem Rechnungs-und Kundennummer, zurückgesandter Artikel, Grund der Rücksendung
sowie diegewünschte Form des Ersatzes hervorgehen.

Die Rücksendungskosten müssten Sie zunächst verauslagen. Wir können Ihnen diese aber zurückerstatten, wenn
Sie uns eine Kopie der Portoquittung zukommen lassen - am besten per Fax unter +49 30 - 726 201 444 oder per
E-Mail an service@mytoys.de. Geben Sie bitte Ihren Namen, Ihre Rechnungs- und Kundennummer, sowie Ihre
internationale Bankverbindung für die Rücküberweisung mit an.

Über den Eingang Ihrer Retoure in unserem Lager und die dafür vorgenommene Gutschrift werden Sie von uns per
E-Mail benachrichtigt.

Bitte beachten Sie: Bei Bestellungen, die per Kreditkarte abgewickelt werden, erhalten Sie für den retournierten Artikel
eine Gutschrift auf Ihr Kreditkartenkonto. Dies erfolgt automatisch und kann von uns nicht verhindert werden. Sollten
Sie eine Neulieferung wünschen, wird Ihrem Paket eine Rechnung beiliegen, die Sie nach Erhalt der Ware durch Überweisung
ausgleichen müssten, da die Rückbuchung auch in diesem Falle stattfindet.

Gern können wir Ihnen diese Informationen bei Bedarf auch noch einmal in englischer Sprache zukommen lassen.

Um die eigentlich bestellten Artikel noch zu erhalten möchten wir Sie bitten, einfach noch einmal eine neue Bestellung unter
www.myToys.de aufzugeben.

Für die entstandenen Verzögerungen möchten wir uns entschuldigen und verbleiben

mit freundlichen Grüßen

Ihr myToys.de Kundenservice / Sebastian Polley

Bitte senden Sie bei einer Antwort die ursprüngliche Nachricht mit.
Wir können so Ihre Anfrage schneller beantworten.
Vielen Dank!

То е ясно, че ще им го пращам обратно, но как точно стои процедурата с връщането? Ще бъда благодарна ако някой обясни по-подробно!

# 601
  • София
Hary, опаковаш заедно с описателните листи, които би следвало да са вътре в кашона на грешните неща, надписваш го с адрес на получател и подател, носиш в пощенския клон и пускаш по мой съвет препоръчано до тях. Бележката за платени пощенски изпращаш за предпочитане по факс, може и да я снимаш и да им я пуснеш на мейла, за да може да ти възстановят разходите.  Hug

# 602
  • В реалността
Здравейте мили дами. Отдавна не бях чела темата - откакто ми изпилиха нервите покрай коледното пазаруване, но наближава РД на детето и пак почнах да се заглеждам.
Можете ли да дадете някакви отзиви за някоя от теси къщи, или да препоръчате някоя, но пак за тази сума горе-долу.

http://www.mytoys.de/Eichhorn-Gro%C3%9Fes-Puppenhaus/Eichhorn/Ei … .05.02.04/2060850

http://www.mytoys.de/Eichhorn-Puppenhaus-Villa/Puppenh%C3%A4user … a02.06.08/2181879

Благодаря   bouquet

# 603
  • София
Ама, това е мн. тъпо - Hary им пише, че по погрешка са й пратили повече неща, а те искат тя да им плати пощ. разходи и после да чака да й ги възстановят.  ooooh! Аз на нейно място май бих им писала да си намерят др. вариант...

# 604
  • гр.Добрич
Jáne ღ, ние имаме подобна на тази
http://www.mytoys.de/Eichhorn-Bauernhof-37-tlg/EICHHORN-Weiteres … r01.12.05/2060852
купувана е от Хиполенд. Бих казала, че са качествени продуктите им. Баткото много си игра с нея. Сега малките начупиха къщичките, но те са още неосъзнати и много ги блъскат. Grinning твоето момиченце е почти на 4г., така че предполагам, че ще я пази.

# 605
  • В реалността
Благодаря spinki, това също е интересен вариант.

# 606
Момичета, нещо изпуснах за комсед, какви са тези талони и откъде се взимат, аз си мислех че отиваш и пазаруваш на -50%  newsm78
На вратата служителка на магазина раздава талончета, но днес намалението вече не е 50, а 40%! Peace
дали на всичко важи намалението, аз искам за бебешки играчки и най вече търся уолкер и на фишър прейс играчка с мелодии и светлина за легло?

# 607
  • София
Jáne ღ виждала съм ги тия къщурки в магазина на айхорн /или както се чете/, много са сладурски, и ми направи впечатление, че цените бяха дори една идея по ниски от тойса. Това беше обаче края на миналата година, тук в Бг не се знае кой и кога си вдига цените.
Гледах ги в магазинчето им на пазара в люлин, сигурно имат и в други части на  Сф.

# 608
Jáne ღ виждала съм ги тия къщурки в магазина на айхорн /или както се чете/, ....
...
Гледах ги в магазинчето им на пазара в люлин, сигурно имат и в други части на  Сф.

Може ли по-точно описание на местоположението на този магазин?
А голям ли е асортимента?

Извинете за спама, но търся определени неща на Айхорн.

# 609
  • В реалността
Кофти, ама в нашия град такивИ работи нЕма. Затова гледам в нета.

# 610
  • София
DarkViolet ще се опитам да обясня ... дано ми се получи  Hug. Отворям бг мапса и така ще обяснявам.
Значи бул. Захари Стоянов - заставаш с гръб към кръстовището с ул. Панчо Владигеров. Има автобусна спирка в дясно, и до нея аптека, офис на мобилен оператор, разни други магазинчета, и едно като арка - влизаш в пазара от там, под арката /точно като влезеш под нея отсреща ти се падат пици на парче/, и хващаш първата алея вляво. Магазинчето се намира вляво, мъничко е, пред него бяха изнесени дървено конче за люлеене, дървена дъска, дървено столче. Внимавай да не го пропуснеш, наистина е мнооого малко, но пък беше добре заредено.
http://www.mytoys.de/Eichhorn-Rollbahn-Haus/EICHHORN-Weiteres-Sp … r01.12.05/1213154 ето това роли по спомен беше към 21 лв.
Аз взех една низанка - http://www.simbatoys.de/en/brands__products/eichhorn/bead_chaser … ?sArtNr=100003701, беше или 6 или 8 лв.  newsm78, не помня добре.

# 611
момичета,днес статуса на потъчката ми се промени-пише,4е е изпратена,има един 12 цифрен номер,но не мога да го проследя.може ли да ми кажете как да го направя,благодаря
ето какво ми пише http://www.prikachi.com/images/121/3122121M.png

# 612
момичета,днес статуса на потъчката ми се промени-пише,4е е изпратена,има един 12 цифрен номер,но не мога да го проследя.може ли да ми кажете как да го направя,благодаря
Деничке, хайде пак да прочетеш какво ти обясних няколко страници по-назад, като наблегнеш на написаното за този бутон Mr. Green Имаш и един сторниран артикул/клин/, т.е. няма да го получиш него.

Последна редакция: вт, 22 мар 2011, 14:45 от Dennia

# 613
Здравейте, първо признавам че не следя темата, защото както всички имаме достатъчно играчки а изкушението е голямо.......... Големият ми син скоро има рожден ден обаче и ми хрумна идеята за метална детска ръчна количка. Тъй като няма да може да дойде навреме, дори да се включа в поръчка, искам да попитам случайно дали някой няма излишна. Извинявам се, също, че въпроса не е много по темата.
Лек ден на всички   bouquet

# 614
Деничке, хайде пак да прочетеш какво ти обясних няколко страници по-назад, като наблегнеш на написаното за този бутон Mr. Green Имаш и един сторниран артикул/клин/, т.е. няма да го получиш него.
благодаря ти,мила,чак сега ми излиза информация за проследяването,сутринта нямаше нищо.това ми е първата поръчкаи затова се притеснявам.имам сега друг въпрос,до гърция  ще Д ойде по пощата или по DHL,може ли да я проследя до атина ,ще има друг номер ли за проследяване,изинявайте за питането ми,за втората поръчка нещата ще са ми ясни вече!благодаря ти много за отговора!!!

Общи условия

Активация на акаунт