My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
sonnenschein® , хубави са си каските Худора, нищо им няма ... важното е да са на главичките, нищо че понякога се поти косата  Wink
Важното е, че нямаш бутонче за сторниране, Спящата  Grinning По-бавничко обработват поръчките, но пък пристигат за около 2 седмици ... в пощата. Скоро ще се похвалиш!
Сноуи, каквито и обяснения да се дават за артикулите, които не се доставят извън Германия ... е все тая ... не може да се поръчват на Бг адрес. Ученически раници ... има много и все повече зареждат, различни марки, на различни цени ... колко искаш да ги намалят?
Ина  Heart Eyes  много си права ... тоз път се изложих повече от нормалното  hahaha на всичкото отгоре, ангажирах друг човек да й търси дрешките, че са от ук сайт, а там не винаги се доставя всичко поръчано ... Сега ни парички, ни дрешки ... остана ми положителния опит  Mr. Green
Дени  Laughing Пумпелинка ми харесва Joy  още ме държи инерцията и току виж продължа с поръчките ... само да попадна на нашия размер  Mr. Green Не само че са скъпи и пре-скъпи тези дрешки, но и размери няма ... ще се наглежда, какво да се прави  Laughing

Бамби  Heart Eyes  Памполината е точно вашите размери  Laughing  нали Дени  hahaha Великденските  неща са мноооого приятни за разглеждане  Grinning

# 466
  • Марс
Ех, защо, защо все се свършват маратонките за има - няма 10 минути, докато се заформи поръчката и хоп, няма ги  Sad

# 467
Евчо  Simple Smile не страдай за маратонките ... все пак 10 мин са издържали  Laughing Имам любими неща в "наблюдавани", които докато слажа в кошничката и сама си пусна поръчката с пълна доставка ... вече ги няма  Joy

За ученическите раници: наистина от няколко дни има много модели, най-различни десени и герои ... някои намалени, други не толкова.
Ето тази съм харесала за сина http://www.mytoys.de/UNDERCOVER-Scooli-Ranzenset-Spiderman-5-tlg … a01.01.01/2170766 нищо, че още е малък ... само се колебая между нея и Бакуган-Гормити и подобни грозници ... и ако някой има този модел, независимо от десена, да ми подскаже колко са големи страничните джобове ... събират ли бутилка за вода ... обикновена пластмасова и термо-шише   bouquet

# 468
Да , да много са сладки, но аз търся бяло яке , но уви не намирам никъде. Великденските нещица довечера като си легне малката и съм на линия да ги разгледам на спокойствие.

# 469
http://www.prikachi.com/images/4/3103004W.png
направих днес първата си поръчка,ползвах и намалението от 10 евро
да се надяваме,че всичко ще е наред

# 470
Да , да много са сладки, но аз търся бяло яке , но уви не намирам никъде. Великденските нещица довечера като си легне малката и съм на линия да ги разгледам на спокойствие.
Е, хайде сега бяло,бяло.................колко време ще е бяло Mr. Green, слушай Ивето hahaha
От тематичните, ето това много ми хареса. Иве, Диди ако ви доскучее пак Whistling пъхнете ми едно такова в кошничката.

# 471
аз също мерси за велидкенските яйца на плеймобил!!  Flutter
да не повярвате, но май си избрах скутер Crazy първата ми идея 205 худора май ще се окаже вярната  Mr. Green в крайна сметка имат и спирачка и дръжка и е за над 5, а не 6 и нагоре години, и е на хубава марка Peace

# 472
та, кога, казвате, ще се организира великденска поръчка  Simple Smile

# 473
  • София
..... да не повярвате, но май си избрах скутер Crazy .....

newsm18

# 474
 Иве, благодаря много за информацията за раничките.
 Надявам се да си харесам нещо и аз.
 Поздрави !

# 475
..... да не повярвате, но май си избрах скутер Crazy .....
newsm18
hahaha hahahaа с каската какво стана .......... hahaha
Аз съм за розовото мини микро, намерих го и в Бг на същата цена, но не бързам защото ще е за РД, а купя ли го сега ще се изкуша да й го дам. Flutter.....сега да те  разколебая пак Mr. Green
ninochka, сега ти погледнах лентичката и видях, че децата ни на една дата са раждани Heart Eyes

# 476
Иве, благодаря за линка за ролерите на Худора.  Hug И номерацията ме устройва, но диването сега пък не искала розАви!  ooooh!

А скейтборд някой поръчвал ли е? Че ми се струват доста евтини и се чудя дали са качествени.  Rolling Eyes
За завършването на втори клас съм обещала скейтборд! Ако завърши разбира се!  hahaha
Но искам от сега да поръчам, че после като се роди бебето ще е мисия невъзможна!  Crazy

Жасмин нещо се губи? И те имаха ролери с нейната девойка май!  newsm78

# 477
# 478
# 479
Аз искам да ви похваля едни комплекти за оцветяване, които всъщност стават на картина с рамка /включена е в комплекта/. Ето тези: http://www.mytoys.de/Malen-nach-Zahlen/KID/de-mt.bs.fe02.02/?fil … rand.Ravensburger
Това подарих на племенницата ми и ето готовия резултат, тя е много доволна, днес го е носила в училище, за да се похвали. Свети в тъмното /участъците, които са минати със специалната боичка/.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 07:12 от ИнаТ

Общи условия

Активация на акаунт