My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 478
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
... Да се похваля, че кр. ми карта е готова, само трябва да си я взема от банката, че пропуснах много неща от намаленията и започва дебненето  Mr. Green
hahaha точно мислех да заровя моите карти някъде, където човек не минава, на Луната, може би за по-сигурно  Joy   Добре дошла в света на изкушенията  Mr. Green  Мноооого са сайтовете, в които можеш да си разработваш картата ... не се ограничавай  Grinning

# 646
отпадам от общата поръчка  Wink

# 647
получих този код за подарък от сайта www.ambellis.de     BLUSVN118635   
http://images.mytoys.com/newsletter/de/dyn/ordstart/os2217087.jpg

# 648
Момичета, моля помагайте ако можете за размерите на Naturino. Искам да пускам нещо като сандали, обаче попаднах на две коренно противоположни информации относно размерите. Става дума за тези http://www.mytoys.de/NATURINO-NATURINO-Levu-Kindersandalen/Mini- … .23.05.12/1966264
Крачето на моя господин е 17 см, ако имате обувчици 28,29,30 номер, моля дайте някакво инфо колко е стелката , за да се ориентирам

# 649
Чудна работа, защо не ми отваря сайта  newsm78 да  не са отворили още ли  Rolling Eyes

П.П. Дааа, и на мен ми отваря вече, но защо толкова късно  Thinking

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 09:30 от -Рея–

# 650
Чудна работа, защо не ми отваря сайта  newsm78 да  не са отворили още ли  Rolling Eyes
на мен ми го отваря, но все пак е минал час от твоя опит Simple Smile

# 651
здравейте,някой би ли ми изпратил на лични действащ в момента код за 10Е,че намирам само за подарък.Благодаря ви предварително  bouquet

# 652
Момичета имам в пощата кодове за подаръци, ако ви вършат работяа ги ползвайте / не виждам до кога са актуални/

MT289WDAH886 -myToys-Wandhänger (ohne Dekoration)

5ATP7FVX9W3R -Sammeldöschen Prinzessin Lillifee mit Stickern

MYTOY3FLAS3H-myToys.de Trinkflasche

Последна редакция: сб, 26 мар 2011, 15:47 от veni-b

# 653
Здравейте,

бих искала да се включа в обща поръчка,ако има скоро.

# 654
Добро утро, момичета ,моля някой да ми помогне с линка на такива стълбички за деца за баня, или стъпъла или не знам как точно ги наричат. Виждала съм тук такива, но ми е трудно да г иоткрия, защото не зная как да ги търся. Благодаря Hug

Както и моля за размер на тези сандалки адидас, има номер 26 - поне приблизително, ако някой има подобни
http://www.mytoys.de/adidas-ADIDAS-Kinderbadeschuhe-Tareeva-K/Mi … .01.06.19/1807343

# 655
# 656
  • Sofia
Лелеее, изобщо не пишете, на втора страница сме изпаднали Wink

Имам излишно едно колело : цък  и един боби кар: и цък + лост за бутане, който не откривам + предпазители за обувки .

Някой ако се интересува, на ЛС  Peace

п.п. Тези които следят темата, вероятно знаят, че са почти нови  Crossing Arms

Последна редакция: нд, 27 мар 2011, 22:37 от Shantal

# 657
  • София
Ей Шантал, викам си ето какви хубави оферти, а то всичко розово, другия път вземай по унисекс цвят  hahaha. Или ще се ходи на поправителен за момиченце  Joy.

# 658
  • Русе
Ей Шантал, викам си ето какви хубави оферти, а то всичко розово, другия път вземай по унисекс цвят  hahaha. Или ще се ходи на поправителен за момиченце  Joy.

И аз това си помислих за цветовете  Grinning

# 659
Ако някой иска да спести малко - JCFCXRCYJKJH  - 8 euro намаление до 30.04  ,може би и вие имате, незнам дали са персонални!

Общи условия

Активация на акаунт