My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 460
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • 2 етажа над тавана
Момичета и момчета/предполагам има/, имам няколко кода за 5Евро отстъпка при покупка над 25 евро, важат до 31 .03, ако някой поръчва до тогава, да се възползва. Съжалявам, че малко късно ги пускам, дано свършат работа на някого:

HNJJ7NPCCKEC
HTMFWHHKCFLA
N3ADAF4E4LJL
KRJM4R3NPXMK
CRJWEWJKA4N9
RWJHRPY47N3N

# 661
Привет, пазаруващи!  Simple Smile

Харесала съм си няколко варианта на колело без педали от тойс-а. Simple Smile
Разгледах сайта набързо, както и първата страница тук и последните няколко. Но не успявам да се ориентирам откъде мога да взема този код за 10-те евро отстъпка за нов клиент?  newsm78 Ако можете да ме упътите, ще съм благодарна!  Simple Smile Та - стана ясно, че съм нова, боса, гола и т.н.  Mr. Green

И още нещо - поръчвали ли сте такива "големи" неща? Те тези колелета са около 3-4 кила де, не е нещо грамадно, но все пак... мисля, че са и обемни.. Леко ме притесняват тези наши пощи  Whistling.  Та - много "издънки" ли има?  Rolling Eyes

И последно  Laughing - скоро ще правите ли обща поръчка? И кой ги прави - само двете Софийски мами от първа страница или..? Аз си разбирам немски и ще си се оправя самичка, но пък ако може да се делне доставката - защо не  Flutter.

Леле, как ви засипах с въпроси  Blush Ще прощавате, нали  Heart Eyes. Много ще съм ви признателна да вкарате в пътя една загубена овчица като мен  Whistling  Hug

# 662
  • София
Усмихнато, на първо място виж дали това дето си го харесала се доставя до БГ  Wink. Ето този надпис стои под повечето колела Nur in Deutschland lieferbar.

# 663
Лелеее, изобщо не пишете, на втора страница сме изпаднали Wink

Имам излишно едно колело : цък  и един боби кар: и цък + лост за бутане, който не откривам + предпазители за обувки .

Някой ако се интересува, на ЛС  Peace

п.п. Тези които следят темата, вероятно знаят, че са почти нови  Crossing Arms

Аххх, Shantal аз миналата седмица питах за този Кетлер в темата, но понеже, не се включи си поръчахме в четвъртък един "Смарт Трайк" от Ибей.  Blush  Whistling Ще се изям от яд!  Laughing
Защо го продавате? Кое не ви допада?

Моя съседка продава този "мъжки"  Grinning Кетлер : http://www.sportdepot.bg/products/velosipedi-skuteri-roleri-skei … -detski-velosiped

Купуван е от МайТойс, ползвали са го два-три пъти на вън, младежа упорито отказва да се вози на него - мисля че ми каза че ще го продава за 70 лв., ако някой се интересува да ми пише да я питам за подробности.  Peace

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 11:38 от Jen_Jen

# 664
Усмихнато, на първо място виж дали това дето си го харесала се доставя до БГ  Wink. Ето този надпис стои под повечето колела Nur in Deutschland lieferbar.

Баш-баш  Laughing. Тъкмо изпратих линковете на мъж ми и видях, че двете, които най-много ми харесват, не се пращат до чужбина  Mr. Green. Сега мислим схеми някой да ни ги прати лично  Wink

# 665
Сис, добре дошли в отбора Simple Smile
Тежички са колелетата, нашето е 5 кг.; иска се малко практика докато децата му хванат цаката, но те са умнички, бързо се справят Simple Smile
Дано да си намерите подходящо, което се доставя в БГ  Hug

# 666
Сис, ха добре дошла и от мен:)
Ако ти се харчат повечко пари, може да вземете Пуки от бг, тук цените са същите като в тойса, а колелетата са хубави и си държат цените, т.е. ще можеш после да го продадеш. Ние отскоро сме с такова и за сега е голям хит:
http://www.mytoys.de/PUKY-PUKY-Laufrad-Standard-rot/Laufr%C3%A4d … a02.07.07/1682753

# 667
Хаха, Меги и Сикрет  Heart Eyes  Hug

Даа, и Пукитата съм ги гледала и ми се ще да ги пробваме и видим "на живо" Simple Smile. Пък и иначе не мисля, че ще ми е проблем де, имам си близка приятелка в Немско и ще я хвана за канарче нея  Mr. Green

# 668
Момичета, моля помагайте ако можете за размерите на Naturino. Искам да пускам нещо като сандали, обаче попаднах на две коренно противоположни информации относно размерите. Става дума за тези http://www.mytoys.de/NATURINO-NATURINO-Levu-Kindersandalen/Mini- … .23.05.12/1966264
Крачето на моя господин е 17 см, ако имате обувчици 28,29,30 номер, моля дайте някакво инфо колко е стелката , за да се ориентирам

имаме блу ботъл, мисля лейбъл на натурино са. 28ми номер. ако ти върши работа, мога да премеря довечера стелката. но не са сандали, а затворени обувки

# 669
Момичета, моля помагайте ако можете за размерите на Naturino. Искам да пускам нещо като сандали, обаче попаднах на две коренно противоположни информации относно размерите. Става дума за тези http://www.mytoys.de/NATURINO-NATURINO-Levu-Kindersandalen/Mini- … .23.05.12/1966264
Крачето на моя господин е 17 см, ако имате обувчици 28,29,30 номер, моля дайте някакво инфо колко е стелката , за да се ориентирам

имаме блу ботъл, мисля лейбъл на натурино са. 28ми номер. ако ти върши работа, мога да премеря довечера стелката. но не са сандали, а затворени обувки
Премери все пак, да се ориентирам за Натурино - то, благодаря ти предварително   bouquet

# 670
Премери все пак, да се ориентирам за Натурино - то, благодаря ти предварително   bouquet
Нямам точно тези номера, но по мои изчисления вървят през 0,5-0,6см. Имам Натурино номер 24-16см. стелка и номер 26-17,2см. Peace

# 671
Днес получих поръчка си,но едно от нещата липсва, а е вкл'чено във фактурата.Някой имал ли е такава случка.Дали ще ми го пратят или ще ми върнат парите?Може ли да ми дадете мейла на който трябва да има пиша?
Благодаря   bouquet

Последна редакция: пн, 28 мар 2011, 17:25 от kremstef

# 672
kremstef, това им е най-новата практика  Mr. Green Виж си извлечението от банката колко са ти изтеглили. Последният път и аз имах фактуриран продукт, който отсъстваше в кашона. Писах им, а те ми отговориха, че бил свършил впоследствие и въпреки че е фактуриран, не са изтеглили парички за него. Проверих си в извлечението и се оказа точно така, бяха си дръпнали по-малко парички  Peace

# 673
  • София
Здравейте. Прочетох първа страница и отгоре-отгоре темите, но не ми стана ясно, когато артикула не се доставя до България, може ли да се използва доставчик, който да направи това? Благодаря ви предварително за отговора.
Харесала съм си столче за кола, което се доставя само в Германия.

# 674
  • Sofia
Аххх, Shantal аз миналата седмица питах за този Кетлер в темата, но понеже, не се включи си поръчахме в четвъртък един "Смарт Трайк" от Ибей.  Blush  Whistling Ще се изям от яд!  Laughing
Защо го продавате? Кое не ви допада?

Мен ако ме питаш ми допада много, а Дребната гад каза "аз бих го карала, но сега не ми е възможно" и така се отнася към всички превозни средства, които има и е имала, а аз като една спортна натура не мога да преживея факта , че не ги отразява и само купувам нови и нови с надеждата, че все пак ще успея да я заинтригувам  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт