My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 454
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Картата ми е чисто нова, както и регистрацията. Изписвам код за безплатна доставка, а сайта ми отговаря, че кода важи само за първа поръчка и нови клиенти   Confused
Някакви идеи какво да правя  newsm78

Здравейте. Прочетох първа страница и отгоре-отгоре темите, но не ми стана ясно, когато артикула не се доставя до България, може ли да се използва доставчик, който да направи това? Благодаря ви предварително за отговора.
Харесала съм си столче за кола, което се доставя само в Германия.
Една мама, чийто мъж пътува всяка седмица до Германия ми е доставяла поръчки срещу съответния процент, който е по - нисък, от колкото на единствения доставчик, който аз открих. Ако те интересува, мога да ти дам НИК-а й  Peace

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 08:13 от -Рея–

# 676
За съжаление са ми ги дръпнали парите.Снощи обърнах внимание на найлоновия плик в който бяха сложени едни детски бикини(който аз сметнах,че са подарък от сайта) на него има баркод и описание на артикула,който липсва.Предполагам че така е станала грешката.

# 677
  • София
За съжаление са ми ги дръпнали парите.Снощи обърнах внимание на найлоновия плик в който бяха сложени едни детски бикини(който аз сметнах,че са подарък от сайта) на него има баркод и описание на артикула,който липсва.Предполагам че така е станала грешката.

Да, при мене беше същото (вместо блузка ми бяха пратили игра с етикет и баркод на блузката).  Peace

# 678
Добро утро момичета!
Имам въпрос, горе долу колко дни след като в статуса на поръчката ви се появи
 Die Sendung wird ins Zielland transportiert получавате известие от пощата?
Мерси предварително за отговорите  bouquet
Също и кога си изтеглят парите от картата?

# 679
А може ли да се плаща с дебитна Маестро? Или въобще какъв е варианта за плащане? Трансфер ще струва 28 евро, които някак си не ми се дават излишно.

За втори път ми отказаха поръчка с кредитна карта на Рфз защото е издадена в Австрия, а получателя на стоките е Бг, системата им сигнализирала че е подозрителна транзакция.

Писах им да говорят с моята банка.

# 680
Аххх, Shantal аз миналата седмица питах за този Кетлер в темата, но понеже, не се включи си поръчахме в четвъртък един "Смарт Трайк" от Ибей.  Blush  Whistling Ще се изям от яд!  Laughing
Защо го продавате? Кое не ви допада?

Мен ако ме питаш ми допада много, а Дребната гад каза "аз бих го карала, но сега не ми е възможно" и така се отнася към всички превозни средства, които има и е имала, а аз като една спортна натура не мога да преживея факта , че не ги отразява и само купувам нови и нови с надеждата, че все пак ще успея да я заинтригувам  Crossing Arms

Хахаха, ще ме скъса твоята сладуранка от смях.. Joy  hahaha  Joy  hahaha  Joy Какви изречения могат да творят само!  Heart Eyes
Ами както казах - ще се изям от яд, че вече поръчах! (и нашето е хубаво де, но не ми се занимаваше с Тойса да поръчвам Кетлера)  Grinning

# 681
Jen_Jen  не се ядосвай защото Shantal го продава, точно толкова, колкото струва в момента в Тойса, 120 лв  ново. Peace

http://www.mytoys.de/Kettler-KETTLER-Dreirad-Happytrike-Prinzess … .29.13.03/1923125

# 682

Да, при мене беше същото (вместо блузка ми бяха пратили игра с етикет и баркод на блузката).  Peace
И какво стана?Писа ли им?Пратиха ли ти блузата или ти върнаха парите?

# 683
  • София

И какво стана?Писа ли им?Пратиха ли ти блузата или ти върнаха парите?

... На мене така веднъж ми бяха пратили една игра вместо блузка, малко по-скъпа. Писах им, че щерката я е харесала и им предложих да си дръпнат няколкото евро разлика от картата ми. Те ми отговориха да задържа играта и че нищо няма да теглят, защ. вината била тяхна...

# 684
Спящата,къде има писа на кой имейл,че неможах да го намеря?
Благодаря много  bouquet

# 685
  • София
Спящата,къде има писа на кой имейл,че неможах да го намеря?
Благодаря много  bouquet

Обикновено давам Reply на мейла за поръчката.  Peace

# 686
Премери все пак, да се ориентирам за Натурино - то, благодаря ти предварително   bouquet
Нямам точно тези номера, но по мои изчисления вървят през 0,5-0,6см. Имам Натурино номер 24-16см. стелка и номер 26-17,2см. Peace

bouquet Dennia, много ми помогна  Simple Smile

# 687
Момичета, за колко време пристигат поръчките? Четох първа страница, но ме интересува ако поръчам днес или утре най-късно дали до Великден ще съм си получила нещата  newsm78

И още едно питане, от кой сайт пазарувате - mytoys.de или mytoys.com? Според моя мъж двата сайта били еднакви с тази разлика, че единия е на английски , другия на немски.
Но на мен нещо не ми се вярва  Wink

# 688
  • София
Здравейте момичета.
Много харесвам дървените колелета без педали.Бих искала тези от вас,чиито дечица са ползвали такива да дадат мнения за тях.
Ето за тези става въпрос.
Благодаря много.  bouquet

http://www.mytoys.de/Beeboo-BEEBOO-Holzlaufrad/Laufr%C3%A4der/Fa … a01.05.04/1524534

# 689
 момичета може ли код за нов клиент?

Общи условия

Активация на акаунт