My Toys - В света на играчките - 39!

• 39 430
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Розовата долина
Здравейте,момичета!!
Искам да си поръчам една детска количка и сайта и сега разучавам нещата.Не ми стана ясно,обаче,пратките с БП ли пристигат или с Интерлогистика?Защото в нашият град(Казанлък)няма такава куриерска служба и в такъв случай кой ще го достави?И друго,цените крайни ли са или начисляват и ДДС?Защото в началото веднъж пише,че не се наичслява,и веднъж,че се наислява.Не ми стана ясно newsm78

Първо виж дали количката се доставя до БГ.
Вече не се доставят нещата с Интерлогистика, а с БП.
Цените, които виждаш, ако не си се регистрирала не са крайни. Като влезеш в профила ти - ще ги видиш окончателни.
А сега след като идват с БП за колко време идват нещата,че да не мине лятото и да не мога да си ползвам лятната количка Laughing.А иначе се доставя до БГ,ето за това става въпрос:http://www.mytoys.de/Hauck-Liegebuggy-Capri-charcole-purple-2011 … a02.07.01/1913729
Сега пак ли следите къде е пратката?
Станаха много въпросите ми

# 721
inka2005,моята поръчка дойде за 10дни Peace
Липсваше об Peaceче дин артикул ето това http://www.mytoys.de/Spearmark-Lampenschirm-aus-Papier-Winnie-th … c01.16.03/2066383
Писах им и ми отговориха това:

Wir bedauern, dass wir Ihre Bestellung nicht zu Ihrer Zufriedenheit ausgeführt haben.

Eine Nachlieferung des fehlenden Artikels "SPEAR Lampenschirm aus Papier, Winnie the Pooh" haben wir für Sie bereits veranlasst.

Wir hoffen, Ihrem Anliegen hiermit entsprochen zu haben und verbleiben

mit freundlichen Grüßen

Ihr myToys.de Kundenservice / Mandy Gärtner

Можете ли да ми помогнете с превода,че нещо неразбирам какво имат предид.

# 722
  • София
inka2005, аз поръчах на 12.03. събота и поръчката ми пристигна вчера.  Peace

# 723
  • София
ботушите на адидас някой виждал ли е на живо , за да сподели мнение :
http://www.mytoys.de/adidas-ADIDAS-Kinder-Winterstiefel-adiSNOW- … a02.17.06/2002084
да се цитирам пак и за да не е само спам да  споделя че получихме на худора тротинетката. Ето тази http://www.mytoys.de/Hudora-Scooter-Big-Wheel-205-orange/Scooter … a01.10.03/1866979
и мога да кажа само че е страхотно качество!
Някой се колебаеше дали да я вземе за 7-8 годишно момиче - ами смятам че ще е перфектна . На моята кака и е доста големичка , но тя има опит на колела Simple Smile и успя да я подкара. До 100 кг е и става и за родителите  thumbsup

# 724
  • Розовата долина
Аз пак да попитам нещо.Поръчах въпросната поръчка и ми изпратиха потвърдителен мейл,в който обаче на адреса си виждам,че не е написан градът ми,а само пощенският код.Това нормално ли е?
Ето това е написано:

Lieferadresse:
Tania Hristova

kv.Vasil Levski 21

BG-6100 ap.38 vh.V

# 725
  • София
Здравейте,момичета!!
Искам да си поръчам една детска количка и сайта и сега разучавам нещата.Не ми стана ясно,обаче,пратките с БП ли пристигат или с Интерлогистика?Защото в нашият град(Казанлък)няма такава куриерска служба и в такъв случай кой ще го достави?И друго,цените крайни ли са или начисляват и ДДС?Защото в началото веднъж пише,че не се наичслява,и веднъж,че се наислява.Не ми стана ясно newsm78
Благодаря предварително!!
pavlo_deni,доколкото чета вчера е пристигнала в страната,която си посочила,като крайна,т.е.крайната цел

Вече доставят с БГ-пощи (в Германия са DHL).  Peace За ДДС-то ще погледна, че аз ползвах кода за РД си.

Цените са с немското ДДС, така като гледам са ми начислили още 1% (разликата м/у бълг. от 20% и тяхното от 19%).

За доставката с БГ-пощи (проследяване и т. н.) е достатъчно добре обяснено в първия пост.  Peace На мене поне информацията ми беше напълно достатъчна, за да направя поръчката (случвало ми се и преди да поръчвам, но тогава бяха още с Интерлогистика).  Hug

# 726
inka2005,моята поръчка дойде за 10дни Peace
Липсваше об Peaceче дин артикул ето това http://www.mytoys.de/Spearmark-Lampenschirm-aus-Papier-Winnie-th … c01.16.03/2066383
Писах им и ми отговориха това:

Wir bedauern, dass wir Ihre Bestellung nicht zu Ihrer Zufriedenheit ausgeführt haben.

Eine Nachlieferung des fehlenden Artikels "SPEAR Lampenschirm aus Papier, Winnie the Pooh" haben wir für Sie bereits veranlasst.

Wir hoffen, Ihrem Anliegen hiermit entsprochen zu haben und verbleiben

mit freundlichen Grüßen

Ihr myToys.de Kundenservice / Mandy Gärtner

Можете ли да ми помогнете с превода,че нещо неразбирам какво имат предид.

ще ти я доставят допълнително

# 727
мегало,благодаря ,много ме зарадва  bouquet

# 728
И аз да се похваля за поръчаното столче за кола и още няколко неща покрай него  Mr. Green на 30.03 днес получих е-mail за проследяване. Както и предполагах поръчката е разделена.Столчето е отделено и този път нямам отказани артикули.  newsm44. Сега скутера ме мъчи, всъщност по-скоро щерката с нейните изисквания първо бе розов сега черен искала... ooooh!

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 22:06 от krea1

# 729
момичета, много моля някой, имащ сандалките индиго като тези напр. да каже р-р на около 26-27 номер Praynig че ще се поръчва скутер Crazy Heart Eyes и може и сандалки да добавя Peace и всъщност и мнение за тях, ако имате. май покритието вътре не е текстил, а "винил", т.е. го разбиурам неюо изкуствено, да не спарва лятото Crossing Arms

# 730
inka2005, аз поръчах на 12.03. събота и поръчката ми пристигна вчера.  Peace
Странно колко се е забавила, аз поръ4ах на 26 и в4ера ве4ерта си взех колета, а втория утре, тъкмо да похваля за скоростната доставка и видях 4е питате.

# 731
  • София
...

Спящата , в сайта на български пощи ще бъде отразено кога пратката влиза в Бг. В този на ДЧЛ няма да има движение след като напусне Франкфурт. Два дни след като влезе в Бг можеш да си я търсиш в пощата.

Dennia, още веднъж мн. благодаря за инфото!  Hug

Само за протокола - след като влезе в БГ, на следващия ден след 16 часа пратката ми беше в нашия пощ. клон. И още нещо - че пратката е влязла в БГ вече се вижда и в ДЧЛ (без да се вкарва международния й код): http://nolp.dhl.de/nextt-online-public/set_identcodes.do?lang=de … ;idc=229303727987 (29.03.11 09:07 Uhr  BG Die Sendung ist im Import-Paketzentrum eingetroffen. 29.03.11 09:07 Uhr BG Die Sendung ist im Zielland eingetroffen.) Май още обаче никъде не е отразено, че вече съм си я взела...  Simple Smile (Ако щете вярвайте, BG-тата, които съм копнала, току-що изчезнаха от линка!  Peace )

# 732
ботушите на адидас някой виждал ли е на живо , за да сподели мнение :
http://www.mytoys.de/adidas-ADIDAS-Kinder-Winterstiefel-adiSNOW- … a02.17.06/2002084
да се цитирам пак и за да не е само спам да  споделя че получихме на худора тротинетката. Ето тази http://www.mytoys.de/Hudora-Scooter-Big-Wheel-205-orange/Scooter … a01.10.03/1866979
и мога да кажа само че е страхотно качество!
Някой се колебаеше дали да я вземе за 7-8 годишно момиче - ами смятам че ще е перфектна . На моята кака и е доста големичка , но тя има опит на колела Simple Smile и успя да я подкара. До 100 кг е и става и за родителите  thumbsup
micra
Колко е висока дъщеря ти?  newsm78 Защото аз се колебая за моето момиченце, което е около 110см., дали ще и е голяма или не?

# 733
Момичета, току що от тойса ми преведоха разходите от един върнат артикул (само пошенските разходи, без стойността на артикула). Та превели са ми 15.50 лв, но банката ми е удържала такса за получен валутен превод от 19.50 лв  Shocked Предполагам, че превода е за моя сметка и от счетоводството на тойса ще поправят грешаката (след като ги предуппредя).

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 15:42 от N.M.W.

# 734
мира е към 105, надявам се да е поносимо ок, но живот и здраве, да го кара евър, както и майка й Mr. Green точно оранжев съм й избрала Heart Eyes аз ли се бъркам или този скутер и с малките 105 гуми на худора, както и зеро 6, са с еднаква големина като цяло, само гумите са по-големи newsm78

креа, тъкмо вземете зеро 8, черно и зелено Peace

Общи условия

Активация на акаунт