Картофи с чеснов сос

• 2 588
  • 8
  •   1
Отговори

продукти(4 порции)             количество:
картофи                                     800 гр.
кашкавал                                    200 гр.
чубрица                                      2 стръка
сол, бял пипер                         -на вкус
кълнове                                    -за украса
зехтин                                      -намазване

за соса:
майонеза                                  200 гр.
кисело мляко                            100 гр.
копър                                         2 стръка
чесън                                        2 скилидки
сол                                            2 гр.

Приготвяне на рецептата:Картофите се белят,сваряват се в подсолена вода,прецеждат се и се поставят в купа.Намачкват се и се овкусяват с наситнената чубрица, сол и пипер.Пюрето се разпределя в намазнен със зехтин съд за печене и метални рингове.Поръсва се настърган кашкавал и се пече до златист цвят  на 200 градуса.Копъра ,чесъна се нарязват на ситно и се прибавят към майонезата,киселото мляко и солта.Запечените картофи се заливат с готовия сос.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 10:40 от monreal

# 1
 ooooh! 4удя се и се мая.. от къде я взе тази рецепта..пък и хубава снимка си изнамерил/а
Но странното е 4е в блога ти снимката е друга ooooh! на същата рецепта Shocked

# 2
Снимката  е същата, само че тук тя е в далечен план, а в сайта е приближена.   Simple Smile Загледай се и ще видиш.  Wink  Рецептата и на мен много ми харесва и наистина е много вкусна  Simple Smile

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 18:27 от monreal

# 3
  • България
Бих казала, че има още една разлика между двете - кой знае защо, снимката в сайта ти е преснимана от хартиен носител (списание, книга или вестник). А тук, изглежда, източника е дигитален... Странно е човек да слага по-ниско качествена снимка в собствения си сайт...  newsm78 Ако е негова, разбира се (снимката)...

# 4
  • Пловдив
monreal
С цялото си нахалство и тука побликуваш  крадените си неща ааа #Cussing out bash bash bash
Добре че си махнал /а снимката която от мен си беше присвоил/а защото щеше да си имаш големи неприятности Naughty
Какъв човек трябва са си за да крадеш и да пишеш че е твое ?,какъв човек трябва да си да използваш труда на другите? пък и във ФБ чак си пуснал/а линк баси ooooh! ooooh!

# 5
Какви са тези
Цитат
....и метални пръстени
....нищо не разбрах?
Доста неграмотно написана рецепта  Rolling Eyes и защо  е наполовина  newsm78...не че ще се юрна да я пробвам,някак си идеята да ям топли картофи със  студена майонеза мен лично ме отблъсква,  но питам ей така....от любов към спорта  Mr. Green.

# 6
това са метални рингове (форми)

# 7
От няколко снимки и стана голям проблем. ИЗВИНЯВАМ СЕ, ЧЕ СЪМ СЛОЖИЛ СНИМКИТЕ И  НЕ СЪМ  ЗНАЕЛ, ЧЕ СА АВТОРСКИ. НИКЪДЕ НЕ СЪМ ПИСАЛ, ЧЕ СА МОИ И НЕ СЪМ СИ ПРЕПИСВАЛ НИКАКВИ ПРАВА. СНИМКИТЕ КАКТО ВИЖДАТЕ ВЕЧЕ ГИ НЯМА. ИЗВИНЯВАМ СЕ, АКО СЪМ ОБИДИЛ НЯКОЙ

# 8
Цитат
1. Публичното изнасяне на лична кореспонденция (лични съобщения, съобщения по ел. поща, icq и т.н.) не се толерира. Личната кореспонденция служи за комуникация между двама потребители и тя не е предназначена за публично оповестяване.

Общи условия

Активация на акаунт