На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 466
  • 747
  •   1
Отговори
# 165
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Честита Първа годинка на Калина, Ивайла и Бо !!! Да са здрави и много обичани!!!

Ей, Бела, ти за Перник, а аз за Враца да се оправдавам с майтапите Simple Smile

Абе за Габрово,Перник и Враца може книга да се напише... Ама вярно всички са от Враца в София  Mr. Green

Любезна ми Любезна Simple Smile , не случайно казват, че София е предградие с много молове на Враца  hahaha

Лек ви и все така усмихнат ден  Hug

# 166
Добро утро и от мен  Laughing Малкия е при баба си, та за мен е още утро  Wink

Честит 1-ви рожден ден на Калина, Ивайла и Бо!!!

Много било готино да се събудиш в 11:30ч. Не ми се беше случвало от поне година  Laughing Сега си пия кафето и се смея с вашите бисери  Heart Eyes
За първа страничка - Краси е 11,700 и 83см
Лек ден на всички  Hug

# 167
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БО,КАЛИНА И ИВАЙЛА!ДА БЪДАТ МНОГО ЗДРАВИЧКИ,ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНИ!
Дими,Честит Рожден Ден на Роси!
В сряда сме на консултация,че от 2 месеца не сме ходили,ама сега няма как нали и изследвания трябва да се пуснат,та ще ходим.
Комшийчето е болно и ми се е свило сърчицето,че няколко дни сме все заедно,дадох вит ц и осцлокоцинум,дано не ми се разболява,че като се сетя за предните сАполи дето ги борихме 3 седмици и лошо ми става Tired
Бела,радвам се че Жорко е по-добре,точната диагноза и адекватното лечение си казват думата Hug
Определено не трябва да залагаме на самолечение,чатим си с комшийката,опитвам се да я убедя да заведе дребната на лекар,ама тя знаела какво ще и кажат и си и дава някакви лекарства,дано в случая да е права Rolling EyesТо не че и аз не съм действала така,но основно заради грипа,а сега няма толкова болни,ама всеки сам си решава.
Слънчи ще се оправиш до събота,то купон в Любезната не е за изпускане,ако бях в Ботевград  като нищо и аз да съм дошла Mr. Green
Този пернишки бейлис ме разби Joy
Пина ми така е нека и бабите сръбнат бозица от 30лв,щом добре върви със сериал и кафе Joy
Криси,честитит ходещи крачета на Мони!
Марти прави по 2-3 крачки,но до там,даже вчера и толкова не искаше да направи,по си му харесва да лази и това е Crossing Arms
Таньорче,най-вероятно е от слюнката,спокойно,не се вкарвай във филми.Може от зъбче да е по-обилно слюноотделянето и да е и по-неспокойна Thinking Hug
Радост,благородно ти завижда за спокойната нощ,на мен хем ми се иска Марти да спи при нашите,хем ми е съвестно че са на работа и си спи при мен.Но пък никак не ми е съвестно когато миото става по 100 пъти през ноща,а сутрин е от 6 Twisted Evil

# 168
Честит рожден ден на Калина, Ивайла и Боbouquet
Адашче, la vida loca, благодаря за комплимоните за децата! Heart Eyes
Всички дали мерки на децата на една годинка са добавени. Wink

# 169
Малвина все едно за мойто дете говорш,става по 100 пъти през ноща  #Crazy Аз пък няма на кой да го оставя за цяла нощ  Tired Нашите жвеят  със сестра ми и просто няма място,а пък на секърва ми  нямам доверие хич,не че го е искала де  Mr. Green Не го е гледала и 1 час за 1 година  Close
Честит рожден ден на празнуващите днес!Нека са здравички и щастливи
Гледам много мами се връщат на работа  Sad ,аз успях да си уредя нещата и поне до септември съм си вкъщи,а после имам и 2 месеца отпуск ,та нищо чудно да се върна от догодина  Party Очаквам едно забележително лято ,с много игри и разходики  Peace

# 170
  • offshore & overseas
Мацки, хайде преди да въ прочета по-обстойно и преди да се посмея с вас на пернишките, габровски, врачански и пр. анекдоти, да си изпиша писалото, че ми се е насъбрало мноо.

Първо, честит рожден ден на чароматния Йони, който е толкова сладък, че всеки път като го погледна, ми се ще да го изям -- хам-хум! Орисвам го да е здрав, да е щастлив и доволен, но то и няма как иначе, с такива чудесни родители и прародители! Ще разгледам по-късно снемките във ФБ, че днес ми е едно особено...

Второ, ЧРД на невероятния Бочко Далчин, сладур и вече проявен Казанова! Нека да е здрав, весел и да не спира да изненадва прекрасната си майка, предимно с хубави изненади!

Трето, дошло е време да си запиша майлстоните (звучна българска дума, която отговаря на първите пъти, когато). И така, напоследък за пръв път се случиха следните случки:

1. На 5 февруари Люс обиколи хола неколкократно и я счетох за проходила. Кога ще е прощъпулника е един много сложен въпрос.

2. Някъде м/у 10 и 15.2 усъвършенства слизането от легла и дивани, с което вече окончателно се стопи и малкото останал рахат.

3. Вчера, демек на 16.2 за първи път яде сама с лъжица, аз наблюдавах кочината със свито сърце, но и с известна доза гордост, разбира се.

4. Пак вчера, за първи път я видях да се изправя от земята без опора. Успешните опити са някъде в порядъка 2:1. Два пъти успява, един пъК тупва.

Еми, стига толкова.

Сега малко за другия дъщерюн (копирайт на понякога). Най-драматичното събитие от седмицата е, че я водихме на зъбар и тук ще си позволя да копирам някои неща от ФБ, че не ми се пише всичко пак. Да ме прощават онейзи, на които силно ще досадя, ама ми е по-лесно да си водя отчета тук, пък може някой ден да ми дотрябва, не знам, не знам...

В общи линии беше забавно! Е, малко лоши новини -- има цели 8 кариеса, принцесата, като три или 4 от тях са ОГРОМНИ. Попаднахме на един доста симпатичен батко зъболекар (симпатичен за мен Embarassed). В интерес на истината я позаболя малко, защото я почнаха от най-голямата "пещера", но не издаде гък, само леко се просълзи. Предполагам, че няма да е много петимна пак да иде, въпреки че обеща тържествено пред баткото. Беше мноо смешна, щото нали не знаеше кво се прави, плюеше директно върху ръката на зъбаря. Та така, имаме вече следващ час, което поставя началото на успешното зъболечение.

Другия майтап е, че същата вечер преди заспиване взе да ме обработва, че искала на "леля зъболекар" (а не на чичо, тоест батко), аз взех да я разпитвам защо, тя не можа съвсем да ми отговори (много знае и тя какво ѝ е в кратуната), но в крайна сметка изтърси едно "Аз обичам жени!" и заспа.

Останалото го забравих. Но ще си спомня! smile3508

Аааа, сетих се нещо -- днес дадохме кръв и урина, като урината е взета по памучения метОд. Ще видим тоз път ще мине ли номера. Утре ще са готови резултатите, но в понеделник ще се обадя.

Айде преди да ви кажа „мяу”, малко готини снемки от нас за онез, които не са ги видяли, а биха искали, пък некст тайм ще коментирам и ще пиша тяхната истЕрия.

# 171
Честит рожден ден на Бо, Далче!!! Да е все такъв прекрасен усмивко, да е много здрав, игрив и весел! Дано това, което си пожела се сбъдне!!! Весел празник ви желая от сърце!!!

Честит първи рожден ден и на Калина и Ивайла!!! Бъдете здрави, дечица, останалото мама и тати ще осигурят  Grinning!

Далче, и аз спазарих още месец и малко платен отпуск  Joy. На работа съм на 4 април!  Mr. Green А си и оставих още 23 дни да си имам до края на годината  Wink. Не искам да ги опуквам още сега всичките, а да си правя почивчици чат-пат.
Мики, както съм споделяла много пъти нямам избор аз и се налага. Който носи парите вкъщи за момента, така е  Mr. Green. Мултифункционална майка и така  Whistling. Но това си има и своите плюсове, разбира се. Единият е, че ще мога да осигуря абсолютно всичко, от което синът ми се нуждае. С 240 лв това няма как да се случи...Пък татко му като приключи да се обучава и подпише трудовия договор вече ще дишам и аз по-спокойно и ще споделяме отговорността за изхранването на семейството  Crazy.
Мяуче, мерси, мила, за хубавите слова за моето момче  Hug. Люс е страшна! Браво на нея!

П.П. Довечера с Емо ще излизаме, а майка ми ще гледа Йони. Вечер не си спомням да сме излизали, откакто се е родил  Thinking.

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 14:10 от Ralipo

# 172
 Ей ме на, обещанието си е обещание Wink. Просто много ми липсвате и сега така или иначе си висим вкъщи, та да "си поговоря" и с вас Heart Eyes.

Честит празник в дома на Далчето, Готиноф и Мушмулка! Да са ви живи и здрави дечицата и само радост да имате покрай тях!

Коте, приеми и моите комплименти за децата- прекрасни са Heart Eyes.

Слънчи, до утре най-късно да си пушка Praynig!

Мен нещо котка ми минава път по въпросите за лично запознанство с вас Sad. Такова желание имам и всеки път нещо изниква. Любезна, много благодаря за любезната покана, но и ние не можем да дойдем Sad. Дано се съберете повечко хора и направите страхотен рожден ден на Тински Heart Eyes Hug.

Зън-зън (цикламеното те издаде Wink, и снимката на пеперудката, де ) и аз си мисля, че е от слюнка. Нали Алето вече има доста зъбки, та може и да не успяваш да видиш някой заден ако пробива Peace. Дано да е това. Иначе ако скоро ходите на консултация, нека педи да й види гърлото.

И аз мерки не мога да дам. Пропуснахме меренето на 11м заради грипа, направо за годинка ще имаме инфо.

Мяуче, дай отчет за зъболекаря. И аз стисках палци и коментирах във фейса, ама коментара не ми излезе #Cussing out. Този компютър започна да ми прави доста номера и скоро  hit badcomp.

Съни, ще чакаме да споделиш Hug.

Ей, нЕма живот за мене Sad smile3514, дребното се събуди Tired...Ай до следващия път. Останете си със здраве!

# 173
  • София
Мяу, разкошни снемки!  Heart Eyes
Как така 8 кариеса бре!?  Rolling Eyes Горкото дете!  Hug
А за баткото - да не би да го е харесала и тя и сега да я е срам?  Laughing

Моята първа и незабравима либофф беше на такава възраст горе-долу. Бяхме на море в Китен и си харесах сервитьора на ресторанта.  Blush Голям срам брах, защото една Мариана по време на игра ми изби един зъб, който се клатеше и беше въпрос на време, ама защо точно в него време, бе! Толкова ме беше срам заради липсата на пустия му зъб, че не исках да ходя да ям, за да не ме види любимия такваз несгодна.  Crazy Crazy

Рали, приятно ви прекарване довечера!  Party
Танче, и аз мисля, че е от зъбките!  Hug

Котич, и от мен поздрави за аватара!  Heart Eyes

Тоя моя Дребен ще ми докара някоя пневмония - спи си като къпан навън, а аз обикалям в студа 3 часа.  Mr. Green Свърших сума ти работа, напазарувах, подстригах се, обядвах... накрая вече наистина не ми се обикаляше повече - прибрах го, изкъпах се за втори път след фризьора и чак тогава се събуди.  Grinning

# 174
Ефтелия,не стой само на балкона,а драсни някой ред как сте Wink
Снимките във ФБ от РД на Есер са страхотни,много хубаво семейство сте!

# 175
Ах,това мойто дете днес ме изкара извън нерви ooooh! толкова е кисела,че няма накъде и излизахме,а представям си ако само вкъщи бяхме цял ден..
Ние с мъжо решихме да се мъчим поне до септември да я гледам,след това ще му мислим.То като си сметна разходите като съм на работа пак 200 лв ще ми остават,а така поне Сиската няма да тръгва още по ясли.
Рали да си изкарате хубаво!
Мяу честито прохождане на Люс!
Танче не се вкарвай във филми.Мъжа ми пък се е вманиачил по това,че Сияна седи,седи и си клати главата,та според него на психолог да я водя Crazy
Има ли още деца с незатворени фонтанели,Сиянкината дори не е намаляла още newsm78
Ники браво на детето!Нека спинка Heart Eyes
Сияна започна да спи в леглото си до към 1-2 часа и после се разиграва и ща не ща я вземам при нас.А така не исках да я свиквам!

# 176
  • Най-зеленият остров
Честит празник и от нас за всички малки рожденници  Hugи Hugи   bouquet   bouquet за майките им.
Да се отчетем и ние: Ния е 12кг. и 76 см. висока. Май на този етап е най голямото бебе, но и тя се роди почти 4 кг. та си е утроила теглото  Embarassed.
Деси, кога ще се похвалиш?

# 177
  • София
Пухче, много здраве на мъжа ти!  Laughing Върна ме няколко години назад, когато бяхме 100% убедени, че на Борис нещо му има, щото седи и си клати главата.  Embarassed Embarassed
Ми нищо му няма очевидно, само дето не умее да реже с ножица, ми каза снощи госпожата, иначе е чудесно развито хлапе за възрастта си.  Heart Eyes
Сега и Максо се научи да си я клати, ама вече никой не обръща внимание на този факт. Също така си я блъска - в таблата на леглото, в моята глава, в пода... Явно са нормални неща за възрастта им.  Hug Hug

# 178
  • София
Деси, кога ще се похвалиш?
Абе, да нямаме бебе?  Crazy Flutter

# 179
Ники аз съм убедена,че и на Сияна нищо и няма,ми детска му работа.Клати си главата,върти си дупето като чуе музика Grinning за мен е нормално.
Десииии казвай бързо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт