На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 471
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Здрастии...  Wink
Много сте изписали за един ден, какво правите...., докато изчета всичко и ми се доспа!  Tired

Честито возило на Съни!  Hug
Честит рожден ден на Бо, Далче!  Hug

От моите "близки роднини", нито свекърва ми  Twisted Evil, нито майка ми или баща ми са ми гледали децата, и  не ги лигавят, изобщо, все едно нямаме баби тук...  Confused Няма значение... Това е много дълга и болна тема за мен...  Rolling Eyes

Аз пък имам братовчедка, която е бременна след 10 години чакане, след ин- витро, разбира се! Много се вълнувам, другия месец ще ражда! След толкова мъки, нямаме търпение да го видим малкия Бо!  Heart Eyes (Името е избрано и макар в корема, му се говори на име  Simple Smile )

Отивам да спя, докато не съм ударила глава в клавиатурата. Лека нощ, момичета!  Hug

# 211
Хелоу и от нас,късно вечерта...
Първо да кажа на Мяуче снимките са страхотни-невероятно семейство сте  Heart Eyes
Разгледах и много др. снимки У фейсбука-страхотни дечица-да са ни живи и здрави...
Съни честита кола-да си я крате без никакви проблеми...
Мяу-с тия ...еди колко си кариеса направо ме разби..има ли някаква конкретна причина за тях или си е просто генетично  newsm78 .
Таничка и аз чак сега забелязах че си станала Феята ЗЪН-ЗЪН-АЗ ПЪК ИСКАМ ДА СЪМ фЕЯТА сън-сън  Joy
Крсико също е от още НЕпроходилите,НЕпроговорилите и клатещи глава деца...Не се притеснявам изобщо защото аз късно съм проговорила и проходила,а...не се вманиячавам на тая тема клатенето е наистина начин на забавление-на етапи е-спират-пак почват ... Но напоследък взе да удря много силно и като му се скарам започва да удря себе си-много се гневи за дребни неща и се тръшка...голям инат става,но и аз съм била такава  newsm78
Лека нощ и надявам се доскоро..
Пина-стискам палци всичко да еОК  с братовчедката и да гушкате сладкия Бо съвсме скоро..

# 212
  • София
Дали, честита годинка на Борил! Да ти е жив и здрав, а и ти така, че дори на 100-годишнината му да му честитиш! Което с домашното сиренце е постижимо за вас, дай Боже!  Praynig Толкова хубави неща си написала за първите си преживявания като мама, че... за сърцето ме хвана, почувствах отново най-съкровения момент и даже малко се просълзих...Смях се бурно на Мяучините диалози Лъв-Калина hahaha (Радвах се от сърце на снимките на семейството!), на пернишката боза на Любезната гостоприемна мама, чието момче ще се опитам да уважа в събота, на описанията на Ника за люлеенето и удрянето на главите. Joy Joy Joy
Чудесни сте всички, не само гореизброените "колежки"! Радвам се, че съм в един отбор с всяка от вас!!!

По темата майка и баби не мога да се включа поради скръбната причина, че нямам такива. Поне не и на този свят. Но усещам, че са си с мен, макар и от небето, където така преждевременно отидоха, и че ми помагат! Светла им памет! Flowers Rose

Радвам се искрено за вашите мами и баби - да са ви живи и здрави, и всеки ден, десетки години напред да си казвате "Обичам те!"

# 213
  • Бургас
Добро утро !

Благодаря ви за честитките и милите думи ! Двамата сме толкова развълнувани и щастливи ....  Hug

Честит първи рожден ден на Ивайла на Аксиния, на чаровния Стас на Стар, на Тин на Меrijaan, На Стели на Ванчето и на Валерия на Пипиту ! Да са живи и здрави малките сладури !!  Hug

Моята майка гледа Диманка перфектно ! Не ми прави нито забележки,нито коментари. Просто е незаменима .... Е ,от време на време промърморва нещо от сорта на "сложи едно елече на детето" ,но това да й е проблема.
Баби живи нямаме ,които да й се порадват за огромно мое съжаление.

Хубав ден !  Hug

# 214
Добро утро и от меееен  Crazy

Некво ми е готско тая сутрин, дано не ми се строполи некво безумие днес. Та ще вървим ние с Александра на контролен преглед днес, да питаме педка мое ли аджеба да увАжиме поне едно дете от форУма или не съМсем...чееее за всички се бах наточила да ходиме и на никой не огряхме по една или друга причина. После ще се вейна и до личния, да видим аз как съм, въпреки, че се чуствам човек вече втори ден имисля всичко да е в миналото...нооо има ли чаавета требе да се провери състоянието на бацила  Crazy

Сега дажееее мисля дапопуша, че не съм от една седмица и помирислава тутун  Whistling

Айде баце до после  Crazy

# 215
  • София
ДУ!  Grinning
Честит рожден ден на Стас, Стелиян и Тин! Да са много здрави и весели безгрижни дечица!    bouquet

# 216
Честит първи рожден ден на порастващите днес!!!
Ника ми на 15 и полвина съм  Joy hahaha Майтапа настрана,ще направя 24г през ноември,мамка ми 44 .Просто всички млади сме раждали ...майка ми даже много млада на 17 г е родила сестра ми  Mr. Green
Теди айде без бацили вече  Naughty Hug

# 217
Честит рожден ден на всичките ни порастващи деца днес! nbirthday
Нашата нощ мина тежко с Т и без сън. Т варира между 37,5-38,5, сега чакаме таткото и се изнасяме към докторката #Crazy #Cussing out

# 218
  • София
Мии, кажи после как сте!  Praynig

Мики, колко си мъничка!  Hug

# 219
  • София
ДУ!

Честит първи рожден ден на
Ивайла на aksiniq, Стас на star,
Валерия на ПИПИТУ, Тин на Merijaan
и Стелиян на vanya_pleven!
Да растат здрави, усмихнати и щастливи!

mii, дано температурата да не е нещо сериозно, а е от зъбчетата! Hug

# 220
Честит рожден ден на днешните рожденници! Надявам се Стас по случай РД да се похвали с нова прическа Wink (или майка му да го похвали ако той не може сам) Mr. Green - да са здрави, красиви, умни и послушни в рамките на нормалното! Simple Smile

На Преслав - дано да от зъбките и всичко да е ок! Peace

Аз потеглям по задачи днес, като се върна ще шпионирам.
Аааа - на Съни безаварийно ползване на новото возило! Hug

# 221
  • До Балкана
Добро утро!
Честит рожден ден на сладкия Стас, Тин, Валерия и Стелиян! Да са здрави, лъчезарни и да топлят сърцата на родителите си!

Мий, дано не е нищо сериозно!
Криси  Hug Blush
Днес сме на консултация да видим колко е пораснал порасналия Simple Smile

# 222
  • София
Тъй, ся да видим дребното колко време ще ми отпусне.

А честит рожден ден на днешните малчугани! Да са здрави, здрави, здрави и да носят много радости!  Hug

Ника, тия с вашата вода направо са ви побъркали. Аз щях да ръся огън и жупел на твое място.  #Cussing out Иначе много мила картинка описваш с игрите на Бо и МаксоHeart Eyes И аз чакам снимки на манджата и гладния Макс до хладилника.  Crazy

Танче, как е Алята тая сутрин?  Hug

Коте, страхотни дечица!  Heart Eyes

Деси, честита кола. Да ти кажа малко съм разочарована, че новината не е бебе.  Crossing Arms  Mr. Green

Мий, стискам палци дребния да се оправи бързо!  Praynig

Мяуче, снимките са страхотни просто!  Heart Eyes Много хубаво семейство сте, вече ще имам едно наум като се оплакваш.  Crazy А Люс е бонбон. Браво за уменията!

Слънчи, Мяу, поздрави на големите ви диванета, които си мечтаят за бюст.  hahaha Когато сестра ми беше малка и тя искаше много да е надарена (това на 4-5 години) и не знам откъде тръгна, май някой я преметна, че колкото повече моркови яде, толкова по-бързо ще ѝ пораснат прелестите.  Crazy И оттогава сигурно поне година докато ѝ мине този период тя вечно ръфаше сурови моркови, а когато имаше в манджата моркови, тя си ги делеше и ядеше, взимаше и от нашите чинии, въобще се побърка с тия моркови. И някой като я питаше защо яде толкова много моркови и тя обясняваше: "Да ми порасне бюста!Crazy

Иначе и Диди си клати главата, бръска я в стени, в моята глава. Голямо блъскане пада. Иначе е от гушливите и много ми се вре.  Crazy Нямам представа колко е голяма фонтанелата.  newsm78

За връщане на работа си говорите. Ами моите планове посъвпаднаха с икономическата обстановка и няма да бачкам до септември поне. Надявам се това дребното да го приемат на ясла, че за няколко месеца да свикне вече и с пълна сила от другата година да бачкам вече. Дотогава имам бая да уча, както знаете... Мъжът ми го накараха да мине на 4 часов работен ден. Това малко кофти, ама шса оправим. Да е здрава Дидито, пък ще я гледаме и с 2 и с 200.  Crazy Иначе нямам вариант някой друг да я гледа. Или ние двамата с мъжо, или ясла. За добро или лошо няма налични баби и дядовци наоколо.  Mr. Green Аз по принцип съм самостоятелна и мразя да ми се бъркат. А и съм на принципа "който си има деца да си ги гледа". Бабите и дядовците са само за малко (засега, щото дребното е дребно, като порасне и ако иска ще го командироваме за повече) и само да го обичат, лигавят и евентуално разглезват.  Crazy Добре, че и мъжа ми е на този принцип. Предполагам, че ще става все по-трудно по-нататък - когато трябва и да работим, и да водим дребното по ясли и градини, после да я взимаме, но това е положението, ще се сбръчкам от работа и безсъние, ма ние ще си я гледаме.  Crazy

Съчувствам на всички, които трябва да се връщат сега на работа - дечицата са много малки и си представям колко ви е мъчно.  Confused

# 223
  • София
Добро утро Simple Smile

Днес съм щастлива, защото Калина яде без много перипетии и си изяде половината попара  newsm44

Честит първи рожден ден на Ивайла на Аксиния, на прекрасния Стас на Стар, на Тин на Меrijaan, На Стели на Ванчето и на Валерия на Пипиту ! Да са живи и здрави дребосъци и много поводи за гордост покрай тях!!!  newsm59

Съни, честито ви возило! Дълго и безаварийно да си го карате и на много интересни места да отидете! За любопитковците като мен, ще споделиш ли какво е?  Embarassed
Мии, дано не е нещо сериозно  Praynig Бързо да се оправя Преслав!  Praynig
Леле, Мики, колко си мъничка... Хубаво е, обаче, че като си на моите години ще си пей сърце  Peace Моята майка е на 60 г, а ти баба на 63  Mr. Green
Криси  Hug
Мяуче, с удоволствие ги събирам дечурлигата, само малко да позатопли, за да е навън и да не трперим за бацили  Hug Много яки разговори, умрях да се хиля! А снимките ви са чудни!
При нас пък, Софи се е чалнала и иска да гледа "Д-р Джи - Звезден лекар" (Д-р Джи - съдебен лекар). Постепено премина на Д-р Джи - съветен лекар  hahaha Тъпото е, че това е много късно, ама пък да не го гледа е идеалното наказание  Mr. Green
 Теди, дано сте здрави!  Praynig
Любезна, аз до последно ще съм под въпрос.  Embarassed Не че нещо, ама има ли деца искам да съм на 10000% сигурна, че няма да сея бацили. Ще направя всичко по силите си да дойдем, но има ли зачатък на хрема или нещо от сорта - пропускаме.  Sad Цункай двамата сладури от мен  Hug
Пина, дано всичко с братовчедка ти е наред  Praynig
Коте, прекрасни са ти дечицата  Heart Eyes
Бръм, успешни задачи!
Танче, как е Аля? Hug
Танче(Г) - лек ден и успешна работа Simple Smile
Юху  Hug
Извинете ме ако съм пропуснала някого!
Хубав ден на всички ви   bouquet

# 224
  • Най-зеленият остров
Привет момичета.
Съжалявам, че вчера внесох смут в редиците но да си призная дори не ми мина през ума за бебе  Laughing .
Гледам за работа си говорите. Аз каката я дадох на ясли на 1г. и 8мес. и от абсолютно здраво дете без сапол /с нея не знаех какво е запушен бебешки нос/ я докарох до асма. Сега с дребната много ме е страх да не се повтори и съм в чуденка. Не че през лятото не работих два-три месеца но тогава баби и татко си я гледоха. Сега се ослушвам и тъй като съм инженер, а в момент на криза не са от най -търсените специалисти сигурно ще си остана вкъщи по-дълго време.
Честит рожден ден на всички госпожици и господа родени на днешния ден. Много да радват мама и тати и както казва Бръм да са примерено послушни  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт