На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 469
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
Ей, Васеее, направо разби с тая торта! Бравос!
Бръм, ни сЪ Уплаквай хич! Торти може да не можеш да правиш, ама на мъфините си царица, нИ сЪ прЪй!  Laughing
Мим,  Hug ! Браво на свеки! Не си го слагай, мисли за прекрасния празник на Тиното!  Hug
Ирка, много яка рецептичка! И аз правя нещо подобно, но без маслини, че не обичам.

Хайде, лека от мен! newsm46  

Охооо, то вече минало полунощ! Айде и тук да поздравя днешните рожденничета и по-специално Любезен Марти. Да ви е здрав, щастлив, безгрижен, усмихнат и обичан малкият чаровен мъж, Миме!

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 00:33 от Феята Зън-зън

# 286
ЕХ,че вкусни манджиииии,запаметих рецептата и ще я изпробвам-мерси,а тортата е уникална-браво далче...
Рали-дано Емо се оправи бързо  Praynig
Абе вашите баби много млади бе....моята майка е на 67,е то и аз не съм от най-най младите...на 31 съм,ама изглеждам на 30 -ха-ха...(което ме кара да се сетя че някъде във форума се водеше война м-у майките на 20 и... и тези на 30 и....доста странно-едните убеждавах другите как са по-добри майки и обратното-жени без работа...)
Любезна-радвай се на дечицата си и на свеки че ти помага,щеше да е по-зле ако я нямаше и нея,нали...  Hug
спокойна на всички...  Heart Eyes

# 287
Ей, Вики, радвам се, че писа!  Hug
Бързо оздравяване на Емо и на всички болни!  Hug

# 288
ДОБРО УТРО
МИЛИ МОМИЧЕТА, ВЛИЗАМ ПЪРВО ТУК, ЗА ДА ПОЧЕРПЯ ВАС, ЗАЩОТО ВИЕ СТЕ ТЕЗИ КОИТО ЖИВЕЯТ С ПРОБЛЕМИТЕ НА МОИТЕ ДЕЦА И ЗНАЯТ КОЛКО МНОГО ГИ ОБИЧАМ, КОЛКО МНОГО МЕ РАДВАТ, КОЛКО МНОГО ОЗНАЧАВАТ ТЕ ЗА МЕН (РОЖДЕННИКЪТ МИ ОТКРАДНА МИШКАТА Mr. GreenЩЕ ГО ОСТАВЯ ДА Я ПОДЪВЧЕ ДНЕС)
МНОГО ВИ ОБИЧАМ, И МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ МАКАР И ВИРТУАЛНО СТЕ С МЕН...С НАС  ВЕЧЕ ЦЯЛА ГОДИНА  Heart Eyes ЕТО ЕДНА СКРОМНА ПОЧЕРПКА ЗА ЗДРАВЕТО НА МОИТЕ МИШОНКИ (НЕ ОТКРИХ ИЗОБРАЖЕНИЕ ЗА ПЕРНИШКИ БЕЙЛИС, НО ВИЕ ЩЕ МИ ПРОСТИТЕ) Wink

ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК И НА АСТРАЛНИТЕ НИ БЛИЗНАЦИ, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  Hug

# 289
Честит Рожден ден на Тин  Hug !

Честито и на другите бебоци , нищо че не знаем нищо за тях  Wink !

Ние също се стрягаме за празник, ще черпим народа днес  Flutter !

Желая на Любезна и дружината хубав празник , да сръбнат много Пернишки Бейлис  Party !

Болните да оздравяват бърже  Hug !

Далче , тортата е много красива , браво , майстор си  Peace ! Юхууу, тая паста изглежда божествено , как обичаммм, мммм...

# 290
  • София
Честит рожден ден на сладура Тин! Да е здрав и все така чаровен! Hug
След малко ще му честитим лично и дано да е в добро благоразположение, че съм се наточила да го помачкам.  Blush

Любезна, въобще не се тормози с кофти спомени, виж какви слънца имаш в къщата си.  Hug А и свекърва ти да е жива и здрава!  Peace

Далче, страхотна торта!  Peace Вие тука верно един кръжок по професионално декориране на торти можете да направите, много сте добри. Аз къде се бутам с моите прости макарони.  Crazy

Приятен ден ви пожелавам! Само ще ви помоля да отделите 5 минути и да си помислите малко за ей тоз човечец:

# 291
  • Бургас
Любезна,прекрасни думи !!!  Hug Да ти е жив и здрав Тин и да си изкарате много весело днес !  Hug

Аз забравих да похваля Юхуу за чудната рецепта,правих я на 14-ти , много се хареса от всички опитали я .  Hug Hug

Далче
,невероятна е тортата !  Hug

Пина,браво на малката героиня .  Hug

Слънчи, ей това е колатаHug

Последна редакция: сб, 19 фев 2011, 09:45 от Sunny Sky

# 292
Привет!
Любезна, специални честитки по случай първия рожден ден на Тин-Тин! Heart Eyes
Здрав, щастлив и малко пакостлив! Laughing

Честит рожден ден и на Гого и на Янко!

Юхуу, патриоти като теб са рядко срещано животно.   bouquet
Аз (признавам с виновно наведена глава) забравих коя дата сме днес. Embarassed

# 293
Здравейте мацкииии  Mr. Green

Честито на празнуващите днес! Здрави, весели, умни и умерено послушни  Hug

Сънитка, мнооого яка кола! Със здраве да си я карате, тя побира и още 1-2 чавета, така чееее....чудно ви се е получило  Hug Не разбирам от коли и не знам до колко е качествена, но е голяма, широка и удобна! И аз искам такава, нооо ще си търкалям ситроенчето С3 още дъъъълго време....докато мама не се смили над мен...отново  Blush

Ся, аз чакам Александра да се събуди, щотоооо сме на парти, нооо тя все решава в такива моменти да си почине активно  Crazy Нищо, поне се да дявам да не прави циркове  Whistling

# 294
Десиии, моята леля има такава кола и е адски удобна. И аз си мечтая, когато някога имаме парички да сменим нашата каруца-пълнолетник, да си вземем Сценик. Супер семейна количка е, просторна, комфортна, вози хубаво...

# 295
  • някъде тук
Честит Рожден Ден на прекрасния Тин ! Пожелавм му да е здрав ,игрив и много щастлив!  bouquet

Съни,прекрасна придобивка,със здраве да си я карате Hug

# 296
Честит рожден ден на малкия сладък Тин-Мартин!!! Нека да расте здрав, щастлив, обичан, да радва мама и тати и да бъде голям късметлия!!!

Весел празник ви пожелавам, а мама Любезна да бъде най- щастливата днес!!!   bouquet

Съни, много хубава кола! Да си я карате безпроблемно!  Hug Аз много харесвам ван-ове, но миналата година и ние като си търсихме/купувахме кола и ни докараха друга  Rolling Eyes Просто бяхме казали на човека, че предпочитаме такава, а ако няма друга. Е, свикнахме си и с другата, все пак е по-нова, удобна (комби  Mr. Green), че с две деца трябва голяма кола.  Crazy
Обаче, аз като я гледах на снимките, май не е Сценик, а Меган......  newsm78

Аз днес съм бясна на свекърва ми! Толкова много съм й ядосана, че незнам какви думи да употребя.......  #Cussing out Никаква грижа за нищо няма тази жена в тая къща!!!!!!  Close  #Cussing out Дори ако види дете до себе си, което прави нещо опасно!!!!!!!!!!  #Cussing out
Ина тази сутрин беше на дивана, а аз готвех, а тя беше до нея седнала, и си чака филийте от тостера. В момента, в който се опекоха, НАШАТА стана без да мисли, да си ги вземе.  Close Ина след нея с главата надолу!!!!!  #Cussing out #2gunfire Направо, няма да ви казвам, как се почувствах!!! Пък как й се развиках..... Много лошо падна на глава! И нищо не можах да направя, бях далеч, тя беше УЖ до нея!
Как може да стане и да я остави на самотек на високо! Няма акъл в главата си и това е!  ooooh!
Незнам изобщо как да живея н тази къща с нея, въобще не мога да разчитам за нищо на тая жена. Трудно ми е да я нарека и жена, даже! Жените, за мен са олицетворение на майчинство!
Направо ми иде да се изнеса!!!!  Cry
Извинете ме, оплаках се, но наистина няма на кого, и мъж ми в такива моменти не ме разбира! Естествено защити НЕЯCry

# 297
4естит рожден ден на Янко, Гого и Мартин! Много здрави  и весели дечица! newsm59

Бързам да се похваля с първото зъбчееееееееее   newsm44  най-накрая... сигурно сме последните който нямаха зъбче!  Wink  Ееее много съм HAPPY  ...HAPPY  ura
Нямам търпение ...остават няколко дни и до нашето парти ...тази година измина толкова бързо...
Целувки на всички

# 298
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТИН!ДА Е МНОГО ЗДРАВИЧЪК И ЩАСТЛИВ!
Любезна весел празник,пожелавам ти един прекрасен ден Party
Пина,направо и на мен ми идва да #2gunfire свекърва ти,е няма такъв дебил,просто нямам думи...Оплаквай ни се,нали сме си дружки Hug
Далче,страхотен шедьовър си сътворила!
Юхуу,макаронки,ама я кажи кой не си записа рецептата,а някои вече ги и опитаха и аз скоро ще ги спретна Wink
Деси,честита кола със здраве да си я ползвате,дълго и безаварийно!
Ние пак имаме проблем с колата,вече ми писна от нея,не аз ша са фърла,а нея ша изфърла #Cussing out
Пете,честито първо зъбче!

# 299
Пете, честито първо зъбче на Алис!  tooth
Знам какъв триумф е след дългото чакане. Grinning
Аз така ще се хваля (тихичко, обаче), когато Акулка проходи, но вече отдавна няма да бъде новина.  Joy

pina, разбираемо е да си бясна, но доколкото е възможно  ignore2

Общи условия

Активация на акаунт