На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 466
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Пина едно голямо гуш от мен HugДано да не се потвърди тази диагноза!Радвам се че Преско се оправя,а и че Инка е добре Hug
Аз да се оплача исках да си на направим романтична вечер с фусилите на Юхуу(станаха страхотни),че Марти е при баба си,ама уви викнаха миото спешно на работа #Cussing out,та сега го чакам,за да отидем да си приберем малчо Tired

# 481
  • някъде тук
Привет и от нас Hug Да дам отчет и аз ,вчера бяхме на контрола Жоро е добре пу- пу ,дано вече да се свърши с тия болести ,че януари ми се разболява два пъти и сега пак . В понеделник ще ходим за ваксината за шарките,дано  там да минем добре Praynig

Ох,като ви чета за пътувания Crossing Arms направо ми се плаче ,мен и тая година няма да ме огрее да мръднем поне до морето Tired Ама здраве да е , надявам се да се стабилизираме финансово и ще си наваксаме Simple Smile

# 482
Мими, давай...няма проблем да идва, ако всичко друго е ОК и и е удобно да се придвижи до нас...че не живея на особено комуникативно място  ooooh! Не ми допада тази женица която я гледа в момента, но просто е единствения вариант за момента  Crossing Arms

Айде заминавам да гледам Крадецът на хвърчила по Диема 2, чела съм книгата, по истински случай е и мнооого ми харесва. Утре ще ви чета  Hug

# 483
Пина, дано нищо му няма на момчето ти  Praynig
Малвинаspoko
Бела, успех с ваксината, дано вече сте здрави  Hug
Теди, стана късно сега но утре ще питам.

# 484
Малвинка, Любезна  Hug благодаря ви! И аз така се моля, да не се потвърди, но като му виждам симптомите, като гледам резултатите, и като знам преди две години какво беше като се разболее, натам вървят нещата за съжаление...  Tired Само, че лекарите догатват, никой не смее да го потвърди, дори доцентката, при която ходихме в София преди две години. Само предполагат, че може да е ревматизъм, поне направихме тогава изследване, изключващо артрит, че не ми се мисли...  Sad А доскоро си мислех, че тези болести са бабешки.....  Confused
Хайде, лека и спокойна нощ от мен!  Hug

# 485
ПавлинчеHug ! Дано не се потвърди, миличка!  Praynig
Бела, стискам палци за ваксината!
Малвинка, голяма каръщина!

Аз да се оплача, че Аленцето падна и си поразби устенцата тази вечер преди сън. Тече малко кръв, поплака си и й мина... Заспа сравнително лесно и засега е спокойна. ама аз се поуплаших, като усетих, че се дави с нещо и после видях кръвчицата. милото ми пале!  Sad

Днес следобед спретнах и кекса с ябълки- стана много вкусен. Само не знам от ябълките ли стана малко по-мокричък отвътре или аз трябваше още малко да го пека...  newsm78 Както и да е, де, супер вкусе е и половината вече го няма.  Wink

Хайде, лека ви вечер!  Hug

# 486
Пина, дано да не е тази диагнозата, а нещо много безобидно. Hug Накара ме да си спомня, че преди 12 г, големия ми син, който тогава беше на 2г. мии изкара ангелите. Една сутрин започнаха да му се сгъват краката в коленете и не можеше да си стои на краката. Shockedтова в просължение на половин ден- почти умрях от притеснение, накрая ми обясни специалист в П-в, че  при бързото израстване на детето понякога ставало така. Слава на Бога нищо му няма на детето но си минах през какви ли не страшни диагнози, та се моля и на твоето слънчице да му няма нищо. Hug
Танче Hug и целувки за падналата Алечка.
Вчера водихме Преслав на контролен преглед и докато чакаме баща му го разхожда по коридора. Аз му казвам: "- Не го дръж за качулката че е на капси и се откопчава." той ми кима в знак на съгласие и ми отговаря че знаел. Точно след 10 мин. гледам как Преслав върви сам по коридора, а баща му пристъпва гордо след него и в един момент детето залита и нашия го хваща точно за качулката, която му остана в ръцете, а детето си издрънча главата в цимента. #2gunfire Щях да го убия в тоз момент, вярвайте ми.
Бела дано понесете ваксината безпроблемно и на Преслав трябваше да му я боднат на 22, но беше болен и сега ще изчакам да се стабилизира. Hug

# 487
здравейте
аз пак пиша по нощите,но в последно време не мога да се добера до компа,росие болна,от днес е на аб,габи засега държи фронта,опашката на грипа ни засегна май
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЦИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ТЕЗИ ДНИ
прочетох ви ,но няма да коментирам,че ми се спи
лека нощ
пс айде и габи се разкашля,дано не се разболее

# 488
  • София
Добро утро!

Честит рожден сен на Борислава на ralmin !
Да расте здрава, щастлива и  усмихната!
  newsm59

Аз да се отчета за архива: Андреа на 1 г. е 10,800 кг. и 77 см. (+150 гр/+1см)
Доволна съм, реално е със 150 гр. под утроеното си рождено тегло.

Пина, дано все пак е нещо безобидно  Hug

Бела, дано ваксината му понесе леко на Жори! Praynig

Танче, целувки на раненото зайче Алечка от мен! Heart Eyes

На всички болнички, скорошно оздравяване! Hug Hug

Хайде сега и по едно кафе за разсънване

# 489
  • София
Добро утро и от нас Simple Smile
Калинка днес се пробуди в 5,30, бесня до сега и вече положи морна снага. А майка й смЕта да се възползва от кафенцето на Танчето  Mr. Green
Пина, дано не е ревматизъм  Praynig
Танче, предполагам колко си се изплашила  Hug Те дребчовците вече са във възраст опасни сами за себе си, трябва много да се внимава. Още малко като задобреят и почнат да се катерят по столове и маси, тогава жална ни майка! Много целувки за прекрасната синеочка  Hug
Бела, Мии - а дано повече да не пишете за болести и дечица да са добре!  Praynig

Честит рожден ден на Борислава на Ралмин! Нека винаги е много здрава, щастлива и усмихната!

Аз отивам да посвърша нещо, желая ви хубав ден!   bouquet

# 490
ДОБРО УТРО И ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ МАЙКИ И ДЕЦА  Heart Eyes
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА БОРИСЛАВКА, ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ,ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВА И ДА РАДВА МАМА    Hug

Днес се събудих със сериозна хрема и храчки в гърлото  Rolling Eyes стискам си палци да ми се размине, чеее сме на рожден ден тия дни  Mr. Green пък ние в Габрово пропуснем ли безплатна торта не спим по една година  Crazy
Дими, да оздравява дребната  Hug
Отивам да уча немски, ЧУС  Mr. Green

# 491
  • София
Любезна, взимай мерки за хремата и гърлото и бързо се оправяй! Hug
Само не разбрах за какво ти е този немски?  Thinking  Ама ако ти тЕребЕ помощ свиркай  Mr. Green

# 492
Добро утро, мацки!

Адашче, благодарско за разсънването!  Hug Колкото повече спя- толкова повече ми се спи...

Честит първи голям рожден ден на прекрасната Бори! Да е живо и здраво на мама и тати съкровището, да расте в любов, безгрижие, радост и весели игри! Чудно парти ви желаем с Алето и ви цункаме!   love001

Благодаря ви за целувките на падналото зайче!  Hug Добре е бубка, даже не мога да видя къде точно й е раничката.

Хубав ден, момичета!  Hug

# 493
Честит рожден ден на Бориславка! Много здраве и късмет в живота!

До тук беше с моя житен режим Sad не че някога съм пазила диети, но си мислех, че сега ще устискам. Не би изкушиме хубавата ми мусака  Blush

Пина, Бела, Мии, Дими бързо да се оправят дечицата Praynig Hug

Танче, много е гадно преживяното, но се случва. Мама повече се плаши отколкото детенце Hug Hug Hug За кекса мога да ти дам една препоръка, като имаш морки съставки/ ябълка и др./ оваляй ги предварително в малко брашно или нишесте за да не остават така мокри Peace

Любезна ми сватя бързо да ти се размине хремата Praynig Hug

# 494
  • София
ДУ!  Peace

Честит рожден ден на Борислава на Ралмин! Да е жива и здрава! Hug

Любезна, за фльорците само да добавя, че аз на твое място бих натяквала на тая фуста как ме е ощетила и в никакъв случай не бих допускала да ме третират като нечий ескорт към столицата на модата. Няма да стане.  Naughty Ама аз на моменти съм малко злобна.  Mr. Green
Не се давай на хремата и успех с немския!  Hug

За ваксините, кой пита newsm78, аз поставям на Диди само задължителните, а и тях със свито сърце.  Tired

Слънчи, тръгвам към Виена без да се замисля на твое място!  smile3539Това наистина е страхотен град!  Peace Чичото на твоето миО звучи като да е много мил човечец.  Flutter Честито за изядената супа, а дано се окаже, че разковничето е било в пилешката супа за калинкината душа!  Hug

Танче, завиждам ти и на теб за Виена.  Flutter

Малвина, Теди, Ел пожелавам ви да организирате страхотни почивки!  Hug

Малвина, радвам се за фусилите, но жалко, че са извикали мъжа ти.  Confused

Мики, айде дано и вие да успеете да се измъкнете поне за малко от София!  Peace

Танче, Бела, и вашето време ще дойде!  Peace

Taнче, гуш за Алето - юнак без рана не може!  Heart Eyes

Мий, твоят мъж е за бой. Милия ПреславHeart Eyes И аз много се дразня на моя мъж - обяснявам какво да прави, какво да не прави, направо си му дудна като дърта баба, той само ми отговаря с "дооообре" и миг по-късно е сгафил.  Tired Чувствам се много тъпо - все едно съм майка и на него, недорасъл тийнейджър.  #Cussing out

Ел, аз някакъв аспиратор от аптеката купих за 10-15лв., дето аз дърпам сопола (не прахосмукачка) и съм доволна.  Peace Като цяло удобно приспособление, но Диди бързо се отврати от него, а и доста неприятен момент беше на 2 пъти като дегустирах сопол+физ.разтвор.  Crazy

Пина, и за тебе едно голямо гуш!  Hug

Фръц, ти пък какво страдаш, хич нямаш нужда от диети, според мен!  Peace

Диди от няколко дена прави по 1-2 самостоятелни крачки от опора до опора, но вчера се зариби и престраши и вече прави по 3-4-5-6. Не я броя проходила още, но съвсем скоро май ще почне да джитка и тя насам-натам.  Crazy

Вчера пък ми изкара акъла. Вдигна еднократно и доста бързо 38 градуса, после ги смъкна и не знам вече какво да мисля. Днес се кръстя и стискам палци да не се разболее.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт