На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 466
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Е Ника, супер е все пак, че са успели да източат информацията.  Hug За рева те разбирам, аз така се бях поболяла като ми заби комп-а и мислех че е заминал диска, а тъпото е че все се каня да сваля всички снимки и клипове на външен диск и все не остават средства за такъв. Та поне голяма част качих в пикаса, от там да си ги свалям ако се наложи ( дано не се  Praynig)

Тук определено се усети липсата ти  Heart Eyes

# 541
здравейте
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕА  bouquet newsm38 newsm59
Честито и на майката на Пухи
друго-децата са болни,каката е на аб,има т и кашля много лошо,габи е със сополи и лека т,но при нея нямало нужда от аб,защото не кашля,гърдите и са чисти и гърлото ,наоплаквах се,а дано се оправя това време и да си ходят всички болести
ника Hug,добре че сте спасили снимките

# 542
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЙКА!ДА Е МНОГО ЗДРАВА,ДА ИМА ПРЕКРАСНО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
Пухи,честит рожден ден и на майчето ти!Да ти е много здрава и да се радва на много внуци и правнуци!
Бързо оздравяване на Роси и Габи,както и на Любезната!Бръмби дано температурата е от зъбче Praynig
Ника,определено много ни липсваше,радвам се че са спасили информацията.
Аз затова съм свалила почти всички снимки,а и повечето са и на компа на нашите за всеки случай Mr. Green
Бела,страхотно хоби си намерила,щом имаш желание и резултатите ще са страхотни,качвай от време на време снимки на произведенията си.
Нещо съм в период без странични занимания,ама не е лошо да си намеря,че тази рутина ще ме умори Thinking

# 543
  • София
Уф, голяма драма беше това със снимките - влизам аз в петък вечерта с идеята да поръчам стотина снимки на хартия в снимките.ви и гледам, че пак ми липсват два дяла. Рестартирах десетки пъти, свалих и инсталирах програми за възстановяване на файлове - не и не. Цяла нощ седях тук и накрая добре си поквичах.  Blush
Сутринта бяхме пред една компютърна фирма час преди да отворят.
Много ме хвана яд, защото този комп е правен по поръчка и платихме за скъпи части. Да, ама сега като го отвориха тези момчета, се оказа, че въпросния изгорял хард е от най-най-най-евтините фалшиви китайски хардове и не само това, ми е произведен преди 10 години!!!! Може и втора употреба да е.  #Cussing out Ще ида при тоя, дето ни го продаде и ще му плювна витрината, най-тържествено го обещавам!  bowuu
Иначе много изневиделица ни дойде като разход, а външен хард хубав е около 130 лв., засега и аз ще нахвърлям снимките в някой сайт да си ги пазя там, а отделно ще поръчам и на хартия.

При нас нищо ново, освен, че му изби един горен зъб на Максо с две вечери рев и по форумски обичай купих Дентокинд. Сега ако се сетя да му давам повече от веднъж дневно, та да има някакъв ефект....  Embarassed

Ел, радвам се, че сте овладяли ларингита.  Hug В инхалатор си струва да се инвестира.  Peace Иначе аз като чуя и едно лаещо прокашляне - веднага инхалатора се пуска и Проспан. Тази зима минахме през 3 ларингита без болница.  Hug Hug
Пухче, да е живо и здраво майчето ти!   bouquet Сигурна съм, че баба ти ще се възстанови!  Praynig Hug
Рали, кекса го пека на 150 градуса - фурната ми има някакво 3Д печене  Crazy, демек на вентилатор. Около 80 минути се пече така и винаги резултата е отличен.  Blush

За градините - Любезна, ще ви се възстановят трите точки за първо желание когато стартира кампанията за новата учебна година. Ще си кандидатствате на общо основание в другата градина, дано я приемат Дината!
Ще имате право да добавите ЦДГ-та веднага щом стартира кампанията. В ЦДГ може да се кандидатства в годината, в която детето навършва 3г., независимо по кое време на годината е родено.  Peace
Борис е в такава градина - приеха го на първо класиране на 2г.5-6 месеца някъде и тръгна на 2г.10м.  Peace

# 544
Бързо оздравяване на всички дечица, малки и големи  Praynig
О, ще се мре , не усещам ни мирис, ни вкус Crazy взех си Биопарокс, не ми се чака носоглътката ми да се бори сама, че моите домашни са по - кекави от пуйчета  Mr. Green и като нищо ще се натръшкат от солидарност  Crazy
Ника, добре дошла  Hug аз отдавна имам "кошмари" по въпроса с загубата на снимките, крайно време е да ги сейвна някъде във виртуалното пространство.
Танче, Миото донесе един служебен външен хард и първите стотици снимки качих на него, счупи се нещо ooooh! та съм в голяма чуденка как ще ди съхраня за следващите поколения и аз не знам  Thinking

# 545
  Честит рожден ден на хубавата Деа и от мен.Безгрижна и щастлива да расте и да радва мама,тате и бате!

Пухче,честит рожден ден и на твоето майче!

Бръм дано са зъби и Елито е с Т от време на време,но не повече от 37,5 и нищо не съм давала засега,мъчат я зъбки пак то се вижда.Тани,мерси,че ни мислиш  Heart Eyes

Любезна Миме,стискам палци бързо да се оправяш и да се разболява друг във вашата къща

Мики браво на малчугана за апетита,стискам палци все така да продължава.И Ели се разяде напоследък и съм супер щастлива,е кофтито е,че иска все тестено и десерти,ама се боря да хапва и други по-полезни нещица.

Ника,супер,че сте спасили всичко.Моя комп е отвратителен и все забива,та измолих Жоро да ми купи една външна памет.Носи ми я и вика ето 500ГМ,отваря я тя 640!!! Той платил 500,тия са са объркали в магазина и му дали по-голямата  Mr. Green ми задържах си я.

Прощъпулника ние като го правихме,не съм събирала родата,ние си бяхме и сестра ми и супер празник си направихме  Wink

Мисля тия дни да спретна и аз някой кекс,само размахвате рецепти тук,ми прияде ми сееееее

Да ви се похваля,тук от една седмица се движим сами с Елито с колата  Grinning аз умирам от притеснение,но тя явно ме усеща и гък не казва милата  Heart Eyes Но само на кратки дестинации се пускам засега за по 10-15мин.Като посвикна и по надалечко ще ходим.Засега до Люлин и обратно-наизуст го научих пътя  Mr. Green и днес супер спокойно карах

Божееее...такъв дълъг пост скоро не бях писала,а имаще още неща дето исках да кажа,но ми излетяха от ума...

# 546
  • някъде тук
Ха ,сега ме хвърлихте у  размисъл за снимките  Rolling Eyes Требва и аз да се погрижа да ги съхраня крайно време е Rolling Eyes

Ника Hug радвам се,че сте спасили информацията,и аз щях да квича ако ми се случи.

Силвъри,браво ,ще ставаш все по смела казвам го от опит Peace

# 547
Здравейте!  Simple Smile
Снощи писах, писах... накрая всичко ми се затри, ядосах се и изключих компютъра  Crossing Arms

Честит рожден ден на малката порастнала красавица Деа! Нека да расте здрава, щастлива, усмихната, и да бъде голяма късметлийка! На мама Неви пожелавам всичко най- хубаво, да имате много красиви и радостни моменти!!!    bouquet

Ние засега сме добре, правим още изследвания на Преслав, но почти сигурно е, че е развил някаква форма на ревматизъм...  Confused И винаги, когато "лепне" стрептокок ще има някаква проява! Петна по кожата, болки в някоя става или нещо друго... Абе гадна работа, трябва много да го пазим, а реално няма как да стане това, особено в този "болен" сезон...  Confused

Мислех да се изказвам и по другите "наболели" теми - цедене, помпи, прощъпулник, снимки..., но няма да стане сега, че Ина й се доспа и е нервна.....

# 548
  • София
Пина, много съжалявам да прочета за Преско!  Sad Дано да не се потвърди диагнозата!  Praynig Praynig

Любезна, бързо оздравяване на теб и дано семейството остане здраво!  Praynig

# 549
  • offshore & overseas
Никиии, щях да те тормозна с един смс, добре че се появи, душко!! Hug
Радвам се за снимките ви (без точка).
Потвърждаваш познанията ми по ДГ въпрос.
Аз нямам нищо за казване, освен да се похваля с третата амалгамена пломба в устата на Калина.
Пина, ужасно е това, дано все пак да не е ревматизъм или да не е окончателна и безвъзвратна диагноза, а диагноза с вратичка!! Hug
Любезнаа, трябва да се видим за чукЪ!

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 21:51 от Мяуче

# 550
  • До Балкана
Добра вечер!
Честит да е рождения ден на Дейчето! Да е здрава, слънчева и много да радва мама и тате!
Пухче, честито на майчето!  bouquet
Пина, дано не се докаже тази диагноза и Преско да си е много здрав! Hug
Ех, Ника, прибра се най-после. Много се радвам, че сте спасили емоционалното имане! И на мен ми се случи скоро - спасихме всичко без една снимка на мен и милото точно преди да вляза за секциото - още стена за нея!
Стефи, браво за шофирането! Взех книжката вчера и от КАТ аз ни прибрах - е, нЕма такова крещене и такова анатемосване от страна на мъжа ми - идеше ми да го спра на околовръстното да се разтъпче малко! #Cussing out
Любезно Миме, дано устискате фронта! Hug
Е, като за човек без всякакво настроение доста написах! Mr. Green bowuu
Спокойна да ни е нощта!

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 22:29 от Dallcheto

# 551
Пина Hug
Дайте съвет,искам да подквася мляко,но се чудя кое кисело мляко е подходящо,че от някои се получава лигава маса,която определено не е кисело мляко Rolling Eyes
Далче,не му обръщай внимание и не се оставяй да те убеди че си накъдърен шофьор Naughty
Аз има книжка от 5 години,но не карам,защото не съм можела,баща ми да ме научил,бил ми сърбал попарата когато ме учил да карам колело,та сега не искал пак да го псувам и обиждам #Cussing outА и колата ни била с десен волан,абе само оправдания,болна тема ми е,скоро не съм я подхващала,че до бой(от моя страна) и скандали се стига #2gunfire

# 552
Пина, дано е грешка тази диагноза  Praynig нищо не знам за тази болест и малките деца, но като съм чувала оплаквания при големи  Cry
Мяуче, с най -голямо удоволствие ще ти предам чукО, че съм се принудила да го укривам насам-натам, за да не бъде осиновен от приемен родител на име Динка  Crazy Яхвай метрото и идвай да го вземеш или пък прати Лъвю-то аз ще слезна да му го подам... само чее съм болна и заразна предполагам, та няма как да дойда аз  Tired
Сил, много добре разбирам за какво говориш  Wink според мен цялото това шубе е много полезно в нашия случай, прави ни по-предпазливи  Hug
Малвинаspoko
Айде, лека нощ на немски  Joy    Heart Eyes

# 553
Малвина, по мои наблюдения на ЕЛ БИ  е най-близо до истинското, но нямаш ли от кого да вземеш домашна подкваса... Този от когото си взела прясното  Thinking

# 554
Малвинка, ние практикуваме, както каза Любезното Миме- вземаме подкваса от там, откъдето купуваме и домашното прясно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт