На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 464
  • 747
  •   1
Отговори
# 585
  • До Балкана
Добра вечер!
Честит рожден ден и тук на Диди, Андрей и Елия! Да са здрави, слънчеви и радост за мама и тате!
Веси, честит рожден ден и на теб! Дано желанието ти се сбъдне!
Пухи, много хубави новини за детенцето!
Бела, дано всичко е ок! И аз не съм ходила още на гинеколог, а обикновено съм много стриктна! Честно да си кажа не ми се връща много там, от където излязох преди година! Embarassed А да не ви говоря, че мъжа ми ме придума за 1-2 неразумни сексОВЕ и си умирам от яд и ужас, на мене си, на него и на света!  #Cussing out
Никич, много ме разсмя пак! М'ши отмъщаваш, разбира се! Mr. Green
Любезничке, да и се размине на Дината, дано! Praynig
Стели, каква ваксина правихте, браво че е оздравяло бързо момчето! Hug
Аз квася от Елена , но понякога ми става слузесто, понякога не! Не мога да му хвана спатиите, Важното е, че дори и да стане слузесто, като сквася от него пак, си става супер мляко.

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 22:56 от Dallcheto

# 586
  • София
Честит рожден ден, Веси! Да си много здрава и благословена да сбъднеш всичките си желания! На първо място, разбира се, най-съкровеното - догодина на рождения си ден да си вече или с мнооого голямо, щастливо издуто коремче, или пък направо у вас вече да гука сестричка/братче на Дани!

Честит рожден ден на Диди, на Ели и на Анди! На двете дами и честито прохождане! Макар че малката лейди Ди вече съм я поздравила с това й постижение, ама май не беше тук... И тримата да растат много здрави, силни и пълни с енергия и обич!

Бела, стискам палци! Hug

Пухи, радвам се, че туморът на онова детенце е излязъл доброкачествен!

Любезна, браво на мъжа ти за дръзката идея - подкрепям с две ръце!

Ника, хубаво си насадила твоя... hahaha

Стар, да е здрав малкият ти мъж! Лотлориен, здраве и във вашата къща!

Любезна, Пина, да ви подмине бацилът!

Аз цитруси още не съм давала - аууу, колко съм изостанала... Blush
В четвъртък за първи път Мони се сдоби с храна от кухня - на ОЗИ си бях харесала менюто. За два дни си изяде всичко, т.е. услади му се! Засега не мисля да му поръчвам всеки ден, но като ме изкуши отново рецептурникът им, пак ще им звънна...

Лека нощ! И да сънувате нещо хубаво, за да се събудите с усмивка!

Последна редакция: сб, 26 фев 2011, 23:04 от Krissie Krust

# 587
ДВ,аз имам една молба,моля ви всяка която знае магазини за хубави скъпи платове да ми съдейства,ще съм много благодарна!
Платът дето издирваме е за бална рокля,но модела който си е избрала девойката-магията е точно в хубавия плат...

# 588
здравейте аз пак се включвам по нощите
ЧРД НА ДИДИ,ЕЛИА И АНДРЕЙ/на патерички/
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВА,БОРЯНА И МАТЕЙ
НЕКА ВСИЧКИ ДЕЦА ДА РАСТАТ ЗДРАВИ ,ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ И ДА РАДВАТ РОДИТЕЛИТЕ СИ
ВЕСИ ЧРД-НЕКА СЕ СБЪДНАТ ЖЕЛАНИЯТА ТИ
ние сме вече по добре,но нямам никакво време да пиша и коментирам
чао,лека нощ

# 589
Ради, не  мога да ти кажа за София, но виж за Варна веднага ти кавам Laughing Както и от Гърция съм си взимала хубави платове.Девойката на която и трябва рокля май се е сетила късничко newsm78
КоЕто ми припомни....на моя бал бях с черна рокля на бели точки Embarassed в България все още не беше на мода , но в чужбина бешв беше 'бум' на този десен.А и да се похваля,че брат ми, ми я купи от Италия  без да съм я премерила, видяла...е, беше като шита за мен!
Хубави и безгражни времена бяха...

Момичета да не забравя да се похваля!Отслабнала съм 3-килограма за 1-седмица!!!Не приемам почти никакви въглехидрати и тичам по 7-километра на ден.Вече се харесвам и без дрехи Laughing Blush Имам още два!

Целувки и здраве на всички! Hug Heart Eyes

# 590
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАТЕЙ Heart Eyes, ПРЕСЛАВА, БОРЯНА, МНОГО ЗДРАВЕ И ВЕСЕЛИ ИГРИ ИМ ЖЕЛАЯ  Hug
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК И НА ДАНИ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ  Hug

ТАНИЧКЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ДА СЕ СБЪДНАТ МЕЧТИТЕ ТИ  Hug

Радина цяла нощ е с 39 Т, нищо не е в състояние да я свали, дано днес се оправи  Praynig

Ако трябва да съм честна аз му пуснах мухата на половинката за ходенето във Виена (там имаме две познати семейства), но въобще не очаквах да бъда приета на сериозно  Tiredа сега когато Миото се запали ми се струва ужасно, никак не е просто  ooooh!

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 13:47 от Любезна

# 591
  • София
ДУ! Crazy

Честит рожден ден на Матю, Боряна и Преслава (Шоколаде, мислим за теб! Heart Eyes)! Да са здрави и щастливи децата!  Hug

Честит рожден ден на Танчето Зън-Зън! Божеее, трудно се пожелава нещо на някой, който изглежда достатъчно щастлив!  Crazy И все пак, Танче, желая ти от сърце да не се кротнеш, докато не постигнеш всичко, абсолютно всичко, за което мечтаеш и все още нямаш!  Heart Eyes

Благодаря на всички за милите пожелания!  Hug Наистина ме трогнахте!  Blush Ние си изкарахме страхотно, въпреки че аз се счупих от търчане и слугуване.  Tired Е, имах време и аз да се отдам на емоции и туй-онуй, както си му е реда.  Heart Eyes Бяхме в тесен кръг, 8 дърти и Дидито. Тоя моичкия само си подпираше д-то и накрая беше нааааай-изморен от всички, ше му го върна аз на него.  Twisted Evil В интерес на истината свекърва ми много ми помогна (с украсата, аз друго не ѝ дадох да прави). Диди също май си изкара добре – нито се изнерви, нито нищо. Има купища снимки, разбира се, ма ще трябва да почакате да се освестя от оня влак, дето разправяхте, че минал през вас – е, мина и през моята гара.  Crazy Та в момента съм схваната, леко настинала, адски недоспала и страшно щастлива!

Балеринке, честито прохождане на сладураната Елия. Диди напредва с ходенето с часове направо. Голям кеф ѝ е (и на свекърва ми също).  Mr. Green

Ника, радвам се, че сте успели да спасите снимките.  Peace Аз записвам периодично на дискове новите снимки, отделно гледам всеки месец по веднъж да си правя бекъп, че не се знае… Naughty Уф, трябва скоро пак да сортирам снимки за изкарване, а както предполагате, мъж ми е далееееч над тия работи.  Outta Joint Добра идея ми даваш за правене на мръсно на съквартиранта…  hahaha Да нацелуваш този ящен сладур МаксоHeart Eyes

Съни, радвам се, че оцелявате и дано Диманка да удържи фронта.  Praynig Пф, хоби… Tired Аз имам толкова научна литература да изчета, но продължавам да трупам и други книжки (вече поне само електронни), които чакат да настъпи тяхното време.  Rolling Eyes Иначе Диди изяжда може би 2-3 парчета портокал наведнъж, ама аз ѝ чупя, тя ближе там. Общо взето като гледам, че нещо ѝ се услажда и си отваря малката паст, хвърлям по нещо там, пък било то и „вредно”, още повече пък щом ни гледа ние как се тъпчем.  Mr. Green

Любезна, твоят мъж не си поплюва с плановете, а?  Thinking Ако решите обаче да продавате апартамента на цена десет пъти по-ниска от пазарната, обади ми се, че ние така и така си нямаме още гнездо, пък у вас ми харесва!  fiuuuuuu А за театъра – не се коси! Ще имате много представления, на които да ходите заедно, пък и остави свекърва ти да се изкефи (нещо напоследък много жаля свекървите, какво ми става?! Crazy). Добре ли е вече Радинка? Стискам палци бързо да се оправя!  Praynig

Мяуче, какво се случи на първото представление с Халята (интересно ми е, клю-клю)? Звучи като да е интересна история.  smile3560

Пух, много се радвам за детенцето!  Hug И аз си мислех за палатка, Диди се крие от доста време и вече ѝ е тъпо да използва дрехи, одеалца и т.н. Гледах разни по-малки палатчици, ама нещо не се изкефих.  Thinking

Лотлориен, оправяйте се! Peace

Пина, вие също! Явно тежък вирус ви е подхванал, щом и този темерут свекърва ти чак се е тръшнал!  Mr. Green

Веси, честит рожден ден със закъснение! Искрено ти пожелавам да си намериш бързо работа и после не с едно, а с още две дечица да се сдобиеш! Hug

Малвина, отде тоз ентусиазъм за правене на кисело мляко? Иначе браво де, ще стане, ти опитвай.  Peace Ето, според Далчето ставало и от купешко мляко.  Thinking

Бела, стискам палци!  Peace

Криси, браво на дребния за храната от кухнята! Ще му се услади, как няма да му се услади манджичката.  feeding

Ради, хич не мога да помогна с молбата ти. Дано успеете да намерите каквото търсите!  Peace

Кристинче, браво за резултатите (въпреки че 3кг за седмица си е много)! Завиждам ти за ентусиазЪма!  Blush

Фръц, Стар, ДимиHug Hug Hug

Ш'ма извинитИ за чаршафа.  Blush

# 592
ДУ !

Честит Рожден Ден на днешните малки сладурковци  Heart Eyes ! Да са здравички , да растат в спокойна и щастлива среда  Hug !

Стас е добре, благодаря че питате  Blush ! При прегледа нямаше никакви симптоми , около нас нямаше болни и сложиха Синфлорикса  Rolling Eyes ! Е, да, ама на другият ден се събуди с обилно течащ нос , омърлушен, след още ден вдигна и Т.... Абе мина .

Дано закриваме вече сезона на болестите ....

От снощи ми е криво , едно от Февруарчетата на  Тема 2009 си е отишло..... Да почива в мир малката душичка  Cry !
Съболезнования за семейството и близките  Flowers Rose

# 593
  • Бургас
Честит първи рожден ден на Преслава на Шоколадчето (Шоки, с теб сме  Hug) на Борянка на Сузи и на сладкия Матю на Мемория ! Да са живи и здрави малките сладурчета !   newsm18 Gift Tada

Таньорче,честит рожден ден и на теб ! Бъди многоо обичана и все така усмихната !  Hug

Юхууу,евала за постинга !  Hug

Стар, и аз сега прочетох . Да почива в мир малкото Вале.  Flowers Rose

Бела,стискам палци.

# 594
Честит рожден ден на Преслава,Борянка и Матю!да са здравички и много щастливи!
Танче честит рожден ден!Желая ти здраве,щастие,много лични и професионални успехи и винаги да запазиш тази лъчезарност и позитивност!(хм,странно мислех,че с рибки не се разбирам,а теб много те харесвам)

Да почива в мир малкото ангелче Flowers Rose Flowers Rose
Щях да пиша и друго,но ми станан много мъчно за детенцето.Как може такива мънички и невинни душички да си отиват Cry

# 595
  • София
ДД!  Grinning

Честит рожден ден на Матю, Преслава и Боряна! Здраве и щастие на тях и семействата им!   bouquet
Таньорче, честит рожден ден и на теб!  Heart Eyes Много здраве ти пожелавам и сбъдване на всичките ти мечти!   bouquet

Любезна, дано Дина днес да е уморила вируса!  Praynig
Юхуу, радвам се, че сте си прекарали добре!  Hug
Малвинче, Далче, ето я темата за експериментите с подквасването на мляко в домашни условия
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=504388.0

а тази е първата тема по въпроса
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366512

Кристинче, много позитивно ме зареди като те прочетох!  Grinning Че вече се харесваш и гола, дай Боже всекиму!  Crazy Бързо да умориш и останалите две кила!  Hug
Дими32, радвам се, че децата вече са добре!  Hug

Да почива в мир малкото момченце!  Flowers Rose

Тоз моя съпруг ще ми докара някой нервен срив без време ви казвам. Снощи къпе големия и излиза от банята, ама видимо притеснен, чак пребледнял. Вика ми - ти виждала ли си на Борис каква бучка му е пораснала на гърба? Е, ще ме разберете, че докато стигна от кухнята в хола, почти умрях и какви страхотии ми минаха през главата... абе имате идея.
Събличам го Борис и що да видя - то от слабост му се очертават прешлените на гръбнака, просто му се виждат кокалчетата малко над кръста, абе нищо притеснително на пръв поглед.
Ама продължава нашия - не, единият прешлен му е по-издаден от другите!
Досега разглеждах в нета гръбнаци, ми май така и трябва да бъде. Ама ме кара да ходя аз да се излагам при личната, де!  Mr. Green

# 596
  • София
Много мъчно ми стана за детенцето. Да почива в мир!  Flowers Rose Flowers Rose

За родителите пък просто не знам какво да кажа... Дано имат силни близки около себе си в този труден момент.  cry

# 597
Ужасно е това което се е случило...Да почива в мир малкото ангелче

# 598
  • София
Здравейте мами,
На мен събота и неделя са ми най-натоварените дни, че цялото домочадие е вкъщи и си има нужда от обгрижване  Mr. Green
Честит рожден ден на Диди, Анди и Елия! Нека да са много здрави и щастливи!
Честит рожден ден на Преслава,Борянка и Матю! Желая им здраве и много усмивки!
Честит рожден ден на Таньорчето - Зън - Зън! Много здраве, щастие и сбъдване на всички мечти ти желая!
Честити ходещи крачета на Елия и Диди! Да вървят смело напред и все по мед  и масло да им е житейския път!
Ради, не мога да помогна. Но доста платове има по Екзарх Йосиф, дано намерите това, което ви харесва!
Юху, бързо възтановяване  Hug
Ники, радвам се много, че сте успели да спасите снимките! Целувки на Бо и Макс, на мен лично много ми липсваше!   bouquet
Юху, аз на театър не съм я водила Софи, но на първото й кино в Арената по време на филма ставахме да пишка 12 (дванадесет) пъти!  ooooh!
Пух, чаках да напишеш добри новини за детенцето! Дано не е нещо сериозно и да се оправя  Praynig
Стар, наистина е много тъжно да си отиват дечица... нека почива в мир  Flowers Rose Flowers Rose
Призовавам Шоколадчето, ако ни чете да сподели как са, че поне аз често я мисля  Blush
Всички болнички да оздрзвяват - няма да ви изреждам поименно, че пак темата се напълни с болни дечица  Cry
Кристинче, евалата мацка! 3 кила си е сериозно постижение за слаб човек, ама мен повече ме впечатли бягане 7 км! Браво, все тъй, ама гледай да не изчезнеш, че по снимки не виждам да имаш нужда от още отслабване   bouquet
Бела и аз стискам палци!  Hug
Оставям ви, че Калина не дава повече да седя на компа! Хубав ден!  bouquet

# 599
Честит празник и на днешните ни малки рожденници,да са ни живи и здрави!

Ух мир на праха на малкото детенце,няма по-голяма трагедия от това да си отиде едно дете  Flowers Rose
Само се моля тава да не се е случило от поредната лекарска грешка в тази Държава...

Ей Ника твоя мъж е опасен...ма и ти добре го гласиш де  Laughing

Съни ти ли се оплакваше че Диманка още неиска да се пусне да тръгне сама...е ако е така то с Алята ще се борят за приза последно проходило Grinning

Общи условия

Активация на акаунт