На вратата пролет чука първа, февруарчетата по разходки в миг се втурват (28)

• 24 464
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Аз се извинявам, но на патерици честит рожден ден на Диди, Елия и Андрей, честит рожден ден на днешните рожденници - Матю, Борянка и Преслава и на Танчето! Много здраве на всичките, късмет и само хубави неща да ви се случват.
Изпуснах днес купона на Матю и много ме е яд, но ние не сме за никъде. Трети ден вдига температира Митко, по 4 пъти на ден давам нурофен, иначе пак я вдига, кьорав зъб не виждам на хоризонта, а някакви други признаци на разболяване няма, но не смях да го заведа на рожденния ден като не знам какво му е, да вземе да зарази другите деца... Пък и той е като парцал, просто не е себе си. Разбрах се с педи утре при нея да го прегледа обстойно и да я мъдрим. Много ми е притеснено, каква е тая температура, какво е това нещо, не знам...
Иначе магазин за хубави платове има един на Алабин точно до съдебната палата и има няколко на самата Пиротска (пешеходната част), Екзарх Йосиф и на Христо Ботев пак на спирката за женския пазар.

# 616
Благодаря на всички мами за хубавите пожелания, да ви се връщат тъпкано:) newsm10
Честит празник и на всички други,които празнуват днес! newsm59
Утре ще гледам да се отчета със снимков материал.Партито  беше супер!
Сега приспивам Звяра и бягам да допивам cheers
Лека вечер!

# 617
Ами... освен да пожелая ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ,ЗДРАВЕ на всички бебета, братя и сестри,майки и бащи, баби и дядовци Tired да отчета и хремата на Марто с Т 38,5  Rolling Eyes Ко'й туй чудо бе ,до кога  Cry Половинката пък се тръшна с редовния му главобол  Close  Направоооо , гепвам си биопарокса и зачезвам в Австралия  bowuu ами от толкоЗ ФърлАне сЪ почупиФ  Stop ще направА ферма за папуняци в Нова Гвинея (както се разправяше в един от малкото сполучливи скечове на Комиците  Crazy)

# 618
  • София
гепвам си биопарокса и зачезвам в Австралия  bowuu ами от толкоЗ ФърлАне сЪ почупиФ  Stop ще направА ферма за папуняци в Нова Гвинея (както се разправяше в един от малкото сполучливи скечове на Комиците  Crazy)

Миме, много си свежа! Дръж се - още малко остава да дръпнат децата, да станат автономни единици, пък после тях ги оставяш да учат в Австрия, а ти отпрашваш за Австралия...
Пожелавам ударна порция здраве да измете веднага цикъла болести във вашия дом!

Танче, честит рожден ден и тук! Да си много здрава, обичана, глезена и задоволена във всяко отношение! Следващите рождени дни да са с много финанси и да посрещаш по желани дестинации!

Честит рожден ден на Боряна, Преслава и Матю! Желая им много здраве, вълшебно детство и чудеса и по-късно в живота!

# 619
  • До Балкана
Честито на днешните рожденици Преслава, Бори и Матю, да са здравички много усмихнати и весели деца!
Танче, мила и тук честит рожден ден!

# 620
Одеве исках да кажа за квасеното мляко - за около 2 литра използвам една малка активия от 190 мл. Затоплям млякото до около 40-45 градуса и оставям за цяла нощ във фурната, предварително затоплена до 50градуса (изключвам я). Става нормално гъсто. Пробвала съм и с други млека, ми получава се онази лепкава смес, която за нищо не става.

Кристинче, и от мен имаш адмирации за прекрасния резултат в отслабването  thumbsup, евала за дисциплината и организацията. Аз това засега не го владея... Докато дойде моментЯ да се Аресвам и гола, може и да умра (ил загина).

Сватя моя, преЛюбезна, да се махат болестите от вашата. респективно и нашата  Mr. Green, къща и да сте здрави утре  Naughty. Целувки на невероятните Тин и Дина  Heart Eyes!

Пина и на теб пожелавам много здраве за семейството и дано бъдат неверни предположенията ти за Преско!

Пухче, честита палатка  и дано Сисето си играе по много време с нея! Радвам се и за добрите новини за момиченцето  Hug

Никич, одеве заабраих да кажа, ама супер си го наказала съквартиранта  thumbsup. Аз на моя не моЙ го приложи, щото не поВня откога, но заедно не сме излизали с малката имама предвид  Mr. Green. Той все си намира работа , я на село, я с големия се мота  #2gunfire.

Сори, пропускам много, ама толкова мога напоследък.
При нас нищо особено. Но не на последно място искам да ви благодаря, мили мацунчета, за прекрасните пожелания за моята малка Змейка! Чудесни сте!

Освен РД направихме и скромен прощъпулник. Момичето си избра портфейла на мама, от което тати беше много щастлив  Mr. Green.
Деа е много неспокойна тези дни. Чакам зъби, ама още не са съвсем наблизо, само ми дразнят мъничето.
Преди се разискваше банята на лапетата, та да кажа, че принципно се чувства добре, малко й е неприятно да си мие тиквата, ама се трае де. Надявам се по-зле да не става.

Друго набързо не се сещам.
Пожелавам ви спокойна нощи до скоро  Hug Hug Hug.

# 621
  • София
ДУ! Да започнем новата седмица с по едно кафенце Simple Smile

Честит първи рожден ден на Тони
(и малко на патеричка) на Преслава, Боряна и Матей!
Да са живи и здрави, много щастливи и винаги усмихнати дечицата!

# 622
  • София
ДУ!

Сервирам ви една пролетна картинка, че поне на картина да я гледаме.

С малко закъснение Embarassed...

Честит рожден ден на Матю! Да е все толкова чаровен, да е здрав и щастлив!

Честит рожден ден на Бори! Здрава и усмихната , да радва мама и татко!

Честит рожден ден на Преслава! Да е здравичка и пожелавам и се надявам всичко да е наред при тях!

С голямо закъснение да честитя на ДИДИ Embarassed Пожелавам и да е много здрава и щастлива. Юхуу, просто нямам думи колко сте прекрасни. Гледах ви снимките Hug

Честит рожден ден на Антон. Здрав и щастлив да расте, все толкова чаровен! Весел празник Руми!

От толкова честитене забравих какво щях да пиша...

# 623
ДОБРО УТРО,МОМИЧЕТА!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА АНТОН НА РУМИ, ДА РАСТЕ ЗДРАВ, БЕЗГРИЖЕН,ОБИЧАН ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ  Hug

Ужасно съм притеснена, Марто е със моите симптоми а като знам какъв доскомфорт усещах аз в гърлото и носа  Cry Дайте идея как да спасявам положението... Реших да опитам с хомеопатията, която предписаха на Ради Rolling Eyes пожелайте успех   bouquet

# 624
Здравейте  wavey

Да честитя на всички празниците от изминалите дни. Бъдете здрави, оказва се, че ако тва ни куца всичко друго е без значение, та здраве, здраве и само здраве от мен  Hug

За прохождане си говорите, нооо вие не познавате Александра, която по всичко личи, че чак първи клас ще вземе на собствен ход  Mr. Green Мнооого я мързи иии да ви кажа хич и не се борете за последно място сред проходилите, моля, моля  Naughty

Ся да се оплача с новини от последната минута, шефчетоооо ни принуждава да си вземем всичко де що имаме отпуски от 10.03 и туй то  #Crazy Много ми се объркаха плановете и въобще изобщо всичко ми се обърква така, много ми е тъпанарско  Outta Joint

И друго щях да пиша, ама с тая новинка направо се скапосах тотално... Sad

П.П. И чакам да отворят системата за ОДЗтата да свърша нещо поне, ама нещо се подмотват тея...

П.П.2 И да попитам пак   Blush Нашия татко с който нямаме брак е студент редовна форма на обучение, но и работи на пълен работен ден, тва нещо дава ли ми точица?

Успех и от мен на всички кандидати за ОДЗ и ЦДГ  Hug

Последна редакция: пн, 28 фев 2011, 09:25 от Teddy*

# 625
  • София
Здравейте и от нас!

Честит рожден ден на Антон на Руми! Да е жив и здрав и да расте като будно и щастливо дете!   bouquet

Ейй, Любезно Миме, вие тази зима се разбихте от боледуване! Бързо да се оправята всички!  Hug Дано успееш да пресечеш Тиното  Praynig А иначе, аз също от едно известно време искам да забегна, та гепвай Биопарокса, аз гепвам нЕколко шоколада и отпрашваме за Австралия  Mr. Green
Пина - дано настъпи здраве най-после и у вашата къща!  Hug
Танче, благодарско за кафето, имам нужда от поне 3-4  ooooh! На Калина или й избова кътник (не дава да видя, ама отпред няма принаци за зъбопробив  Thinking ) или се разболява и ...
Ел, моят любим сезон е пролетта, мерси за прекрасната картинка! Искам и аз да се стопля, че в този студ си седим вкъщи - едно че малкото не го знам как е, друго - аз съм със студова алергия  ooooh!
Никич, посмях се на наказанието на миОто  Laughing Обаче у нас то е абсолютно неприложимо - миОто се справя с децата точно токова добре, колкото и аз иот едно таквози наказание той ще натовари децата в колата, а аз ще си ходя пеша  Laughing
Неви, ха честита втора банкерка в семейството  Hug В Бг съм се убедила, че без връзки нищо не става, та дано да можеш да й подложиш едно рамо за добър житейски професионален старт  Hug
Бръм бързо да се оправя тоз сладур Миташки! Дано не е нещо сериозно, а да се сдобиете с ново зъбче  Hug Praynig
Пухи, честита ви палатка Simple Smile На каката й бяха подарили, в един момент се научи да я разглобява и да ни налага с пластмасовите пръчки  hahaha Още й се радва, ама аз не давам да се чуе да се вади, че само тя ми липсва  Stopю
Със сигурност изпускам някого, моля да ме извини!  Embarassed
И понеже днес стартира кампанията за ДГ в София - искам да пожелая на всички мами успех в кампанията и ударни дози късмет!
Хубав ден!   bouquet

# 626
  • София
ДУ!  Grinning
Любезна, абе май не бих пробвала с чужда хомеопатия, нали туй чудо се изписва индивидуално?  Thinking Пожелавам ви бързо оздравяване на всички вкъщи!  Praynig
Слънчо, Теди, мерси, че ми напомнихте за кампанията, аз съвсем бях изключила тази сутрин. то моето че вероятно няма да влезне - няма, ама нося отговорност за племенниците.  Hug
Теди, работещ студент не носи допълнителна точка - условието е или/или, т.е. за да не дискриминират студентите ги приравниха към работещите.
Бръмби, дано Миташки вече е здрав!  Praynig

Вземете ме и мен у Австралия... вече на всичко кълва, без Африка.

# 627
Здравейте момичета:) Кога ще отворят системата за кандидатсване на ОДЗ ? Може ли някоя мама дами даде линка че нещо се замотах ooooh!

# 628
Здравейте момичета:) Кога ще отворят системата за кандидатсване на ОДЗ ? Може ли някоя мама дами даде линка че нещо се замотах ooooh!

http://kg.sofia.bg/?page=home

Ето линк, ама кога ще я отворяяяяят  Thinking

# 629
Благодаря ти ! Peace Успех на всички дечица Simple Smilebouquet

Общи условия

Активация на акаунт