МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 126
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Пролетна, Пиги, Супер Теди, честити ви именници! Да са ви живи и здрави и много късмет да имат!

Мони, страхотна новина! Всичко да върви добре!
Честито и на бъдещите лели - много е вълнуващо!

Теди, разбрахме се с едни студентки да разлепват плакатите из училищата, но ако някой има желание да помогне - добре дошъл! За  самия празник все още имаме нужда от доброволци и ще се радвам, ако се включите.

Айла, велопоходът е в кръг около Английските ливади в Южния парк - за по-големите по по-големия кръг, за по-малките - по по-малкия. Няма да има състезание кой е пръв, кой последен - всяко дете ще бъде наградено, загова молим за предварителна заявка - да предвидим подходящ брой награди. Така че децата могат да пробват новите си умения. Simple Smile

# 526
  • София
  Ок значи ще ги запиша моите каки, на меила ли да пиша?

# 527
Вижте какво получих в пощата си... много тъпо ми стана. Може би не съм била аз получателката, но все пак...супер тъпо, чак обидно ми стана. Ама какво ли се учудвам...

От: Maca Mimi    : Пет., 06 Май 2011, 14:27
Направи аборт. Да, ще съжаляваш може би, но по-добре ли ще е ако съжаляваш, че си го родила! В България едно дете се гледа трудно, камо ли две и три. Имаш вече две реални деца, мисли за тях. Не прецаквай и своя живот, и той е единствен. Имаш ли достатъчно, нерви, време, жилищни условия, пари? Май не? Не разбирам защо се колебаш.  Едно дете е отговорност за цял живот.Трябва да му дадеш някакъв старт в живота. Стига предразсъдъци, че аборта е грях! Това го говорят двуличните попове, затънали в грехове! Аз имам две с малка разлика и определено съжалявам,че не направих аборт. Постъпи рационално, не емоционално. Пък и помисли си само. По улиците, навсякъде се виждат хора с по едно дете. Представи си как ще те гледат с три. Няма да ти пука? Не бъди сигурна...Колко от тоите приятели, роднини и пр. имат 2 деца? Малко са, нали. А три? Направи аборт, приеми че е било правилното решение и не се терзай, а продължи да си живееш живота. Не слушай кудкудякането на многодетните квачки.Не енай-голямата  ценност да се размножиш...

# 528
  • София
  Това писмо дори не си заслужва да се коментира!!
  Ето профила и последните постове на тази майка - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=138720;sa=showPosts

# 529
  • Варна
Мишела, най-вероятно наистина не е за теб това  Shocked писание. Не си го слагай на сърце. Хора има всякакви. А тук четат и пишат много и различни "умове". Ако те притесни пак най-добре информирай мод.
Аз като една многодетна квачка, мога да кажа, че около мен има доста семейства с по три деца. И напоследък ми прави впечатление, че хора на улицата все по-често ми казват "Браво! На тази държава ѝ трябват българчета." Не че ако не одобряваха, щях да се притесня. Mr. Green

П.п. Освен всичко останало съм егоист и размножавайки се искам да оставя възможно най-голямо количество от моя ДНК-материал. Wink

# 530
  • Варна
Мишела, това е гледната точка на изпращачката. Няма два еднакви живота и това, което за един е проблем, за друг може да е щастие. Момичето си споделя своята история и своите мисли. Твоята история и мисли ги създаваш ти и ще са каквито ти искаш. Нормално е да получиш и такова мнение. Свиквай  Mr. Green

П.П. Видях й последните постове - изводът от тях е - не правете деца без любов. (броят е без значение) Simple Smile

# 531
  • София
Аз малко ни в клин, ни в ръкав /отдавна не съм чела и писала тук.  Embarassed/.
Според мен това при авторката на писмото е класическа следродилна депресия в тежка форма. Ще й мине.  Wink

# 532
  • София
Здравейте,
аз мисля, че писмото е било за мен, може би, но понеже имаме някакво сходство в никовете с mishelaa и го е получила тя Grinning
Само че ние все пак решихме да оставим бебето, осъзнавайки, че ще ние трудно, но с планове за по-добър живот.
Така че, живот и здраве, декември месец вече официално ще съм една от вас, многодетните квачки хихихиих  Mr. Green
  bouquet

# 533

С Мама Мици преди 6м. някъде имахме оживена дискусия в една тема......И Лилибон е права - без любов не правете деца, дано второто и дете поне малко получи майчина любов.......

Многодетна квачка hahaha hahaha hahaha hahaha........

Миналата седмица кралици, сега кокошки......Чакам да видя Ванчето какво ще напише по въпроса Thinking, като успее да се измъкне от кокошкарника, прати петела на работа(може би), а пиленцата и се разпръснат да си търсят трохички........

Хубава неделя!

Оле, Тъщата ти е конкуренция.....Тя подбираше също щипките в цвят, а и сресваше ресните в една посока...

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 10:45 от Мама Цоцоланка

# 534
  • София
  Снимки от РД на ЕЛена -  http://aila.snimka.bg/children/rd-elena-2-godinki.591017
  Елена и Ваня са с лилавите рокли, Николета е с бяла рокля Simple Smile

# 535
  • Варна
Много са сладки каката и малката в еднакви рокли. Ваня страшно ти прилича!

Момичета, помощ. Търся книгата на Стивън Кинг "За писането" за подарък за един абитуриент. идеи откъде да я намеря?

Марлеен, лека бременност и много щастие с новия човек!

Последна редакция: нд, 08 май 2011, 16:24 от Lilibon

# 536
  • София
Според мен това при авторката на писмото е класическа следродилна депресия в тежка форма. 

И аз така мисля, с тази разлика, че май не й се иска да се оправи от нея. newsm78

mishelaa, наистина е неприятно да получиш такова съобщение. Явно потребителката си има свои сериозни проблеми. Може да се каже, че го е написала с добри намерения (от нейна гледна точка).

Айла, прелестни девойки! Елена изглежда много пораснала за двете си годинки. Simple Smile

Marleen, леко и безпроблемно "мътене" ти пожелавам! Wink

Галя е с варицела. В петък изненадващо избиха пъпките. В първа група в тяхната градина има болно дете и явно чрез някое братче/ сестриче е стигнала и до яслата. Аз съм доволна, де, защото слава богу, я кара леко- без температура и без много пъпки. Така поне ще мине сега и следващите години няма да я мисля.

# 537
  • Варна
Лили, в Хеликон трябва да я има http://www.helikon.bg/books/34/122102_za-pisaneto%3A-memoari-na-zanaiata.html

# 538
  • София
Много са сладки каката и малката в еднакви рокли. Ваня страшно ти прилича!

Момичета, помощ. Търся книгата на Стивън Кинг "За писането" за подарък за един абитуриент. идеи откъде да я намеря?
  Коя е тази книга точно, на български ли я има преведена или ти трябва на англииски?

# 539
  • През девет земи в десета
Лилибон, ще проверя в кварталната книжарница, ако има възможност да я поръчам там, ще ти пиша ЛС. Досега са ми доставяли всичко, което ми е трябвало.

За въпросната дама. Така ги чувства нещата, има си гледна точка, не знам в каква точно депресия е Thinking, но защо е необходимо да разпраща писма със собствените си разбирания и терзания на този и онзи не ми става ясно и то раздавайки съвети Thinking В заключение, горкото бебенце. Как няма да плаче. Мисля, че бебетата много добре разбират кога родителите им са нервни и не могат да се справят със ситуацията.
Дано бабите да му дадат повече обич на горкото бебенце, но щом и те са били против тази бременност............ Tired

В интерес на истината имам приятелка със същите разбирания, наближава 40-те и дори не мисли да създава семейство или да ражда деца. Добре се чувства да живее сама и не разбира за какво ѝ е да има нещо ревящо и сополиво около себе си. Или както тя казва "каква е гаранцията, че утре ще ме гледа" ooooh! Живее за себе си, за кариерата си, за да пътува по света, да прави каквото и когато иска и да се вижда всеки ден с приятели...........само че депресията незнайно защо не я подминава.

Общи условия

Активация на акаунт