МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив

Честит рожден ден, Лилибон!

Момичета, малко е смешно да се оплаквам, но ми е много безтегловно. Бях ви казала през октомври, че започвам един интензивен курс, които свърши миналата седмица....
Сега вместо да се радвам на свободата си,,се чудя какво да правя във времето, когато бях свикнала да съм на курс  newsm78 .  А да знаете как чаках вече да свърши. Лиспваха ми срещи с приятели, време за себе си, за семейството... Чак се учудвам на себе си - какво нещо  е  свикването. Преди, когато бях студентка,  денят след края на сесията ми беше много драматичен. Непрекъснато ми се искаше да грабна някой учебник, а всъщото време осъзнавах, че няма нужда от повече интензивно четене...

# 736
  • София
Феичке, знаех си, че нещо ще сбъркам  Embarassed Ама то така е като не сме се виждали от.... не знам кога, вече имената на децата си бъркаме  Wink Много хубаво да си изкарат младежите  Hug

Кликче, ти си толкова енергична, че веднага ще си намериш нещо, с което да запълваш времето  Laughing

Лилибон, и тук да те поздравя. Бъди щастлива!

Мишела, ще мине варицелата, не се тревожи  Hug Hug Hug

# 737
Привет на всички мами,от Добрич и от мен,Първо да чиститя празниците на всички които са празнували и ще празнуват. При мен се случиха много неща и затова отдавна не съм влизала тук нито съм писала.Започвам с радостната новина ,моето голямо слънце беше абитюрентка тази година всичко мина добре,двамата юнаци са вече във ваканция,а сега и лошата новина от октомври месец закъсах здравословно ,и до днешен ден се лекувам на този етап почти съм преборила коварната болест наречена Рачо -осмокрачо .Ще се помъча по често да ви чета и да пиша .За сега приятна вечер

# 738
Велинка, съжалявам за всичко лошо, през което си минала и в момента минаваш! Гуш и пиши по-често! Честита кака - абитуренка........

Н О В А   Т Е М А

Моля, момичетата, които искат да бъдат вписани на 1 стр. , нека ми пишат на лични.......

Ели, честит празник! HugЧестит празник и на Феята(извинявам се,че е на патерица!)!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт