МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 33 050
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Аз не знам вие как се справяте вечер, ама при нас е лудница...  Crazy
Вече ме е страх да изведа моите младежи на разходка до детската площадка, след като ги взема от градина. Баткото като си види приятелчетата, зарязва брат си, а малкия започва да реве, че са го изоставили да играе сам... Бебето е в някакъв период, дето само на гърдата виси, като го махна - рев... А в какви приключения влизаме докато ги изкъпем - събличат се голи и се гонят из къщата, викат и докато баща им не ги вкара в банята не мирясват. Блаженството идва, едва като заспят  ooooh!

Приказна фейо - ЧРД на патерица, много здраве и късмет.

Saly - при нас организиране на пътуване отнема поне  час, час и половина, при това че аз правя списък предварително... те докторите обичат почти на финала да изтърсят нещо такова (моят, ми беше пуснал мухата, че третото раждане не било като първите две...)

tanq karabelyova - МАМА СУЗИ е права. Аз, когато разбрах че съм бременна с третото ни дете бях много щастлива, а две седмици по-късно мъжът ми остана без работа. Беше безработен шест месеца... добре че имахме спестявания.

Хубав ви ден, бебето най-после заспа, отивам да вършея из кухнята, че днес е ден за готвене  Joy

# 721
  • София
tanq karabelyova, третото дете е като другите две. Не в детето е проблема, а в модела в умовете ни. Някак третото дете се явява някаква психологическа граница, трудна за преминаване, нарушаване на модела. В действителност факта, че детето е трето поред с нищо не го прави по-трудно за гледане. Да, ще се променят много неща в семейството, но те така или иначе се променят с появата на дете по принцип. Възползвайте се от взаимното си желание за още едно дете и действайте - ще се учите в движение. Peace Hug Heart Eyes
Всяко дете си е различно и ще вмъкне своята различност в семейната ви картинка - като нов цвят, нов нюанс, нова светлосянка, нов щтрих... Един мой приятел, баща на трима синове обича да казва: "Аз имам три деца и трябва да съм трима различни бащи за тях." Laughing

И като споменаваме татковци - хубав ден на всички с един суиткидс татко с вълшебна цигулка! Wink Hug Hug

# 722
Момичета ,много ви благодаря за отговорите,ще се радва,и други ако се включат.  bouquet
Друго което притеснява съпругът ми  е възрастта му,на 42 год. е.Според мен са глупости, да ме извинява някой ,ако има мн млади татковци тук,но е мн мн по отговорен и лютящ баща от мн познати,който са станали родители  на 20год.Вярно е и че всичко е до човек.
Приятен и успешен ден.

# 723
Хи-хи-хи. Мъж ти е младо момче, какво се е затръшкал?! Ще ми говори за възраст - мъжът ми беше на 47, когато се роди Поли, а аз - на 40. Пък не сме се притеснявали за възрастта си. Наистина си е до човек - щом е грижовен и любащ баща, значи всичко е наред. Действайте.

# 724
Saly стискам палци всичко да е наред, а ти си мисли хубави неща. И мен ме бяха понаплашили, то изследвания ли не бяха, то чудо, ама накрая се оказа, че всичко си е наред и се роди здраво и красиво момиченце. малко имаш още до финала  Hug
Мама Сузи истински се забавлявах с разказа ти, направо си за филм!

Лукаса, и при нас вечер е лудница, може би ми е най-натоварената част от деня. Особено Иван (2г) е много труден с къпането и заспиването, всяка вечер водя първо преговори, после борба за надмощие и накрая - зависи кой е по-уморен, той печели  ooooh!

tanq karabelyova ,
"-Трябва ли да го направя? - каза грейнала Уенди - А, да страшно интересно е, но аз съм само едно малко момиченце. Нямам опит.
-Е, голяма работа! - рече Питър, сякаш беше единственият, който е наясно по въпроса, макар да нямаше никаква представа за тези неща"

малко е отвлечено това, но- всеки учи в движение, справя се в движение, според ситуацията. а ние сме вече толкова уверени (като Питър), макар че само преди малко не сме имали представа от нещата. Наистина границата е по-скоро психологическа, отколкото някаква друга.  Peace

# 725
  • София
tanq karabelyova, вярвам, че щом досега сте се чувствали добре с тези прекрасни момичета, ще се справите и с още едно детенце  Hug Нека съпругът ти не се чувства стар, щом е пълен с любов, няма проблеми  Wink Никой не обещава да е лесно, но е много благословено да имаш дечица около себе си. Кураж!

Saly , съжалявам за всичките ви тревоги  Hug Понякога има такива моменти. Дано скоро всичко да е наред  Praynig

Феичка, не помня дали си разказвала за това, та  да попитам  Embarassed Нали Коко беше спечелил някаква награда, заедно с още няколко госпожици. Пътуваха ли до Англия? Дано не съм се объркала нещо  newsm78

# 726
албенка, избрахте ли училище? Кога е класирането?

# 727
Теди, Гого (големия) спечели наградата. Живот и здраве, заминават в началото на юли.

Албенка, накъде се ориентирате? А дали ще се видим на сбирката на випуска в събота.
Който не знае - с Албенка сме съученички, от съседни класове  Heart Eyes Явно нещо в училището ни е повлияло, защото освен нас двете, аз знам за поне още три наши многодетни съученички.
  Joy

# 728
  • Не съм от тук и съм за малко
албенка, избрахте ли училище? Кога е класирането?
Първо имаше колебание между СМГ и НПМГ с математика, но вече е категоричен за второто.  Sunglasses
От днес се подават документите, а първото класиране излиза до 24-ти юни. Надяваме, се че всичко ще е ОК.  Grinning
Фейче, от теб чувам за срещата на випуска. Нашия клас се срещахме през май и мислех, че сме приключили с празненствата за тази година.  Mr. Green  А и в събота имам РД и ще съм с моите хора, не знам как би могло да стане.  newsm78

Хубав и слънчев ден, момичета и весел 15-ти юни.  Laughing

# 729
Ох, да се оплача и тука - Изабела е с варицела... А уж до 6-я месец имали имунитет... трънки, хем я кърмя! Много ми е смотано.

# 730
  • София
mishelaa, *гуш* Hug - малка е бебка, кърмиш я - ще мине леко и спомен няма да остане! Praynig

Поздрави за всички ученици, които днес приключват поредната си учебна година - весела ваканция!  Hands Thumbsup

Моят успешно завършил шестокласник се развява в момента на кино с приятелКи!  Laughing

# 731
  • Варна
Ами Ванче - честито! Така и трябва. Simple Smile Порасна и това дете...

Мишела, бързо и леко да минава варицелата, явно е възможно да се изкара и толкова рано.

# 732
  • София
mishelaa  ти карала ли си варицела? Защото имат имунитет само ако майката е проболедувала и тук кърменето няма много общо реално, тъй като пасивната защита за около шест месеца се предава през плаценатата.
Леко изкарване на варицелата и дано да няма много пъпчици дребосъчка  Hug

# 733
  • София
Lilibon, усмихнат и слънчев ден рожден! Grinning

# 734
Лилибонче, честито и от мен!
Да си здрава, обичана, щастлива, пълна с идеи и енергия за осъществяването им!

Общи условия

Активация на акаунт