Вече ме е страх да изведа моите младежи на разходка до детската площадка, след като ги взема от градина. Баткото като си види приятелчетата, зарязва брат си, а малкия започва да реве, че са го изоставили да играе сам... Бебето е в някакъв период, дето само на гърдата виси, като го махна - рев... А в какви приключения влизаме докато ги изкъпем - събличат се голи и се гонят из къщата, викат и докато баща им не ги вкара в банята не мирясват. Блаженството идва, едва като заспят

Приказна фейо - ЧРД на патерица, много здраве и късмет.
Saly - при нас организиране на пътуване отнема поне час, час и половина, при това че аз правя списък предварително... те докторите обичат почти на финала да изтърсят нещо такова (моят, ми беше пуснал мухата, че третото раждане не било като първите две...)
tanq karabelyova - МАМА СУЗИ е права. Аз, когато разбрах че съм бременна с третото ни дете бях много щастлива, а две седмици по-късно мъжът ми остана без работа. Беше безработен шест месеца... добре че имахме спестявания.
Хубав ви ден, бебето най-после заспа, отивам да вършея из кухнята, че днес е ден за готвене