Лидл - 4 тема!

• 117 527
  • 781
  •   1
Отговори
# 750
Хайде сега да кажеш и каква ти е съдомиялната,че настръхвам като си представя моментът,в който започна да избирам  Crazy

В интерес на истината не някаква прехвалена марка...За която да платя 100-200лв/само за марката/
Миялната ми е Midea, с много програми, вече трета година я ползвам и съм изключително доволна! Както споменах по-горе, само към едни таблетки за това време съм имала забележка. Иначе съм пробвала всякакви и Медикс, и на ДМ, и Калгонит, и Сомат и сега Лидълските...
Докато на мои приятелки "марковите" им миялни все проявяват "капризи". /Да си призная и аз робувам на марки, но тогава така се случи и купих Мидеа/ ...и останах доволна! Може би си е чист късмет! Flutter

В интерес на истината за Мидеа съм чувала само хубави неща  Peace
Искам като сложа чиниите да ми излязат чисти и ненадраскани.
А не да правя 15000 опита с таблетки..тези стават,пък онези не стават  Tired И съдовете да са мазни.
Че мъжът ми ще ми я обрули в главата и ще каже....уж чете и пак някакъв боклук купи  Laughing

# 751
  • Балчи-Варна
Пуснах машината,ама не меси.Първо трябва да загрява ли 15мин?Който я има от лидъла да ми каже така ли трябва да е.Програма 2 пуснах с рецепта от книжката за бял хляб

# 752
  • Пловдив
Пуснах машината,ама не меси.Първо трябва да загрява ли 15мин?Който я има от лидъла да ми каже така ли трябва да е.Програма 2 пуснах с рецепта от книжката за бял хляб

Да, чака 10 минути тогава почва, дисплея угасва.

# 753
Най-вероятно е от подгряващите.
Предварително си подгряват съставките  newsm78

# 754
  • Балчи-Варна
тръгна вече меси, ще видим какво ще излезе накрая

# 755
Днес пробвам пудинга май се казваше Castello или нещо подобно. Бързо става и е много вкусен.Заслужава си, а беше само 19 ст. Naughty

# 756
Купих си бебешки мокри кърпи от 1,99 лв. Големи са и са леко сухи.

Гледах котешката катерушка.30 лв за тоя боклук няма да дам. Crossing Arms

Имаше маратонките от брошурата.Не ми допаднаха.

А пък тоя шлифер който е 39,99 лв и го има в тази брошура на пипане е като зебло. Tired

# 757
  • София
Странна работа са тия мокри кърпи, първите които взех не миришеха на абсолютно нищо /розовите/. Вчера взех пак, имат лек мирис на роза  Shocked. Но по моите критерии са мокри толкова колкото на памперс, дори една идея по мокри. Явно имат и те различни партиди  ooooh!.

# 758
Моите са бели обаче не запомних името. Пише че са произведени в Израел. Shocked Rolling Eyes

# 759
  • Pb
elfi4ka, таблетките на Calgonit не ти ли вършат работа? Аз само и единствено към тях нямам забележки - съдовете наистина излизат диамантени и нямат неприятен дъх, какъвто ми е се е получавал от други таблетки. Не ползвам от най-скъпите. Обикновено вземам 1 мегапак опаковка (около 80-100 броя) и откарвам цяла година.

gul4i, според консултант в магазин имало значение и самата миялна - различни програми, различно време на разтваряне на таблетката и неща от сорта. Не помня вече подробности, но беше в този дух.

И по темата, че напоследък много спамя: ох, ами аз все едни и същи неща вземам и освен да се повторя - мъжете ми, много харесват гръцките банички и пак ще им вземам за утре - този път с кренвирш.
Яд ме е, че Мистър Шок нямат от сникърсоподобните блокчета в голяма опаковка, щях да си отям.
Бирата DEEP - мъжа ми е много щастлив, че я има   Наздраве! beer3

# 760
Елхичка...аз все още нямам миялна...но събирам инфо за по-нататък  Laughing
Ще ги запомня тези калгонит  Hug

# 761
 #2gunfire защо и с портокалите ни прецакаха - бяха толкова сладки и сочни от самото начало - а сега са супер КИСЕЛЯЦИ Thinking

# 762
Портокалите и мандарини аз вече не ям, навсякъде са гадни. Мина им времето.

# 763
Взех от уискито на промо - става.
Да ! Портокалите са гадни - изхвърлих два.
Време е за ягоди и череши !Нали април Т ще бъде 31 градуса !!!!!!!

# 764
  • Пловдив
И аз съм доволна от таблетите са съдомиялна от Лидъл. Качествето е добро и са на приемлива цена. Аз взех всичко в едно таблети чашите и чиниите са перфектни. Не съм гипробвала на тенджери и тави все още.

Общи условия

Активация на акаунт