Лидл - 4 тема!

• 117 524
  • 781
  •   1
Отговори
# 60
  • София
А как ги правите на фурна?  newsm78 Аз досега само съм ги пържила, даже не съм забелязала, че ставали за фурна и микровълнова...  Blush В смисъл само се изсипват и толкова ли и в тавичка ли ги печете или задушавате в йена?
В тавичка ги пека с малко мазнина.

# 61
  • Варна
Тази сутрин ходихме до Лидл специално за замразените зеленчуци - е нямаше почти нищо (миск броколи, много ни хареса). Как може да стоят така празни витрините. Много съм разочарована....

# 62
  • Pb

А как ги правите на фурна?  newsm78 Аз досега само съм ги пържила, даже не съм забелязала, че ставали за фурна и микровълнова...  Blush В смисъл само се изсипват и толкова ли и в тавичка ли ги печете или задушавате в йена?

Изсипвам в тава (мазнина не слагам) и пека на вентилатор на около 180 гр.

# 63
  • Варна
В началото си купихме един кетчуп на Pagusa, който много ни хареса. Искам да попитам виждали ли сте го, има ли го още и колко струва, като не е на промоция? Става въпрос за Варна.

# 64
Кетчупа го има ,но цената е около 2 лв.
Утре ще погледна.
Замразените зелунчуци липсват ,управителят каза,че не смогват с доставките.
Липсва от два дни кашкавал "Мизия",както и маслото.
Абе,хубава работа,ама ..... ,както е казал шопът.

# 65
  • София
Здравейте, от известно време ме мъчи един въпрос относно млечните произведения в Лидъл newsm78 Не съм забелязала под нито една стока да пише, че е със съдържание на растителни мазнини newsm78 Възможно ли е в целия магазин да няма нито една такава?

Здравейте, специално в нашия магазин си пише на етикетите, кое е с растителни мазнини. Виждала съм такъв етикет на масло, кис. мляко и сладолед. Просто продуктите с раст. мазнини не са отделени на отделен щанд, а са при останалите, но на етикета им пише, че са такива продукти.  Peace

на самия етикет на продукта ли?

Ще обърна внимание тези дни, но не мисля, че това е редно и само те да се различават от останалите магазини в страната, където са изнесени на отделен щанд...

# 66
  • София
Момичета, аз пуснах тази тема.Опитах се да редактирам, но не се справих. EmbarassedМного не ги разбирам тези неща.Нека ,които може да я редактира! Laughing

# 67
Момичета, аз пуснах тази тема.Опитах се да редактирам, но не се справих. EmbarassedМного не ги разбирам тези неща.Нека ,които може да я редактира! Laughing
Друг не може да я редактира......

# 68
А за какво да се редактира ?
Служи чудесно за отзиви и мнения от един нов магазин за страната.

# 69
Май съм пристрастена към Ливади-то /сиренце/.
Няколко пъти купувам от кашкавалчето "Сините камъни", екстра е.

# 70
Аз ползвам обезмаслителя. Според мен е в пъти по-добър от Меглиото.

п.п. Предлагам авторката да пооправи първата страница, да сложи линк към сайта на Лидъл ,снимки и цена на най-хвалените продукти.

Ето за такова пооправяне става въпрос, което не е лоша идея.

# 71
  • Варна
След като минат 24 часа от пускането на темата не можеш да редактираш първият пост. Само модератор може.

# 72
  • Някъде на път....
Май съм пристрастена към Ливади-то /сиренце/.
Няколко пъти купувам от кашкавалчето "Сините камъни", екстра е.
Аз пък все не мога да ги сваря тези 2 продукта точно..... ooooh!

# 73
да похваля сладоледа с ядки и ванилия от 1 литър., синя опаковка.
Гъста смес няма нищо общо с нашите, които бързо се разтапят.
Бавно свършва, има голямо разнообразие от ядки с различна големина и е много вкусен наподобява халва.

# 74
brazilka, на етикета с цената го пише.

Например пише Ванилов сладолед с раст. мазнини- 3.69лв.

Общи условия

Активация на акаунт