Лидл - 4 тема!

• 117 505
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
здр извинявам се че нахълтвам така в темата ви но си харесах едни форми в ли дал който са от четвъртък на промоция
понеже в града от които сам няма такъв магазин може ли да помоля някои да ми вземе и да ми ги изпрати по пощата и да се разберем как да му изпратя парите на лични може да ми пишете за да се разберем  Wink Wink Wink

# 676
  • софия
красива белла, за какво говорим, къде отиде ooooh!

От промоцията за четвъртък харесах доста нехранителни неща.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 06:05 от zvanche

# 677
Звънче,обикновено така се получава ! Laughing
От новите промо - нищо интересно.
Сутринта отново липсваше ,част от основният асортимент/мляко,кашкавал,сирене/
Явно има проблем с доставките.

# 678
  • Пловдив
А на мен от предната промоция на момчешки дънки майка ми е взела за децата - добри са, тънички пролетни. И не се обезформиха в сушилнята Simple Smile

# 679
  • Варна.....
Не видях някой да е похвалил кашкавала- от около 10,00лв е кг., разфасовки о-о 1кг. Много вкусен, запича се идеално.

# 680
Ааа хвалехме го, хвалехме го по-назад в темата. Аз също го харесвам Peace

# 681
  • София
запис  Crazy

# 682
  • София
Мацки, един малко рус въпрос. По форумска препоръка взех от бланшираните картофи. Обаче ... те размразяват ли се преди да се изпържат, или се слагат в олиото замразени  newsm78? Не съм купува бланширани картофи досега Thinking.
Елфичка благодаря   bouquet.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 20:07 от Betelgeize

# 683
Мацки, един малко рус въпрос. По форумска препоръка взех от бланшираните картофи. Обаче ... те размразяват ли се преди да се изпържат, или се слагат в олиото замразени  newsm78? Не съм купува бланширани картофи досега Thinking.

Директно от фризера слагаш  Peace

# 684
  • Sofia
Аз искам само да се оплача от заквасената им сметана от 175гр. И друг път съм взимала и бях доволна. Днес я отварям и гледам вътре нещо течно като мляко. Надявах се поне да е течна сметана, а то чисто прясно мляко... ooooh! ooooh! ooooh! Не знам по какъв случай е попаднало в кофичка за заквасена сметана  #Crazy #Crazy

# 685
  • Русе
Здравейте, нова съм в тази тема, но ми харесва ЛИДЛ и се включвам с един въпрос:
Какво става с лещата?! Досега винаги като ходех си купувах по един пакет за 1,69лв/кг и съм доволна от нея. Последният път като си купих беше миналата седмица. Снощи отивам и ИЗНЕНАДА - същата струва 2,79 лв/кг
Вече се чудя къде живеем ние въобще ?????!!! #Crazy

# 686
  • Бургас
Обърнали ли сте внимание дали има филирани бадеми при ядките?

# 687

dilyana_M От скоро има два вида леща в магазина,може би си видяла цената на новата леща.

Няма филирани бадеми в Лидл.

# 688
Аз искам само да се оплача от заквасената им сметана от 175гр. И друг път съм взимала и бях доволна. Днес я отварям и гледам вътре нещо течно като мляко. Надявах се поне да е течна сметана, а то чисто прясно мляко... ooooh! ooooh! ooooh! Не знам по какъв случай е попаднало в кофичка за заквасена сметана  #Crazy #Crazy

Заквасената сметана трябва да е гъста! Върни я в магазина ако ти се занимава  Peace

# 689
Днес се замислих..защо като сме бедни, трябва да плащаме такива цени? Докога всеки ще ни изнудва? Тук зехтинът е 7 и нещо лв, в Англия е 2 лири същият.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 21:38 от image

Общи условия

Активация на акаунт