Лидл - 4 тема!

• 117 489
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
ООО не, Натикот. Напълно съм сигурна, доста време отделих да ги поогледам лещите там, и лещата вкъщи. Тази която досега купувах за 1,69лв е вече на 2,79лв. А новата е за 1,99лв, и е на същата марка, но друг "модел" се вижда в пакета, който не бих си купила / изглежда по-дребна и зелена/. Продължавам да се чудя, какви са тия неограничени възможности и "превишени скорости" на цените в България ???!!!  #Cussing out

# 691
Днес се замислих..защо като сме бедни, трябва да плащаме такива цени? Докога всеки ще ни изнудва? Тук зехтинът е 7 и нещо лв, в Англия е 2 лири същият.
Купувала съм от киселото мляко с парченца плодове в Испания и там беше 500 гр. за под 50 цента, а тук е 400 гр.за 1,39 лв. Дали Германия е много по-далече от България отколкото от Испания newsm78

# 692
Днес се замислих..защо като сме бедни, трябва да плащаме такива цени? Докога всеки ще ни изнудва? Тук зехтинът е 7 и нещо лв, в Англия е 2 лири същият.
Купувала съм от киселото мляко с парченца плодове в Испания и там беше 500 гр. за под 50 цента, а тук е 400 гр.за 1,39 лв. Дали Германия е много по-далече от България отколкото от Испания newsm78
има тема за ДМ и там се коментира същото. Но сега ще ни предложат промоции от 15 до 50 % и ще купуваме, ще купуваме Mr. Green

# 693
  • Бургас
Запис! И тук вече имаме Лидл, даже 3, но единия е до нас и ще го посещавам от време на време. За сега ми е трудно да се ориентирам. Повечето неща не са ми познати  и ще мине време, докато разбера кое ми харесва Simple Smile

# 694
Здравейте и от мен. Днес посетих магазина в Славейков на Бургас. Бих казала, че ми хареса. Нямаше много хора, разгледахме на спокойствие. На някои неща нямат голям асортимент, например на кашкавала(поне аз не видях много голям избор), но пък всичко имаше. И чесно казано всичко което купих от там днес, го купувах предния път и от Кауфланд, но  там винаги смеката ми е била около 50 лв, а тук днес платих с 15 лв по-малко  newsm78  Което разбира се ме радва! Мисля, че ще стана редовен клиент, макар че, ми е малко по-далеко

# 695
  • Cambridge, UK
здравейте, с първо включване в темата искам да кажа че ДДС-то на млечните продукти в Испания, ако не се лъжа е 7%, а в България 20, оттам идва и разликата в цената, за качеството изобщо няма да говоря.

# 696
  • Pb
и аз малко ще офф-на относно разликите в цените - много е дразнещо, особено като се има предвид западния стандарт. Всяка Бг-майка знае колко струва пюре на HIPP тук в Б-я - направо е лукс. В Англия същите ги купувах за малко по-малко отколкото е едно пюре на Ганчев, т.е. около 2 пъти и половина по-евтино! И не само за храните, всичко им е по-евтино там, но се отплесвам...

Иначе не съм ходила от няколко дни в магазина и нямам какво да изкоментирам.

# 697
Направо нямам думи относно цените....ама кво да направим,че сме избрали да си живеем в собствената ни държава.Управлението й отдавна е под всяква критика,ввсеки си прави каквото си поиска #2gunfire

# 698
  • Русе
Ето какво ми отговориха от Лидл, след като ги попитах по имейл за рязката промяна в цената на лещата:
Благодрарим Ви за е-майла, който сте ни изпратили. Радваме се, че сте наш
клиент и че сте доволна от стоките и обслужването в магазини ни.
Канадската леща, за която ни пишете по-долу, е борсова стока, чиято цена
скочи главоломно още в края на миналата година. До този момент с усилия
успявахме да задържим цената на дребно, за да могат нашите клиенти да
получат качествен продукт на най-ниска цена, но повишаването на борсовите
цени за съжаление се отразява и на нас.
Желаем Ви приятна вечер и се надяваме да останете наш доволен клиент!
ЛИДЛ България ЕООД & КО. КД
ул. "3-ти март" ? 1
2129 с. Равно поле

# 699
  • Бургас
Ето какво ми отговориха от Лидл, след като ги попитах по имейл за рязката промяна в цената на лещата: ..........
А аз не им вярвам ... Такива надежди имах за европейско отношение към българския потребител ...
А ето какво казва канадското министерство по въпроса за средните цени за 2008-2009, 2009-2010 и прогнозите за 2010-2011 и 2011-2012. Леща е lentils:
http://www.agr.gc.ca/pol/mad-dam/pubs/spec/pdf/spec_2011-01-28_e.pdf

# 700
Хубав отговор,но какво от това ?!!!
Цените стремглаво летят ,но не навсякъде - минах през "Фантастико"
салата 0.99лв. бълг.,голяма и свежа,а в "Лидл" същата цена,но три пъти по-малка,
както и всички плодове и зеленчуци не ми харасват.

# 701
  • София
Хубав отговор,но какво от това ?!!!
Цените стремглаво летят ,но не навсякъде - минах през "Фантастико"
салата 0.99лв. бълг.,голяма и свежа,а в "Лидл" същата цена,но три пъти по-малка,
както и всички плодове и зеленчуци не ми харасват.
Оня ден взех зеле от лидл, е няма такава хартия, точно на хартия вкус. Мъжа ми има неблагоразумието да изяде салатата, ще кажа само че се получи голямо газообразуване  Sick /останалото се сещате/. И портокалите ... киселоч с дебела кожа, а досега все са били вкусни  newsm78.

# 702
  • Стара Загора
Портокалите в събота в Стара Загора бяха много хубави.
Миналият път не ставаха обаче, някак сухи бяха, не мога да го обясня точно.

# 703
  • In transit
Аз искам само да се оплача от заквасената им сметана от 175гр. И друг път съм взимала и бях доволна. Днес я отварям и гледам вътре нещо течно като мляко. Надявах се поне да е течна сметана, а то чисто прясно мляко... ooooh! ooooh! ooooh! Не знам по какъв случай е попаднало в кофичка за заквасена сметана  #Crazy #Crazy

Заквасената сметана трябва да е гъста! Върни я в магазина ако ти се занимава  Peace
забравили са да я заквасят...имах същия случай с големите опаковки от 450 гр. преди месец-два.

Някой да знае колко е цената на охладеното пиле, когато не е на промоция?

# 704
  • София
Защо на опаковките не пише какво производство са стоките в LIDL?

Общи условия

Активация на акаунт