Лидл - 4 тема!

• 117 478
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
  • Pb
Мн. ми харесваха пилешките дробчета от Лидл и днес реших да взема отново.
Обаче цялата партида, която беше сложена във фризера явно беше видяла някакъв зор - всички тарелки бяха със замразена вода и освен това едни такива омачкани, все едно са газени. Нещо май взеха през просото да я карат... почвам да се дразня от българската немърливост

Ей тея таблетки. Това е стоката, за която може би има най-противоречиви мнения. Може да има значение самата миялна машина как и кога ги разтваря - изникват някакви спомени в мен на коментар от консултант в магазин по въпроса за таблетките и различните миялни.

# 721
  • София
Похвала за бебешките мокри кърпи сензитив 1.99. По нищо не отстъпват на памперс. Без миризма, плътни, достатъчно големи. Само да не им хрумне да им вдигат цената като на всичко останало  #2gunfire.

# 722
  • Бургас
Вярно е, че на доста стоки няма посочен производител, което е доста съмнително. Купих и една детска паста за зъби, не нея пък не пише за каква възраст е подходяща! Погледнах и един шоколад, на който изобщо пък нямаше информация на български Rolling Eyes

# 723
  • София
Сега се връщам от магазина и съм много разочарована, малките пакетчета с маслинки от 50 ст. станали 59 ст., това са 20% увеличение #Cussing out Видях и един салам ,тип луканков, който в Испания съм  купувала за 3 евро килото, тук е над 12 лв.#Crazy
Първоначално дори бяха по 47 стотинки, купувах редовно!!!

# 724
  • София
Дали все още има от Великденските форми newsm78

# 725
  • Русе
Леле, откога ги чакам тия хлебопекарни.... Някой от вас купувал ли си е, и доволни ли сте?
А тези в София от днес - с две бъркалки ли бяха?  Някой знае ли, да не би и в Русе да ги  има?  newsm78

# 726
  • Пловдив
Аз имам хлебопекарна от промоциите в началото, но тогава струваше 60 лева. Помня, че доста се коментираха и затова пуснах информация че пак са ги пуснали, но с 30 лева по-скъпи. С две бъркалки са, грамаж: 750, 1000, 1250 гр. Аз съм доволна. Днес купих и за майка ми, защото първия път се чудех и не взех. Но моето инфо е за Пловдив, не знам дали ги има и в други магазини.

# 727
  • София
няма ги в каталога хлебопекарните  newsm78

# 728
  • София
Вярно е, че на доста стоки няма посочен производител, което е доста съмнително.  Rolling Eyes

най-вероятно означава, че са произведени в България

# 729
Ей тея таблетки. Това е стоката, за която може би има най-противоречиви мнения. Може да има значение самата миялна машина как и кога ги разтваря - изникват някакви спомени в мен на коментар от консултант в магазин по въпроса за таблетките и различните миялни.
Наистина са противоречиви мненията.Най-вероятно зависи от машината-мисля че собствениците на по-стари машини са по-доволни. Rolling Eyes
Трябва всяка домакиня да купи една опаковка и да прецени дали са подходящи за нейната машина.

# 730
  • София
Ами може би грешката е в мен, защото аз от една година ползвам само Сомат и Финиш и сега разликата ми се набива в очи с техните таблети. ползвала съм и евтини таблети, лидълските отговарят може би на нашия медикс, вече като цена не знам дали са идентични.
Миялната ми иначе е дъртичка вече, на 5-6 години.  Peace

# 731
Във Варна хлебопекарни няма, великденските форми още са налични. Взехме маратонки за мъжо, трийсет лева, поне на пръв поглед изглеждат доста качествени, приличат на мойте Найкове, дето си ги търкалям нон-стоп вече трета година и нямат скъсване. Дано и толкова издържливи да се окажат, въпреки че за тези пари много ме съмнява.  Laughing  Имаше едни детски дървени пъзели с Ноевият ковчег, много ми легнаха на сърце, съжалявам, че не взех.  Confused Дали ще ги има след седмица?

# 732
  • Някъде на път....
Момичета, скоро май не са пускали кашкавали (сирена де) на промоция....
Имам предвид гауда, ементал, едамер....  newsm78
Или бъркам?  Tired

# 733
  • Пловдив
Аз имам хлебопекарна от промоциите в началото, но тогава струваше 60 лева. Помня, че доста се коментираха и затова пуснах информация че пак са ги пуснали, но с 30 лева по-скъпи. С две бъркалки са, грамаж: 750, 1000, 1250 гр. Аз съм доволна. Днес купих и за майка ми, защото първия път се чудех и не взех. Но моето инфо е за Пловдив, не знам дали ги има и в други магазини.

много се изненадах, уж все гледам промоциите за хлебопекарна и не съм виждала. Сега има ли ги макар и по-скъпи и в кой магазин на Пловдив?

# 734
  • Пловдив

много се изненадах, уж все гледам промоциите за хлебопекарна и не съм виждала. Сега има ли ги макар и по-скъпи и в кой магазин на Пловдив?

Сутринта в 9.30 в Лидл на "Пещерско шосе". И аз много се изненадах. Моята е черна, тази е бяла, но е същата. Има малко разлика само в капака.  Rolling Eyes Възможно ли е да ги пуснат само в един магазин  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт