ОКТОМВРИйче я кажи- зъбче имаш ли си ти?

• 26 480
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
ЛУРДЕС,МАРТАКЕЛИ Hug Тук съм момичета, постоянно вися във форума, просто след ваксините малката е много кисела и ми е в ръцете нон стоп.Дори когато я кърмя не мога да пиша, понеже най-лекия дразнител слага край на храненето и.Кърмя със затаен дъх и се радвам на всяка минута цокане.Четох психология на кърменето и се оказа, че към 5 месец има едно такова моментче, хем глад, хем огромно любопитство към всичко.Познайте кое им е по-важно на kyllmg За сметка на това нощем в сънено с-е папка на 2h Crazy
Не ми се ще да си го призная, но ме е завладяла една депресийка в унисон с времето на вън Rolling Eyes та... Tired
А за статистиката и ние дрищим, не цокаме биба, показалеца ни е чесалка, вдигаме леки температурки ooooh! и т.н.
Вуйчо и и купи кучето на F.P. и се побърквам да го натискам и него, че още не може сама.Бори го, но то е доста тежичко и не и е в категорията все още.Иначе умира да му слуша мелодийките. #Silly
Да ви попитам прочетохте ли в секцията ''свободно време и интереси'' към бгмама - детски зодиак Party много хубавко са описали детски характерчета Laughing
 pacifier

исках да ви питам гладите ли все още?

# 376
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Лейди, за Т както са писали и преди мен - влажни кърпи на крайниците и на сгъвките на крачетата, освен това има едни лепенки за сваляне на Т, много са ефикасни, малчо като вдигна 40гр в общи линии те му я свалиха. Температура до 38гр (аз и до 38, 5) не се сваля, това е полезна Т, която бори вируса.  Peace Усетиш ли, че детето вдига Т го съббличаш възможно най-много, да се охлади и ако въпреки това продължава да вдига, чак тогава даваш лекарство. Тези неща и в болницата ги прилагаха и още нещо от там - панадола и нурофена не ги даваха както пише в листовката, а по 1мл на кг, т.е. на 6кг даваха 6мл панадол. И накрая нурофен не се давал на разстроено коремче понеже дразнел.

Ноел и аз пия Биозин мама (сега съм в почивка де) и бирена мая и невероятно, но факт - въпреки, че от 2 месеца постоянно съм изложена на най-различни вируси и всичките ми мъже се тръшкат един след друг, аз съм добре. Не знам дали е от биозина, ама може и той да има някаквъв принос.

И още нещо странно, ама на мен за кърмата невероятно ми помага - свинско месо! Shocked Crazy Направо не е истина колко лактогонно ми действа 1 пържола. Вече няколко пъти си правя експеримент, нали меря бебето и знам колко мляко има, та като ям свинско и после млякото е осезаемо повече. Другите неща за лактацията си ги знаете - варено жито (пия и водата), чайчета и тн.

Айде получих повиквателна!  Hug

# 377
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=19506

С какво се занимавам, вместо да го приложа на практика, аз само чета. Тук може да вземем малко идеи за приготвяне на разни вкусотийки за дребосъците... Simple Smile

# 378
Здравейте и от мен, ние изкарахме малко кофти вечер без кърма. Убедих се от ползата от кърмата само си го слагам на цицата и той си спинка а снощи то не бяха биби млека и какво ли не и пак спа неспокойно и въпреки всичко 2 памперса пак сменихме. Предавам се наистина не знам от какво е това разтройство и какво става, а памперсите си бяха ужас зелени абе....  #Crazy
 Аз лично още гладя.
 Лейди  Hug Praynig

# 379
  • У дома
Хелоу, отвратително е навън  Close

Иначе днес се наспах до 9.30  Laughing, ама ми е едно замаяно, пък и нали хомеопатичната каза да спра кафето  Tired

Орхид, какво ви изписаха, ако искаш и на лични пиши, и ние се борим сега със стряскане и нервност.

Смехи, я пусни рецептата за тортата, с течен шоколад най-доволна ще е каката у нас.

За бибите, ние сме с Авент 0-3 мес. Имам и следващите, но не съм ги изкарвала още.

Вече не гладя, мързеееел.

Лейди, Мирче, бързо да оздравяват малките

# 380
за гладенето, отдавна не гладя, няма промяна при бебо.

относно хомеопатията, една приятелка заведе малката, която е около 2 месеца по-голяма от нас и за й изписали схема за зъбите, нервност и неспокоен сън вечер (при тях като са почнали зъбите, почнала малката много честичко да се буди), та каза, че от около 10 дни ги дава тези хомеопатични и имало ефект, само 1 будене нощем и малката била по-спокойна. та съм решила другата седмица да запиша час за една докторка хомеопат тук в пловдив е доста известна, та да видим какво ще ни каже с това събуждане през нощта на 1.5-2.5 часа и нервност. не смея да взема схемата от моята приятелка, че е доста индивидуално - казали й, че взима тези гранулки, защото малката била по-едричка, а ако била по-слабичка други щели да бъдат...

# 381
Оле ето: http://www.shopmania.bg/shopping~online-grizha-za-tialoto~buy-or … on~p-1386472.html

Биберонката е на Камера. На мен ми харесва много за това, че е мека и нощем като си я изпусне не му убива на бузката.

# 382
Ноел, аз пия Герисан, много съм доволна.

Инфома, направо не искам да си спомням за детския зодиак и зодия Скорпион в комбинация. Crazy

И моят вчера и днес дриска зелено, но със сигурност не е изстуден, защото в нас е 21-22С, док каза "от коликите бе, госпожа".

Лейди, за Т, на мен като малка много ми помагаше, табаните намазани с мед и отгоре се обуват дебели чорапки - термо ползвам аз. Иначе съм чела, че измиването на чешмата с хладка вода има много добър ефект. Да се оправяте бързо! Praynig

Арим, и аз не мисля, че ти си виновна за състоянието на беба! Да оздравява бързо

Отдавна НЕ гладя. Whistling

# 383
  • София
mimi83api,при др.Тодорова в клиниката на Чавдаров Peace

# 384
  • Sofia
Здравейте,

Честита месечинка на празнуващите днес!!!

Нашият биберон-залъгалка е на Авент от 3 до 6 месеца.

Аз съм от мамите дето никога не са гладили бебешките дрешки, ако не са измачкани. Нищо не им е ставало нито на голямата, нито сега на малкия.

Преди време имах и аз проблеми с Т на Тея. Давах какво ли не и не падаше. Накрая пратих мъжа ми в аптеката за свещички. Сложих една и спахме цяла нощ - свали я и то за продължително време.

Вчера бяхме на консултация. За първи път е качил грамове, а не килограми. Вече е 9.800 кг. и 69 см. Биха му ваксини и казаха да започвам да захранвам с пюре комбинация от морков и ябълка. Аз обаче съм си решила са е еднокомпонентно. Кога ще започнем ще мисля. Водихме и Тея на консултация и и се полагаше и на нея ваксина /6 години/. Тя за разлика от бебето рева и не даде доктора да я доближи. Държахме я 3-ма души за да и сложат ваксината. В крайна сметка не усети кога и е бита, но пък има синка от стискането. А нейните мерки са 125 см. и 24 кг. с дрехите.

# 385
  • София
Не гладя и аз, мнооого отдавна Simple Smile

Момичета, замислила съм се за замразените зеленчуци в пликчета, примерно бейби морковчетата на Бондюел - дали стават за правене на пюренца? Как мислите?

# 386
 newsm78 Хмммм, само аз ли съм от ентусиастите, които продължават да гладят?!?  Whistling

Аз не бих разчитала на готовите замразени зеленчуци.... Знам, че и купешките нормални от пазара не е ясно от какъв произход са, но още повече не бих се доверила на готови замразени.... Това е само моето мнение. Simple Smile

# 387
ооо, Аник , и за гладя, но се е случвало и негладени да му обличам. Гладя ги по-скоро , за да имат по -спретнат вид. И с нашите дрехи правя така. Crossing Arms
Ние спим вече втори следобяд по 3 часа!!! Няма такъв кеф!!!

# 388
Димяни тя е човека и ние сме при нея ,има страхотен подход и като цяло много си я обичаме с Гоги  Peace
Аз май съм се смахнала най-много чак сега като ви чета се ядосвам защо се престаравам толкова с гладенето , гладя и чорапчетата дори ужас, че и понякога като немога аз милото ми помага малееееее  Crazy Crazy Crazy Пак имам един куп,но дописвам и отивам да го сгъна и прибера няма да гладя вече  Crossing Arms Гоги ако иска да си ги глади сам  Laughing
Имаме си хубаво акоооо  Party Party  сравнително доста добра гъста консистенция с кафеникаво-жълтеникъв цвят, май Лечебната ХУмана помогна. Няма как да не споделя трябва да се поддържа Дрис-темата  Joy
Бърди като чета чета и мен ме загложди, дали да не се доверявам само на готовите пюрета, наистина не се знае с какво са натъпкани останалите по пазара, то не че за пюретата много се знае де- шантава работа.

# 389
Гладенето - гладя и ще гладя, измачкани дрехи не ми се обличат на бебка.
За захранване мисля да използвам готови пюрета, даже днес пак докато Вики спеше разглеждах из нета варианти, май ще започна с Хип.

Общи условия

Активация на акаунт